Λαμία: 11χρονος επιτέθηκε σε ηλικιωμένη και της έκλεψε το πορτοφόλι

Κοινοποίηση:
ilikiomeni

Αναζητείται ο ανήλικος δράστης – Συνελήφθησαν οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου
Απίστευτο το συμβάν που σημειώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα σε περιοχή της Λαμίας, όταν ένας πιτσιρικάς δράστης -ηλικίας μόλις 11 ετών- λήστεψε μία ηλικιωμένη γυναίκα την στιγμή που έμπαινε στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η 79χρονη επιχείρησε να ανοίξει την αυλόπορτα και τότε ένας 11χρονος Ρομά της επιτέθηκε την έριξε κάτω, με κίνδυνο να τραυματιστεί σοβαρά, και της άρπαξε το πορτοφόλι που κρατούσε στα χέρια της στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας και αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς του νεαρού δράστη και σχημάτιστησαν σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου. Ο πιτσιρικάς ληστής αναζητείται από τις αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Απέλαση του γύφτου και της οικογένειας του! Πίσω στο Πακιστάν, από εκεί ήρθαν οι γύφτοι!

  2. Εκεί στο Ζητούνι γεμάτος ο τόπος από δαύτους… Με τις πλάτες και ευλογίες πολιτικών και δημάρχων για ψήφους…. Γνωστό εδώ και πολλά χρόνια εκεί…. Ανακαινίζουν και την κεντρική πλατεία, την πλατεία Ρομά…. Πως καταντά μία πόλη…..

  3. Αφαίρεση της επιμέλειας του γυφτάκιου από τους “γονείς” ή καλύτερα ευθανασία.
    Να γλυτώσει ο κόσμος.
    Και το quiz της ημέρας ::: ένα γυφτάκι, όταν μεγαλώσει, τί γίνεται;;;;; οέο….

  4. Κωλόγυφτες…Είναι χρήσιμοι μόνο για πειραματόζωα στην ιατρική !!!
    Αν έλειπαν οι γύφτοι από την γη, ο πολιτισμός και οι επιστήμες δεν θα είχαν στερηθεί τίποτα.
    Ενώ αν έλειπαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα υπήρχε η φιλοσοφία, η δημοκρατία, το θέατρο (τραγωδία και κωμωδία), η ιατρική, η μηχανική, η αστρονομία κλπ.
    Το κακό με το σύγχρονο ελληνικό κράτος είναι ότι στους γύφτους αναγνωρίζει ως δικαιώματα, πράγματα που για τους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες πολίτες είναι υποχρεωτικά.
    Για παράδειγμα, αν ένας Έλληνας δεν στείλει το παιδί του στο δημοτικό σχολείο έχει ποινικές κυρώσεις, ενώ αντίθετα ο γύφτος επιδοτείται για να το στείλει στο σχολείο.
    Τέλος τους αποκαλώ γύφτους και όχι ρομά και λοιπές politically correct παπαριές, γιατί και ο μέγας Κωστής Παλαμάς έγραψε “Ο δωδεκάλογος του γύφτου” και όχι του ρομά.

    1. Αυτές οι νοοτροπίες μάς έφεραν εδώ που είμαστε, η νοοτροπία τών γαλαζοαίματων καί τών “αρίστων” καί ο χωρισμός τών ανθρώπων σέ ανώτερους καί κατώτερους.
      ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ, ακόμα καί οι γύφτοι μπορούν νά γίνουν καλοί άνθρωποι, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΓΩΓΗΣ!!!
      Γιά τόν Μανώλη Αγγελόπουλο καί τή Γιώτα Λύδια τί λές, θά ήταν καλύτερα άν δέν είχαν γεννηθεί;;;

  5. Αν υποψιαστώ ότι ήταν γύφτος θα πέσω από τα σύννεφα.

  6. Αυτη την διαπαιδαγωγιση παίρνουν τα παιδια των γυφτων.κλεψιες ζητιανιες και αλανικη ζωη.

Comments are closed.