ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΑ ΒΕΒΗΛΑ “ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ” – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΚΤΩ (!) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΥΨΟΥΣ 162.686,65 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ “ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ” ΠΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ -ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ- ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ

Κοινοποίηση:
adespota_kormia_

Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

Τις οκτώ αποφάσεις συνολικού ύψους 162.686,65 ευρώ με τις οποίες φαίνεται ότι έχει χρηματοδοτηθεί από το κρατικό ταμείο -δηλαδή έχει πληρωθεί από όλους εμάς τους Έλληνες φορολογούμενους- αυτό το χυδαίο και αντιχριστιανικό… ντοκιμαντέρ “Αδέσποτα Κορμιά” με την ανάλογη προκλητική αφίσα φέρνουμε σήμερα στην δημοσιότητα!

Το χρήμα έχει δοθεί από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου Τι είναι αυτό; Το ΕΚΚ είναι ένα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο που εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και είναι ο κύριος φορέας που εφαρμόζει την κινηματογραφική πολιτική στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις επίσημες αποφάσεις. Τα διοικητικά όργανα του είναι το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Γενικός Διευθυντής που ορίζονται από τον υπουργό Πολιτισμού και η θητεία τους είναι τριετής, με δυνατότητα ανανέωσης. Με απλά λόγια, όλα αυτά ελέγχονται και καθορίζονται από το δίδυμο της υπουργού Λίνας Μενδώνη με την παρακοιμώμενη της Άννα Παναγιωταρέα.

adespota-kormia-_2_

Και τι τραγική σύμπτωση αλήθεια…. Όλο αυτό με τα “Αδέσποτα Κορμιά” και με …συμπρωταγωνίστρια την υπουργό Μενδώνη που υπήρξε κολλητή του άλλου, καταδικασμένου πρωτόδικα, παιδοβιαστή -και επίσης φίλου της πρωθυπουργικής οικογένειας- Δημ. Λιγνάδη έρχεται να συμπέσει με την τραγική εξέλιξη της εισαγγελικής πρότασης για απαλλαγή του Μίχου που επίσης ήταν κι αυτός μέσα στα ηγετικά σαλόνια της ΝΔ του Κούλη και ισχυρότατος κομματάρχης τους στο κέντρο της Αθήνας. Η σαπίλα, η παρακμή και η αηδία από όλες τις πλευρές και σε όλο το μεγαλείο τους.

Συγκοινωνούντα δοχεία!

Να παρουσιάσουμε αναλυτικά τις αποφάσεις αυτές που υπογράφονται από τους αρμοδίους του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, με εντολή του Γενικού Διευθυντή που αρχικά ήταν ο Παντελής Μητρόπουλος και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από την Αθηνά Καρτάλου:

Στις 6 Μαΐου 2021 υπογράφεται χρηματικό ένταλμα 14.880 ευρώ για την πρώτη δόση χρηματοδότησης της ταινίας

11.05

Στη 31 Ιανουαρίου 2022 υπογράφεται νέο ενταλμα 16.120 ευρώ για εξόφληση τιμολογίου για τη β δοση της χρηματοδότησης της ταινίας

02.02

Στη 1 Σεπτεμβρίου 2022 υπογράφεται εντολή πληρωμής 12.400 ευρώ για εξόφληση τιμολογίου για την τρίτη δόση χρηματοδότησης της ταινίας

06.09

Στις 28/2/2023 υπογράφεται απόφαση για τη δέσμευση πίστωσης 15. 000 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης για δέσμευση πίστωσης των προϋπολογισμό εξόδων 2023 για την “χρηματοδότηση παραγωγής του κινηματογραφικού έργου ντοκιμαντέρ αδέσποτα κορμιά”

28.02

Στις 26 Απριλίου 2023 υπογράφεται απόφαση για την έγκριση 1.500 ευρώ για πληρωμή άλλης ισόποσης δόσεις

26.04

Στις 5 Μαΐου 2022 υπογράφεται εντολή πληρωμής από τη διεύθυνση οικονομικής και διοικητικής υποστήριξης του ελληνικού κέντρου Κινηματογράφου για 6.200 ευρώ που αφορούν την τέταρτη δόση χρηματοδότησης της ταινίας “αδέσποτα καρδιά”

5.5

Στις 24 Ιουλίου 2023 έρχεται νέα εντολή πληρωμής ύψος 12.400 ευρώ για την πέμπτη δόση χρηματοδότησης της ίδιας ταινίας

24.07

Την 1 Μαρτίου 2024 – πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες δηλαδή -υπογράφεται η τελευταία εντολή πληρωμής ύψους 84.186,65 ευρώ με αιτιολογία στο είδος δαπάνης την “ολοκλήρωση επενδυτικού σχεδίου αδέσποτα κορμιά” και με “προμηθευτή” όπως αναγράφεται την Ψύκου Ευαγγελία.

