ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ..ΚΟΥΛΗΣ! ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ – “ΕΞΩ ΠΟ#ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το 2023.

Την 1η Απριλίου 2023 θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός, όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμα του για τη νέα χρονιά, προσθέτοντας ότι από 1η Ιανουαρίου θα γίνουν και οι αυξήσεις στις συντάξεις. Ωστόσο, τονίζει ότι “παρόλο που το 2023 είναι μία εκλογική χρονιά, δεν πρόκειται να παρασυρθώ σε πλειοδοσία υποσχέσεων. Ούτε και θα μοιράσω χρήματα που δεν υπάρχουν”.

Αναλυτικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμα του για το 2023 αναφέρει:
“Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και το κατώφλι του 2023 γίνεται, έτσι, ευκαιρία αναστοχασμού των πολλών γεγονότων που ζήσαμε μαζί τη χρονιά που πέρασε. Των αλλεπάλληλων προκλήσεων που διαχειρίστηκε η πατρίδα μας. Αλλά και των μεγάλων βημάτων που έκανε προς τα εμπρός.

Γιατί η νέα χρονιά βρίσκει την Ελλάδα με τη χαμηλότερη ανεργία από το 2010. Με τις επενδύσεις, τις εξαγωγές και τα έσοδα του τουρισμού να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με παγκόσμιους επιχειρηματικούς κολοσσούς να εμπιστεύονται τη χώρα και το μέλλον της. Και με το ψηφιακό κράτος να εξυπηρετεί τον πολίτη, καταργώντας τη γραφειοκρατία και διευκολύνοντας την καθημερινότητά του.

Κι ακόμα, με τα σύνορά μας ασφαλή και την εθνική άμυνα θωρακισμένη. Τόσο με διακρατικές συμφωνίες, όσο και με σύγχρονους εξοπλισμούς. Μέχρι και η ναυπηγική βιομηχανία του τόπου αναβιώνει σήμερα. Κυρίως, όμως, με την πολιτεία να υψώνει διαρκώς αναχώματα υπέρ της κοινωνίας, απέναντι πότε στις συνέπειες ενός πολέμου και πότε στις επιθέσεις της διεθνούς ακρίβειας.

Όλα αυτά δεν είναι επιτυχίες της κυβέρνησης. Είναι επιτυχίες της Ελλάδας, που έγιναν πράξη χάρη στη δική σας στήριξη στις πρωτοβουλίες μας. Αλλά και χάρη στην κατανόησή σας στις όποιες αδυναμίες μας. Διδασκόμαστε πάντα από αυτές. Έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τις δυσκολίες ευκαιρίες, φτάνοντας κάθε φορά, μέσα από τα κύματα, στην απέναντι όχθη.

Ξέρω καλά ότι ο εισαγόμενος πληθωρισμός εξακολουθεί να “ροκανίζει” το μέσο εισόδημα. Ότι πιέζει πολύ, ειδικά τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Όπως και ότι δυσκολεύει τη δραστηριότητα των επιχειρήσεών μας. Ξέρετε όμως και εσείς τις πολλές στοχευμένες προσπάθειες του κράτους να στηρίζει την οικονομία και την κοινωνία στην κάθε απρόβλεπτη δοκιμασία.

Από την 1η του μήνα οι συνταξιούχοι θα δουν, μετά από πολλά χρόνια, αυξήσεις στις συντάξεις τους. Οι γιατροί του ΕΣΥ θα δουν αυξήσεις στις απολαβές τους. Και πλέον όλοι οι Έλληνες θα ανακουφιστούν από την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης. Από τον Φεβρουάριο, επίσης, η πολιτεία θα καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των βασικών εξόδων των νοικοκυριών. Ενώ την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός.

Όλα αυτά μπορούμε να τα πραγματοποιούμε ακριβώς επειδή η οικονομία μας αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα από τον μέσο όρο της Ευρώπης. Αλλά και γιατί προτεραιότητά μας ήταν και είναι, η κοινωνία να ευημερεί χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω. Αυτόν τον στόχο υπηρετώ από την πρώτη στιγμή. Και σε αυτόν τον δρόμο παραμένω: να προχωρούμε μπροστά και πάντα ενωμένοι.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, έχω το εθνικό χρέος να διαφυλάξω και τη δημοσιονομική σταθερότητα. Γι’ αυτό, παρόλο που το 2023 είναι μία εκλογική χρονιά, δεν πρόκειται να παρασυρθώ σε πλειοδοσία υποσχέσεων. Ούτε και θα μοιράσω χρήματα που δεν υπάρχουν.

