ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙ (ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ)! ΚΟΥΛΗΣ: “ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΣ”! ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ… ΚΟΥΠΟΝΙ! ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ: “PFIZER” ΔΑΓΚΩΤΟ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

Κοινοποίηση:
MHTSOTAKHS-EMBOLIA

Και ξαφνικά, όλως τυχαίως, όσο τα κρούσματα και οι θάνατοι αυξάνονται, τόσο πιο κοντά φτάνουμε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Και αυτή τη φορά, φαίνεται πως έχουμε φτάσει πολύ κοντά, παρότι μόλις λίγες μέρες πριν, επικρατούσε αλαλούμ με τα εμβόλια και τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών τους. Σήμερα, ως δια μαγείας, είμαστε έτοιμοι να τα παραλάβουμε σε ποσότητες που θα καλύψουν όλο τον πληθυσμό.

Φαίνεται, δηλαδή, πως υπάρχει μια εξαιρετική ευκολία να περνάμε από το χάος στη σωτηρία αφού σήμερα, σχεδόν αιφνιδιαστικά, αρχίσαμε να μιλάμε για συγκεκριμένα εμβόλια και παραγγελίες, με την Ελλάδα να δηλώνει πρώτη-πρώτη το “παρών” μέσω του ίδιου του πρωθυπουργού.

Κούλης: Θα κάνει πρώτος το εμβόλιο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης – προς μεγάλη ικανοποίηση των φαρμακευτικών εταιρειών που τα παρασκευάζουν – δήλωσε πως μόλις έρθει το εμβόλιο στη χώρα μας, θα είναι ο πρώτος που θα το κάνει. Αυτός, γιατί εμείς; Εμείς θα το κάνουμε με… κουπόνι και σειρά προτεραιότητας όπως ήδη μας προϊδεάζουν για να μην τρέξουμε όπως κάναμε με τα rapid test…

Με σαφέστατη προτίμηση (για να μην πούμε πως πάει για… δαγκωτό!) στο εμβόλιο που αναπτύσσουν από κοινού Pfizer και BioNTech αναφέρθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση και ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Γκίκας Μαγιορκίνης. Το εμβόλιο, όπως είπε, «φαίνεται ότι έχει δώσει ισχυρότατη αποτελεσματικότητα της τάξης του 90% μετά από δύο δόσεις που έχουν μεταξύ τους διαφορά 3 εβδομάδες». Έχει δοκιμαστεί σε 43.458 εθελοντές σε έξι χώρες, χωρίς θέματα ασφάλειας».

Και ο Δημόπουλος υπέρ του συγκεκριμένου εμβολίου

Προστασία 28 ημερών θα προσφέρει η πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer για τον νέο κορωνοϊό, ενώ ο κύκλος θα ολοκληρώνεται με τη χορήγηση δεύτερης δόσης, σύμφωνα με τον πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ), Θάνου Δημόπουλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημόπουλος, «το εμβόλιο ΒΝΤ162b2 Pfizer-BioNtech βασίζεται σε τεχνολογία mRNA. Η μελέτη του βρίσκεται στη φάση 3, η οποία ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου και μέχρι σήμερα έχουν συμπεριληφθεί 43.538 άτομα χωρίς προηγούμενη διάγνωση COVID-19, εκ των οποίων οι 38,955 έχουν λάβει ήδη 2 δόσεις του εμβολίου.
Το εμβόλιο είναι 90% αποτελεσματικό στην πρόληψη της λοίμωξης COVID-19 σε άτομα που δεν έχουν προηγουμένως νοσήσει από COVID-19. Δηλαδή το εμβόλιο προσφέρει προστασία 28 ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου κατά τον εμβολιασμό με δύο δόσεις.

Η μελέτη συνεχίζεται και η τελική ανάλυση θα πραγματοποιηθεί όταν καταγραφούν συνολικά 164 επιβεβαιωμένα περιστατικά COVID-19 στους συμμετέχοντες (στην παρούσα ανάλυση συμπεριελήφθησαν 94 περιπτώσεις).

Αναμένεται ότι εντός της 3ης εβδομάδας του Νοέμβρη θα είναι διαθέσιμα τα απαραίτητα δεδομένα ασφαλείας ώστε να κατατεθεί στον FDA αίτηση για Έγκριση Επείγουσας Χορήγησης. Αναμένεται ότι εντός του 2020 θα παραχθούν 50 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου που συνολικά θα ανέλθουν σε 1.3 δισεκατομμύρια δόσεις το 2021».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΒΓΑΛΤΕΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΟΣΤΕΤΟ ΔΟΡΕΑΝ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΠΟ ΠΟΤΑ ΜΠΟΜΠΑ .ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΞΥΔΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΛΑΙΝΕ.ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ

  2. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΜΠΙΛΝΤΙΜΠΕΡΑ

  3. Και τα εμβολια θα κανετε ολοι και δεν θα ακουστει κιχ,ειμαστε καθεστώς και εμεις οι νεοδημοκράτες ειμαστε οι φρουροι του θα βγουμε παντου και με το ζορι θα σας μαντρωσουμε και έναν έναν θα σας εμβολιάζουμε και θα σας σημαδεύουμε και ολας με αριθμο μητροου στον καρπο. Δε καταλαβα πανε τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι; Οσοι αρνηθουν να κανουν εμβολια θα μεταφέρονται στην Μακρονησο και την Γυαρο και θα καλοπερασουν ,ξερετε όπως τοτε με τους αλλους, εκει και δηλωσεις μετανοιας θα υπογραφετε και τα εμβολια θα κανετε αλλιως;;;;!!!!!

