Λευτέρης Αυγενάκης: «Αφαίρεση 3-5 βαθμών για μη χορήγηση ή ανάκληση πιστοποιητικού στις ΚΑΕ»

Κοινοποίηση:
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ήταν παρών στην παρουσίαση της Basket League της σεζόν 2021/22 και αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, στην συνέχεια αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην νέα διοίκηση της ΕΟΚ, ενώ ανέφερε ότι πλέον οι ομάδες θα τιμωρούνται με αφαίρεση 3-5 βαθμών σε περίπτωση μη χορήγησης ή ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Αναλυτικά ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους των κορυφαίων ανθρώπων του ελληνικού μπάσκετ, που έχουν έναν κοινό σκοπό: Την αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Το επαγγελματικό μπάσκετ κλείνει 30 χρόνια. Έχουμε ζήσει πολλές συγκινήσεις, με αθλητές που το δόξασαν διεθνώς. Το φετινό πρωτάθλημα έχει μέλλον και αυτό φαίνεται από τους παίκτες του. Η ελληνική καλαθοσφαίριση διανύει μία νέα εποχή. Διοικείται από νέα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά. Αφήνει πίσω την διοικητική ανωμαλία των τελευταίων μηνών και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Μόνο αν ενώσουμε δυνάμεις θα πετύχουμε αποτελέσματα.

Θα επαναλάβω κάτι: Συνεργαζόμαστε, αλλάζουμε γρήγορες πάσες και θέλουμε πολλά τρίποντα. Η Πολιτεία έχει κάθε διάθεση να βοηθήσει και το έχει κάνει.

Πράγματι δεν είναι ίδιος ο τρόπος βαθμολόγησης των ΠΑΕ και των ΚΑΕ. Τις επόμενες ημέρες η ποινή που θα εφαρμόζεται στις ΚΑΕ θα είναι αναλογική, ώστε η μη χορήγηση ή η ανάκληση του πιστοποιητικού θα τιμωρείται με την αφαίρεση 3-5 βαθμών. Οι ΚΑΕ που θα συμμετάσχουν στην Α1 για την σεζόν 2021/22 στην περίπτωση που ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό λόγω καθυστέρησης, θα τιμωρούνται με έναν βαθμό τιμωρία.

Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να βρεθεί εκεί που του αξίζει. Εύχομαι συναρπαστικό πρωτάθλημα με υγεία για όλους και όσο το δυνατόν γεμάτες κερκίδες. Χάθηκε χρόνος λόγω της πανδημίας και του προηγούμενο καθεστώς. Φτάσαμε στην ώρα μηδέν. Το μπάσκετ μας χρειάζεται όλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. xαχαχαχαχα ο Αυγεναααακηςςςςς …..που δεν ντραπηκε να παει στην παρελαση των γκευ και των ανωμαλων ως εκπροσωπος της ΝΔ στα gay parade και στα gay pride της Αθηνας …τετοιους ξεφτιλες βαζουν να κανουν κουμαντα ……

Comments are closed.