Άλλωστε, ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια στο αξίωμα του Πρωθυπουργού, γνωρίζετε πια ότι δεσμεύομαι μόνο για εκείνα που είμαι σίγουρος ότι μπορώ να υλοποιήσω. Κι έτσι πορεύομαι από την ώρα που μού εμπιστευτήκατε αυτή την τεράστια ευθύνη: να χτίζουμε μαζί σήμερα ένα αύριο που θα είναι καλύτερο από το χθες, με Σταθερότητα, με Συνέπεια και με Συνέχεια.

Υποδεχόμαστε, λοιπόν, το 2023 με αισιοδοξία. Και όπως έχω πει, αν το πρώτο μας σύνθημα ήταν οι «λιγότεροι φόροι», το δεύτερο πρέπει να είναι οι «καλύτεροι μισθοί», η αξιοπρεπής υγεία για όλους και η προσιτή στέγη, ιδίως για τη νέα γενιά. Στόχοι που ασφαλώς δεν θα γίνουν πράξη από τη μία στιγμή στην άλλη. Που έχουν, ωστόσο, δρομολογηθεί στις ράγες συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων.

Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι. Με όπλο μας την αλήθεια, το σχέδιο και την όρεξη για δουλειά.

Εύχομαι υγεία, χαρά και ελπίδα σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, παντού στον κόσμο. Κανείς πίσω και όλοι μαζί μπροστά! Αυτό είναι το μήνυμά μας για τη νέα χρονιά. Το μπορούμε και θα το πετύχουμε!

Χρόνια πολλά!”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝ ( ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ….) ΤΟΣΟ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ Γ Ι Δ Ι ΑΑΑΑΑ?????

  2. γιατι την μακεδονια ο τσιπρας την προδωσε ηταν ετοιμο το θεμμα απο το 1992 μην πω πιο παλλια , το χαιβανι ο τσιπρας εκτελεσε εντολες , εδωσε και ο κουλης γλωσσα αυτα που μιλανε απο εδεσσα μεχρι και φλωρινα μακεδονικα ταχα λεγονται οτι να ναι .

  3. ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΞΗΣΗ 180 ΕΥΡΩ , ΝΟΜΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝ ΠΛΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ = 0 ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΛΙΚΙΟΝ .

  4. ΤΑΧΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 1,10 ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ 1,34 ΑΜΟΛΥΒΔΗ .

  5. Ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ από τη χώρα. Προμήθεια με Κουπόνια για όλες τις ανάγκες μας. Ασφάλεια. Σιγουριά και ελπίδα για το μελλον. Ψηφίζουμε όλοι Κυριάκο Μητσοτάκη. Στις εκλογές. Μακριά από όλα τα άλλα ζαιους και ναζεους του 1%

  6. Κακός ηθοποιός. Το μόνο εθνικό χρέος που έχεις είναι να μας αδειάσεις τη γωνιά το γρηγορότερο δυνατόν.

  7. Προδότη,γ@μω την οικογένεια σου,μπ@σταρδο!Μία χρονιά με σκάνδαλα,κλεψιές,εκβιασμους σε ανεμβολιαστους,ξαφνικιτιδες,ανωμαλιες,ακρίβεια κ τόσα άλλα κακά που μας έχουν βρει,από την ώρα που σε ψηφισαν μερικοί πουτ@νας παιδιά!Καλή χρονιά στους ‘πραγματικούς Έλληνες,σε σένα μητσοτακεικο κακο ψοφο κ κατάρες

  8. Γι αυτό στις επόμενες εκλογές, μόνο Βελόπουλο! Ο μόνος καθαρός! Αν ήταν βρώμικος θα του τα είχανε βγάλει ήδη, το μόνα που ξέρουν να του λένε είναι για τις κηραλοιφές, τα εμβόλια κ τα μνημόνια.

    1. Άσε μελλοντικούς υπουργός της ΝΔ είναι ξύπνα Βλαξ

  9. Ψηφίστε πουσταριά και σε λίγο θα πηγαίνετε όλοι με την όπισθεν.

  10. Ψεύτικα λόγια από υποκριτές και αρχιψευταρους. Απευθύνεσαι σε βλάκες και ηλίθιους

    1. “”””Απευθύνεσαι σε βλάκες και ηλίθιους“”” ακριβως τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω….και πολυ τους ειναι…….