01.03

Αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου αποτελείται από τους εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μάρκος Χολέβας, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Mαρία Καλλιμάνη, ΜΕΛΗ Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, Θάνια Δημητρακοπούλου, Θοδωρής Κουτσαύτης, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Δάφνη Χατζηπροκοπίου, ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Αθηνά Καρτάλου – Αντούκου. Και είναι ο κρατικός εκείνος φορέας μέσω του οποίου η εκάστοτε κυβέρνηση κάνει την πολιτική της στον τομέα του κινηματογράφου, δηλαδή με άλλα λόγια την προπαγάνδα και τα παιχνίδια που θέλει μέσω των χρηματοδοτήσεων και των επιλογών της αρεσκείας της.

elliniko-kentro-kinimatografoy_252863_207560_type13262

Είναι κοινό μυστικό ότι διαχρονικά μέσα από αυτούς τους φορείς όπως εν προκειμένω το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου προωθούνται οι εκλεκτοί και οι ημέτεροι της εξουσίας, μοιράζονται τα κονδύλια και “φτιάχνονται” κατά το δοκούν καταστάσεις και συμφέροντα.

Το ότι έχει χρηματοδοτηθεί ένα τέτοιο κινηματογραφικό “έργο” από την κυβέρνηση του Κούλη και της Μενδώνη θα μπορούσε να μην συνιστά κάποια πρωτοτυπία. Εξάλλου οι κατ’ επίφαση “νεοδημοκράτες” του Κούλη, ξεπουλώντας κάθε ιδανικό και παραδοσιακή αξία του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, έχουν γίνει χειρότεροι κι από τους άθεους. Ύστερα και από την πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, την προετοιμασία του εδάφους για τη νομιμοποίηση και των άλλων διαστροφών και ανωμαλιών σε συνδυασμό με τις στενές σχέσεις με διάφορα μπουμπούκια -από τον Νίκο Γεωργιάδη και την Δημ. Λιγνάδη μέχρι τον …υπό αθώωση Ηλία Μίχο- τίποτα δεν προκαλεί εντύπωση.

Όμως ύστερα και από τη σημερινή αποκάλυψη των αποφάσεων χρηματοδότησης η πρόσθετη πρόκληση που δημιουργείται είναι η εξής: Πόσο νόμιμο είναι και εν πάση περιπτώσει πόσο αποδεκτό μπορεί θεωρηθεί το γεγονός ότι έχει πληρωθεί -και μάλιστα αδρά- από την τσέπη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ένα “ντοκιμαντέρ” που εκτός από βέβηλο, ανήθικο και προσβλητικό για τον Ιησού Χριστό ως Εσταυρωμένο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του κόσμου; Δεν είναι μια “απλή” επιχορήγηση σε κάποιον κολλητό όπως συμβαίνει με τόσους.

Για κάποιο έργο καλό, κακό ή αδιάφορο. Πρόκειται για κάτι που εκτός από βέβηλο για τα εκατομμύρια των χριστιανών είναι και διχαστικό και με συνεχή τα αιτήματα για απόσυρσή του. Αντιθέτως όμως ο Χρυσοχοΐδης ως υπουργός του Κούλη έστειλε τους αστυνομικούς για να στραφούν εναντίον των αγανακτισμένων και προσβεβλημένων πολιτών που διαμαρτύρονταν στην Θεσσαλονίκη. Πολιτών που χωρίς να το γνωρίζουν οι ίδιοι έχουν αρπάξει και από τη δική τσέπη χρήματα γα να “χρηματοδοτηθεί” αυτό το έκτρωμα μέσω του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου υπό την εποπτεία και της εντολές της Μενδώνη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ντροπη και αισχος σε ολη αυτη την αλυσιδα.Φωτια να παρει το στουντιο μαζι με ολους αυτους.Ντροπη τους !!!

