ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ! Η ποιότητα της δημοκρατίας μας. Από τον Φουρθιώτη στον Εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
5ee124e5825e6354e5104532

Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και ο εκμαυλισμός που επιχειρήθηκε με την συγκεκριμένη καμπάνια είναι αποκαλυπτικός της μουχλιασμένης πελατειακής νοοτροπίας όλων των εμπλεκομένων σ΄αυτή την νοσηρή και ντροπιαστική για την δημοκρατία μας υπόθεση.

Για τον Στέλιο Πέτσα ένα blog συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτη πληροί τα κριτήρια της “αντικειμενικότητας” και της δημοτικότητας για να πάρει χρήματα από την καμπάνια “Μένουμε Ασφαλείς”.

Εντελώς απροκάλυπτα η κυβέρνηση μοίρασε ζεστό χρήμα στο παντελώς άγνωστο blog protieidisinews.blogspot.com που εμφανίζεται να έχει φτιαχτεί μόνο και μόνο για τον λόγο αυτό. Και αυτό διότι έχει όλες και όλες δυο αναρτήσεις.

Η πρώτη γίνεται στις 11 Μαΐου του 2020 που είναι το banner της διαφήμισης του Μένουμε Ασφαλείς και μετά από δεκαπέντε ημέρες μια είδηση για τη “λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας”.

Ακόμα πιο απροκάλυπτο είναι το ότι στη λίστα με τα χιλιάδες ΜΜΕ που πήραν διαφήμιση από τις καμπάνιες της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι δηλωμένο το domain protieidisi.com.

Αν κανείς επισκεφτεί το εν λόγω domain γίνεται αυτόματα redirect στο protieidisinews.blogspot.com. Δηλαδή το domain που είναι δηλωμένο στην επίσημη λίστα που έδωσε στο πλαίσιο της υποτιθέμενης “διαφάνειας” της κυβέρνησης δεν υπάρχει!

Επιπλέον, έχει σπουδαία σημασία το ότι πρόκειται για απλό blogspot και όχι για ένα site.

Για τραγική ειρωνεία η κυβέρνηση επέλεξε να διαθέσει τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών σε ένα παντελώς άγνωστο blogspot που λέγεται protieidisi αλλά η η πρώτη και η τελευταία της είδηση είναι η καμπάνια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και αυτός δεν έκανε λίγα στις εκπομπές του. Καλά να πάθει τώρα. Αντε ένας ένας

  2. Πεταμένα λεφτά, αντί να τα δώσουν στους φτωχούς Έλληνες. Αν μου πούνε τα media να κάνω κάτι που δεν θέλω εγώ θα το κάνω; Που βασίζονται στην πλύση εγκεφάλου; Οι Έλληνες είναι αντιδραστικοί, πήραν τα λεφτά των φορολογούμενων και τα πέταξαν στα σκουπίδια οι μαλάκες. Πόσους σκότωσε ο ψευτοϊός και πόσους σκότωσε το άγχος και η μιζέρια που μας προκαλούνε οι τύραννοι που το παίζουν αφεντικά; Ο πατέρας που δεν έχει να ταϊσει τα παιδιά του δεν θα πάει απο κορωνοϊό, απο καρδιά θα πάει ή εγκεφαλικό.

Comments are closed.