ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗ MARFIN 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: «ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ – Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 14 ΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ» – 4 ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Κοινοποίηση:
teaser7-5

Διαβάστε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ @ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ». ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ. «Ο Γιώργος από τη Λιβαδειά με τα 14 ράμματα έσπασε τη τζαμαρία, πέταξε τη μολότοφ και τους έκαψε σαν τα ποντίκια». «3 αξιωματικοί της Γενικής Ασφάλειας ήταν μιλημένοι». Πόσο ένοχοι είναι οι κ. Χρυσοχοΐδης – Οικονόμου; 4 αθώες ψυχές ζητούν δικαίωση

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μιχαλη χρυσοχοιδη ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ????
    ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ????

  2. Μιχάλη Χρυσοχοιδη ποιος είναι ο Γιώργος από τη Λειβαδια?
    Είναι αναρχικός η παρακρατικος?
    4 νεκροί και οι οικογένειες περιμένουν να μιλήσεις.

  3. εκτός και αν βγουν τα ονόματα/επώνυμα των δολοφόνων στο διαδίκτυο και κάποιος πιο μάγκας τους βρει και τους φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι ώστε να πληρώσουν για τις (4) τέσσερις αθώες ζωές (θυμίζω ένα αγέννητο μωρό) ήταν στα θύματα που βρήκαν τραγικό θάνατο εκείνη την ημέρα μέσα στην μοιραία τράπεζα.

    δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και ελαφρυντικό για την πράξη αυτή να κάψεις ζωντανή μια έγκυο γυναίκα επειδή απλά ήταν εργαζόμενη σε τράπεζα.

  4. Ακριβώς έξω από το υποκατάστημα της Eurobank, που ανήκε τότε στον Λάτση, ευρίσκετο ο διαβόητος Πέτρος Κωνσταντίνου με μέλη του τροτσκιστικού ΣΕΚ, συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    Στο απέναντι βιβλιοπωλείο του Ιανού εισήλθε άτομο κρατώντας μολότοφ, απειλώντας με σπαστά ελληνικά.

  5. Ριξανε γι αυτο και για πολλα αλλα οικονομικα συμφεροντα το τελειωτικο σωπακι στο Βγενοπουλο και “καθαρισανε”!

  6. Κουκουλοφόροι μπάτσοι κατέβηκαν απ’ τις κλούβες εκείνη τη μέρα, δεκάδες. Με τα σακιδιάκια τους γεμάτα. Τα έχουμε δει πολλές. Μόνο που η εντολή ήταν “σκοτώστε”.

  7. ΟΛΟΙ όσοι ΝΟΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ξέρουμε ποιος/ποίοι τους ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.
    .
    ΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΆ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ανθρώπινα δικαιώματα.
    ΤΕΤΡΙΜΕΝΕΣ ΛΈΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΝΑΖΙ ΦΑΣΊΣΤΕΣ.
    .
    ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ.
    .
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΆΝΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΊΧΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΊΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ.
    .
    ΈΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    .

  8. Τίποτα δεν θα γίνει δυστυχώς γιατί στην Ελλάδα το δίκιο σου με την δικαιοσύνη σε τέτοιες υποθέσεις δεν θα το βρεις ποτέ. Για αυτό και γράφω συνέχεια ότι η δικαιοσύνη χρειάζεται υπουργό ένα Κύριο Σαράκη.

Leave a Response