  2. Η άλλοτε ένδοξη Ελλάδα κατάντησε ένα θλιβερό απολίθωμα της δήθεν προοδευτικοτητας και της παρακμής σε όλους τους τομείς, από οικονομική ελευθερία και ευημερία, εκπαίδευση, υγεία, ηθικο και πνευματικό επίπεδο. Πλήρης καταστροφή, δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότατα, έπονται και χειρότερα. Αλίμονο στους νέους.

  3. Φυσικά, λεφτά με σέσουλα.
    Ξέρετε πόσοι παραγωγοί, δε λέω για τους συγκεκριμένους, έχουν βρει κόλπο και κάθε χρονο επιχορηγουνται με 60-80 χιλιάρικα για ντοκιμαντέρ που στοιχίζουν ούτε 30; Τσεπάτα

  4. Τουρκοεβραιοι υπάλληλοι κυβερνούν την πατρίδα τα τελευταία χρόνια με τα αποτελέσματα να είναι ορατά…

  5. Στόχος μας δεν είναι να προβάλλουμε την ορθοδοξία, αλλά τους καθολικούς.

  6. Οι νεοταξίτες μιλάνε για ρατσισμό και ομοφοβία όταν οι ίδιοι εφαρμόζουν ρατσισμό και χριστιανοφοβία. Δεν είναι ρατσισμός και χριστιανοφοβία αυτό το έκτρωμα;

  7. Η γελοιοποιηση συμβολων της οποιασδηποτε θρησκειας ειναι απαραδεκτη. Μερικοι αφρονες δεχονται και επικροτουν αυτες τις αθλιες πραξεις μονον οταν αφορουν αλλες θρησκειες εκτος της δικης τους.

  8. Αν δεν το έχετε καταλάβει, αυτή την ρατσιστική “παράσταση” την στήριξε και την χρηματοδότησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Διώκτες Ελληνισμου και ορθοδοξίας, τώρα πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία σε όποιον ψηφίσει την άθεη ανθελληνική ανωμαλιστικη μαφία.

    1. Έλεος με αυτή την ψευτοθυματοποίηση της εκκλησίας. Η εκκλησία είναι κράτος εν κράτει. Δε χαρακτηρίζεται τυχαία η χώρα μας ως το Ιράν της Ευρώπης.

  9. Σε μια Ευρώπη που μαστίζεται από την υπογεννητικότητα, συνιστά πρόβλημα και αναθεματιζεις την τύχη σου επειδή υπάρχεις. Γιατί η σκηνοθέτις δεν ευαισθητοποιείται με τις χιλιάδες εγκύους αλλοδαπές που καταφθάνουν σε ευρωπαϊκό έδαφος από Ασία και Αφρική με την κοιλιά στο στόμα προκειμένου να διασώσουν το δημογραφικό, αναπαριστώντας τον προφήτη τους μεθυσμένο ή να χοροπηδάει πάνω στο ιερό βιβλίο του βλαστημωντας την γυναικεία ύπαρξη που τόσο υπεραγαπά;

    1. Όλοι εσείς που λέτε τι γνωστή ατάκα “γιατί δε λέτε κάτι για το ισλάμ”, είστε οι ίδιοι που θέλετε στην Ελλάδα ένα καθεστώς ισλαμικού τύπου αλλά σε χριστιανική έκδοση.

  10. Αν προσβάλλονταν αρσενοκοίτες ή μουσουλμάνοι απευθείας θα έτρεχαν οι εισαγγελείς να ασκήσουν διώξεις με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Τώρα απλά δεν τους ενδιαφέρει.

  11. Αντίχριστο και ανθελληνικό κράτος. Αναμενόμενο να χρηματοδοτεί, να προωθεί και να προστατεύει τέτοιες αθλιότητες.

  12. …..Πολιτισμος μαλιστα! Ιερωνυμε ξυπνα επιτελους για τραβα σπιτι σου! Ο πορδιπουργος συνεχεια γλενταει τις αιμορροιδες του!

  13. Αλλά για τον Σμαραγδή που γυρίζει τον Καποδίστρια δεν υπάρχει ευρώ! Ξυπνήστε ραγιάδες

  14. H επισημη εκκλησια της Ελλαδος που ειναι?Ποια η γνωμη της γι αυτο?Κι εδω αβαβά??Ε,Τζερώνυμο?

  15. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ.
    .
    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΘΝΟΣ

    .

Comments are closed.