ΜΕ ΑΜΑΞΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. O κορυφαίος υπουργός και ο πρωθυπουργικός σύμβουλος- με τα ίδια γούστα- εμπλέκονται σε τεράστιες υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικων εισπράξεων και λογαριασμών. Τα αδέρφια Σαρκοζί, οι αγοραπωλησίες στο Αιγαίο και ο εισαγγελέας Χαρ. Βουρλιώτης

Κοινοποίηση:
exofyllo24-3

teaser24-3

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo24-3

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠAΡΑΣΚΕΥΗΣ  24-3-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. 1)η τρικαυββββλη & η δικαυαυαυλη
    2)το κοντοτσουτσουνο & η ξεκωλιδου
    3)παρακαλω συνεχιστε ….

  2. Πολύ ταιριαστό ζευγάρι ο Κυριάκος με τη Μαρέβα
    Αισθάνομαι περήφανος που το έχουμε για πρωθυπουργό.
    Εμπνέει σιγουριά και ευτυχία.

  3. Και εσείς που το ξέρετε σας το είπε ο αμαξάς που τα κουβαλούσε;
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί και θα των στηρίξουμε μέχρι τέλους.
    Επειδή είναι τίμιος και εργατικός για αυτό τον χτυπάνε.
    Για αυτό και θα κερδίσει πάλι τις εκλογές.

  4. Τί τα θες μωρή κωλόγρια τόσα λεφτά; Με το ένα πόδι στον τάφο είσαι. Και οι γριές που επένδυσαν τη ζωή τους στην εξωτερική τους εμφάνιση όταν χάσουν τη νιότη είναι οι πιο ζηλόφθονες και οι πιο κακές. Η πουτάνα του Σαρκοζί τα είχε με τον πατέρα τον φιλόσοφο και τον γιο.

  5. Κλαίω ρε γίδια δημοκράτες μου.

  6. Οι τρεις αδελφοί Σάρκοζυ και όχι Σαρκοζί με πατέρα τον Ούγγρο Παλ (Παύλο) και την Εβραία Αντρέ το γένος Ααρών Μαλάχ από τουρκοΕβραίο της Θεσσαλονίκης.
    Του Νικολά η πρώτη σύζυγος Σεσιλιά Αλμπονίθ Εβραία εξ Ισπανίας, που την έκλεψέ ο Εβραίος εκ Μαρόκου Ρίτσαρντ Ατίας
    Η δεύτερη σύζυγος, η Ιταλίδα Κάρλα Μπρούνι, που είχε ήδη έναν εξώγαμο γυιό με τον Εβραίο Αντονοβάν.

  7. Και δεν ντρεπονται λιγακι,
    πανηγυριζουν κι απο πανω!
    Εβαλαν τη ΔΕΗ να δανειστει για να επενδυσει που;
    Στη Ρουμανια!
    Ειδαμε τις προκοπες του ΟΤΕ επι Σημιτη,
    τα ιδια ακριβως κανανε.
    Δεν κρατιουνται τα τρωκτικα του Μαξιμου,
    καποιος να τους σταματησει επιτελους.
    Ο κοσμος εχει αποβλακωθει τελειως με τη φτωχια τα κουπονια και τα εμβολια,
    κι ο Μητσοατακης το χαβα του.

  8. Τι ψηφίσατε ρε μαλακες και τι θα ξαναψηφίσετε σε δυο μηνες.

  9. Στη Γαλλία για 9η μέρα όλος ο κόσμος στους δρόμους φοιτητές, εργαζόμενοι, όλοι μαζί.
    Στην Ελλάδα οι Έλληνες καναπέ και πάνω από όλα το κόμμα.
    Αυτά τα ρουσφέτια κατεστρεψαν την ελληνική κοινωνία.
    Ο Έλληνας γεννήθηκε ραγιάς.
    Ούτε τα Τέμπη δεν τον ξύπνησαν.

  10. Στη Γαλλία οι αγώνες συνεχίζονται για 9η μέρα και όλοι είναι ενωμένοι.
    Και όλα αυτά για δύο επιπλέον χρόνια αύξηση του συνταξιοδοτικού.
    Στο ελλαδιστάν ο Μητσοτάκης και η συμμορία βιάζει εδώ και τέσσερα χρόνια τους νεοελληναράδες με πανδημία, διαφθορά, παιδεραστές, κλέψιμο, προπαγάνδα, υποκλοπές, τραγωδία στα Τέμπη και οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν καναπέ.

Comments are closed.