  11. Το μεγαλύτερο καλό του 2023 είναι το πέταμα στα σκουπίδια του γόνου Μητσοτάκη, ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Όλη του η διακυβέρνηση ήταν για τους πολίτες ένα εκκρεμές που πήγαινε μόνο από τη θλίψη στην οδύνη, χωρίς καν να περνά έστω και για λίγο από τη χαρά. Με αυτόν εμπεδώσαμε πως το χέσιμο του σκύλου μας αποτελεί ύψιστη κρατική πράξη που απαιτεί αδειοδότηση μέσω εφαρμογής smartphone’s ( προφανώς όσοι δεν διέθεταν τέτοια τηλέφωνα, τα σκυλιά τους δεν έχεζαν). Με αυτόν δεκαπλασιάσαμε το κόστος κάθε κιλοβατώρας που καταναλώνουμε, κλείσαμε τις λιγνιτικές μας μονάδες, στέλνουμε το λιγνίτη σε Γερμανία και Σκόπια, ενώ η Ελλάδα των σκάρτων 10 εκ πληθυσμού σώζει τον πλανήτη των 8 δις ψυχών. Άσε που πολεμάμε με τον Πούτιν, ο οποίος με τη σειρά του είναι υπεύθυνος για τα χάλια της οικονομίας μας και τη φτώχεια που μας δέρνει. Τεράστιος ο δράκος, απύθμενη και η βλακεία του Έλληνα που τα ανέχεται.

  12. Σκόπιμα το λέει, θέλει να αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα πάμε σε εκλογές μέχρι τη Πρωταπριλιά.

  13. Για να αύξηση από Απρίλιο το κατώτατο φαντάσου τη γαμησει μας περιμένει φρατζολα ψωμί 2 ευρώ γάλα 5 ευρώ κωλοχαρτο 10αρικο.ρε Μητσοτάκη ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

  14. Βρωμιλε, προδότη Μητσοτάκη…
    στο απόσπασμα το κάθαρμα.

  15. Πρέπει να καταλάβει ο κάθε Ελληνας ότι ο Κουλης αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να καταστρέψει τους Έλληνες, αυτό είναι το έργο που έχει αναλάβει και αυτή είναι η υποσχεσει του στα αφεντικά του.

  16. Εισφοράς Αλληλεγγύης 1,7€ κατάργηση ,πόσο ηλίθιος είναι τελικά που λεει θα ανακουφιστει ο έλληνας . Για πόσο μαλακες μας εχει? Ας τρέξουμε όλοι να τον ψηφισουμε …😂😂😂😂

  17. Τρίγωνα – κάλαντα
    το Μαξίμου ωραίο με δέντρο,
    προτιμότερο όμως με ψεύτικα τζιτζίκια!

  18. Κούλα μου ο θεός να κόβει μέρες από τα γίδια που σε ψηφίζουν και να σου τις δίνει, είσαι καταπληκτικός, είσαι τέλειος, άντε γ@μήσου τώρα μαλακισμένο.

  19. Ουστ βρωμιάρη ψεύτη οι μέρες που είναι.. Αυτός δίχασε τον κόσμο όταν αποκάλεσε το 30% του κόσμου ψεκασμένους και τους έβαλε στο περιθώριο . Τώρα λέει όλοι μαζί ενωμένοι. Δίνει μετά από τόσα χρόνια κλεψίματος των συντάξεων, κάτι ψίχουλα και νομίζει ότι μας κοροιδεύει. Δώσε πίσω τα δώρα χριστουγέννων και πάσχα αλητάμπουρα και άσε τις ηλιθιότητες. Εύχομαι να ξυπνάει κάθε μέρα όλο και περισσότερος κόσμος και να τους ρίξει μαύρο στις εκλογές . Όλων και των 300σίων. Μόνο τότε θα ανασάνει η χώρα από τα λαμόγια.

    1. “””Εύχομαι να ξυπνάει κάθε μέρα όλο και περισσότερος κόσμος και να τους ρίξει μαύρο στις εκλογές . Όλων και των 300σίων. Μόνο τότε θα ανασάνει η χώρα από τα λαμόγια.“”” το μονο σιγουρο οτι ««Δ Ε Ν»» θα γινη ποτέ…..

