Λουγκρες με ράσα – Αποκαλύψεις φωτιά – Άνοιξε ο … στομας του και μας βγήκαν τα μάτια έξω

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης

 Kαταγγελία αναγνώστη.

Kαλημέρα σας,

Δεν έχω στοιχεία για το ποιος είναι αυτός ο άγιος πατέρας αλλά προχωρεί σε κάποιες διόλου ευκαταφρόνητες αποκαλύψεις.

 

Αναγνώστης από την Πάτρα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Οποιος κάνει πως δεν ξέρει,η δεν πιστευει τι ανηθικότητα υπάρχει στους κόλπους της εκκλησίας ειναι ανθρωπος του διαβόλου και κωφέυει συνειδητά,σε πόσους απο εμάς δεν εχει κάνει ανήθκη πρόταση παπάς οταν ειμασταν πιτσιρικάδες?συνήθως αυτοι που κάνουν πως δεν πιστευουν σε αυτά μικροί ,πιθανολογώ οτι τους ειχαν καλαφατήσει παπάδες!

  2. Ποιοί είναι αυτοί τους οποίους κατονομάζει δεν γνωρίζω και δεν με αφορά.
    Αυτά που λέει είναι προσωπικές αμαρτίες και πρέπει με αποδείξεις να τα προωθεί στην Σύνοδο που ανήκουν, ώστε να τιμωρηθούν.
    Αν η Σύνοδός τους δεν κάνει κάτι ας πάει στις αρχές.
    Ως τελευταία λύση, και μόνο για την προστασία των κοντινών σε αυτούς ανθρώπων, μπορεί να πει λίγα λόγια.
    Όταν τα δημοσιοποιεί, χωρίς αποδείξεις και χωρίς να υπάρχει και η άλλη πλευρά, αμαρτάνει διπλά.
    Φορτώνεται τις αμαρτίες των άλλων και επιπλέον την “ιερο” κατάκριση.

  3. Ο Αγ.Παισιος έλεγε να ασχολούμαστε με λουλούδια κ όχι με σκατ@

  4. Ήταν 20 χρόνια στο Άγιο Όρος καλογεροσ σε μόναστηρι επίσημα Άρα ξέρει μυστικά τα πάντα για ηγουμένους για καλόγερους και Μητροπολίτες Έχουμε δει βίντεο λέει πολλά για ομοφυλοφιλους για κομπιναδόρους και απατεωνες στην εκκλησία Προκαλεί αλλά κάνουν πως δεν ακούν μην τους ξεσκεπάσει και τα βγάλει στη φορα

  5. Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λέει η γλώσσα μας και ο συγκεκριμένος φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν λέει ψέματα.
    Από την άλλη ρε παιδιά είναι πολλοί που πιστεύουν ότι μέσα στους κόλπους της εκκλησίας δεν υπάρχουν ανώμαλοι όπως περιγράφει;;;

  6. Δε φαίνεται και πολύ καλά ο τύπος.. Κάτι χαλασμένο έχει σίγουρα…

  7. Πιο πολύ μου φαίνεται ότι κάπου είναι αδικημένος ο μακαριότατος παρά το ότι προσπαθεί να αποκαλύψει..
    Εν πάσει περιπτώσει αυτό που κάνει είναι ειδεχθές ως προς την υπεράσπιση της οικουμενικής Ορθοδοξίας η οποία βάλλεται συκοφαντικά είτε από τους παγκόσμιους σκοταδιστές και ενίοτε τους πεφωτισμένους καθώς και από τον απλό άπιστο λαό που ψάχνει ιερατικά σκάνδαλα για να αποδείξει κυρίως στον εαυτό του ότι καλά κάνει και δεν πιστεύει στον τριαδικό Θεό και Άρχων του σύμπαντος

  8. Μακελειό πρόσεχε τι βγάζεις.
    Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι αρχιμανδριτης όπως ισχυρίζεται αλλά και αυτά που λέει είναι φοβερές συκοφαντίες για πρόσωπα που κρατάνε με μεγάλο αγώνα την Ορθοδοξία κατά την παράδοση των Αγίων Πατέρων.
    Σε καιρό που η Εκκλησία δέχεται σκληρό πόλεμο από ανθρώπους και διαβόλους, πρέπει να είσαστε πιο προσεκτικοί με αυτα που ανεβάζετε.

    1. μια χαρα τα λεει μου θυμιζει τον Στεφανο…αληθειες ειναι ολα

Comments are closed.