ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ ΝΙΚΟΛΑ! Μόνο οίκτος και λύπηση για τον “Πατριώτη της Κονόμας”!

Κοινοποίηση:
4361473

Περίγελος έχει καταντήσει ο φουκαράς που παριστάνει τον Ηγέτη!Έχουν φύγει άπαντες από δίπλα του και αυτός νομίζει ότι θα έρθουν…άλλοι.Μέχρι και η κυρά-Ελένη με την κόρη ξεχνάνε να πάνε στις ομιλίες-επιτάφιους που κάνει μπας και πείσει κανέναν ταλαίπωρο ότι ακόμα υπάρχει. Σύμφωνα με το edolio5.blogspot.com, το προηγούμενο Σάββατο έκανε ομιλία στην τοπική οργάνωση Αθηνών, με προ διαφήμιση επί μια εβδομάδα και με το ζόρι μαζεύτηκαν 26 άτομα!

Την προηγούμενη μέρα πήγε στην τοπική οργάνωση Πειραιώς και αφού τελείωσε τις χειραψίες σε 4 λεπτά πήρε το λόγο μπροστά στο “κατάμεστο” πλήθος των 33 ατόμων.

Είναι προφανές πως αν κάποιος δει τις φωτογραφίες μπορεί να διακρίνει τα ίδια άτομα και στις 2 συγκεντρώσεις αφού φοράνε ακόμα και τα ίδια ρούχα.Η ξεφτίλα πλέον που ζει καθημερινά βουτηγμένος στο δράμα του και την ανυπαρξία του δεν περιγράφετε!Αφού ακόμα και ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει τα ψάρια φαγητό έγραψε στην κεντρική του μαγαζιού του για την συγκέντρωση του Πειραιά:¨”Περισσότεροι από 100 Εθνικιστές, φίλες και φίλοι της Χρυσής Αυγής από την περιοχή του Πειραιά, βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία μας για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Αρχηγού μας”!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αξιότιμοι κύριοι της ομάδος “μακελειο”.
    Σας μάθαμε από το 2018 και μετά.
    Γνωρίζουμε το ρόλο που σας έχει ανατεθεί.
    Αυτά όμως πιάνουν μόνο για λίγο.
    Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.
    Επίσης γνωρίζουν πλέον όλοι ποιούς υπηρετείτε και ποιούς γλείφετε.
    Ο “Νικόλας” που λέτε, είναι παλιά καραβάνα και δεν μασάει.
    Αφού η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει πλέον γιατί κόφτεστε;
    Τα ρέστα θα τα πούμε εν καιρώ……

  2. Οπως εστρωσε θα κοιμηθει…….
    ηθελε κομμα πριβε , σαν τον Καρατζαφερη……

    εξ αιτιας του Ηλια ψηφιζαμε Χ.Α.

Comments are closed.