  20. Η αύξηση που θα δώσει προφανώς θα είναι αστεία γι’αυτό επέλεξε την πρωταπριλιά

  21. Pizza σας περιμένει το 2023. Αφού θα ξαναβγεί ρε παιδιά.

    1. Κούλα παλι αγάμητη ε;

  22. Ξεκινησε το παραμυθι,μοιραστε μερικα ψιχουλα στα ζωα για να εξαγορασουμε τις ψηφους τους.
    Αλλα αυτη τη φορα δε θα πιασει,οσο σανο και να μοιρασετε.
    Κλεψτε οσα προλαβαινετε μεχρι τον Ιουλιο,γιατι θα φατε τετοιο μαυρισμα που δεν το φανταζεστε.
    Εχετε τελειωσει δε σωζεστε οσο σανο και να μοιρασετε.

  23. ψοφα καριολη εσυ και ολη η κωλοοικογενεια σου και μαζι και τα υπολοιπα παρταλια της Βουλης , εχετε βρωμισει τον τοπο

  24. Κ.Κουλη,
    ξεχασες 960.000 συνταξιουχους πριν απο το 2016, οι οποιοι ΔΕΝ θα παρουν μια,λογω προσωπικης διαφορας Ν. κατρουγκαλου και συνεχειας βρουτση .Αυτοι, αφου υπεστησαν τα πανδεινα απο τις απανωτες μειωσεις στη διαρκεια των μνημονιων και συριζα,εξακολουθουν να τρωνε χαστουκια απο τη νουδουλα… Πιστευεις οτι ειμαστε πεθαμενοι!..Στις επομενες εκλογες ,θα καταλαβεις τι εστι βερυκοκον..

    1. “”” Στις επομενες εκλογες ,θα καταλαβεις τι εστι βερυκοκον..””” καλο joke οπως d jokE vic

  25. Κ.Κουλη,
    ξεχασες 960.000 συνταξιουχους πριν απο 2016, οι οποιοι ΔΕΝ θα παρουν μια,λογω προσωπικης διαφορας Ν. κατρουγκαλου και συνεχειας βρουτση .Αυτοι, αφου υπεστησαν τα πανδεινα απο τις απανωτες μειωσεις στη διαρκεια των μνημονιων και συριζα,εξακολουθουν να τρωνε χαστουκια απο τη νουδουλα… Πιστευεις οτι ειμαστε πεθαμενοι!..Στις επομενες εκλογες ,θα καταλαβεις τι εστι βερυκοκον..

  26. 45 εκατομυρια για πας και να δωσεις στο Ναζι Ζελενσκι εχεις μπασταρδο τουρκοσπορο, ενω οι Ελληνες λοιμονοκτουνε καθικι του κερατα.
    Ρεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυυυσσσσσσστττττ.

    1. Πλουσια χωρα το ελλαδισταν….και τα κατοικιδια του ακομη πιο πλουσια σε βλακεια και ηληθιοτητα και βδελυγματικοτητα….

  27. Οσα ψιχουλα και να ριξετε στους ηλιθιους νεοελληνες,θα παρετε τ΄@ σας στις εκλογες.
    Οσο σανο και να μοιρασετε,δε σωζεστε με τιποτα.
    Ακομα και οι ηλιθιοι σας πηρανε χαμπαρι…θα φατε τετοια π@.. που θα τη θυμαστε στις εκλογες…

  28. Δεν περίμενα ποτέ τελικά ότι θα γινόταν Δρακουμέλ κ εμείς τα στρουμφάκια…σε ελληνική έκδοση…. καλή χρονιά σε όλους με υγεία κ ότι καλύτερο

  29. Πάω να ρίξω Αγιασμό …. φτου σου αφορισμένε γκαντέμη !!!!

  30. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΟΥ

    1. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕN ΥΠΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.

  31. Σεισμος και πολεμος με τη γειτονικη χωρα για το αλλοθι του στη μοιρασια του Αιγαιου! Τα υπολοιπα τα χουμε γευτει ηδη! Μετα καλα ξεκουμπιδια, θα παρει το κολληταρι του τον Αλεκθη να πανε….διακοπες!

    1. Το αιγαιο ειναι σεταρισμενο απο τον πάππου του…αυτος μονο αποτελειωνει οτι αρχισε ο πάππους του και θα σας ξεφουρνισει τα μαντατα του ακρωτηριασμού του ελλαδισταν….ουτε καν ελλαδα πλεον.

Comments are closed.