  4. Και πιος μου λέει εμένα ότι το τά χα μου εμβόλιο που θα κάνει δεν είναι απλά νερό . Σιγά μην γίνει πειραματόζωο το κουλό.

  5. Όλοι καλά τα λέτε αλλά άμα το κάνουν υποχρεωτικό να δούμε Πίος θα έχει τότε τα καλά να βγη μπροστα να πει το όχι εκεί θα φανεί η μαγκιαυ όχι στα λογια

  6. Να το κανεις το εμβολιο εσυ γορyλοματι στο ματι με συριγγα 20αρα

  7. Να το κάνεις μωρή χαγιαβή αυγουλομάτα … Να το κάνεις … Και όχι μόνον ένα … Εκατομμύρια να κάνεις (τόσα όσα παρήγγειλλες), να γίνεις σουρωτήρι πατόκορφα …
    ΄Ολοι σας να το κάνετε (πολιτικάντηδες της αρπαχτής, λοιμωξιολόγοι της ψω.λής, γυρολόγοι της τιβής (tv), καθηγητάδες της πορδής, λιμούρες της καταστροφής, τηλεπερσόνες ολκής, χαμούρες της ζωής), μήπως και μας λυπηθεί και μας βοηθήσει ο Θεός να απαλλαγούμε από εσάς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τους ΨΕΥΤΕΣ, τους ΚΛΕΦΤΕΣ, τους ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, τους ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, τους ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, τους ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ, τους ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ, τους ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ …
    Ράψτε και τα σάβανά σας με βαθιές τσέπες να χωρέσουν μέσα όλα τα κλεμμένα σας και τα «χαρισμένα» σας … και άντε το διάολο, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ, να ξεβρομίσει ο πλανήτης … Αρκετά τον μόλυνε η ύπαρξή σας …
    Μας αηδιάσατε, σας μισήσαμε, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ …
    Κακό ψόφο να΄χετε, ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ …
    Ζωή σε λόγου μας …
    Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε και να σας καταριόμαστε …

  8. μου θυμίζει την που@να που βαζει νερο στο ποτήρι και πινει να μεθύσει Ετσι θα το κανεί το εμβόλιο η που@να ?

  9. Ρε εάν το εμβόλιο το βγάλει γερμανική εταιρεία, θα βάλει την αστυνομία να συλλαμβάνει κόσμο και να κάνουν 4 εμβόλια την ημέρα σε κάθε Έλληνα. Ο Μητσοτάκης δεν είναι απλά γερμανοφιλος, είναι Γερμανός εθνικιστής. Ακόμη και το δεξιό afd στην Γερμανία, φασίστα λέει το Μητσοτάκη!

  10. Ελληνικέ λαέ μην κάνεις αυτό το εμβόλιο γιατί ΣΚΟΤΩΝΕΙ και είναι ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    1. αστους φιλε τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ αστους να κοιμουνται τα προβατακια..ενας στους τρεις πεθανανε στα δοκιμαστικα τεστ που κανανε..κανενας δεν εχει το δικαιωμα να σε βαλει να κανεις ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ θα τον βαλεις να υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι αν παθεις κατι θα σε αποζημιωσει..θελουν να σκοτωσουν κοσμο με τα εμβολια τους ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ιντερνετ μπορεις να τα βρεις..

  11. Κάντο Κούλη και θα πας στην άλλη ζωή μιας και αυτό το εμβόλιο αυτό θα έχει 4 δηλητήρια συν το τσιπάκι…

  12. Αυτός και το πραγματικό εμβόλιο να κάνει (γιατί απιονισμένο νερό θα είναι) δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με το μυαλό που κουβαλάει έχει ανοσία σε ιούς , εμβόλια , πάσα νόσον και πάσαν κ.λ.π.
    Εμείς γιατί να το κάνουμε;;;;

  13. Γίδια οι πρώτοι που θα κάνουν εμβόλιο μπροστά στις κάμερες θα είναι όλο το σάπιο σύστημα με μπροσταρη τον μπάσταρδο εβρεοσκυλο Κούλη ώμος μόνο εμβόλιο δεν θα είναι φυσιολογικό νερό αφυδάτωσης θα έχει ας αφήση δικό μας γιατρό να τους τα κάνει ξυπνάτε γίδια

  14. ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 70 ΧΡΟΝΩΝ,,,,
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΑ ΚΟΛΟΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ
    ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,,

Comments are closed.