ΛΕΞ: Σείστηκε η Θεσσαλονίκη από τη συναυλία του – Πάνω από 25.000 έδωσαν το παρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
LEX-Synavlia-Nea-Smyrni-4-7-22-1-1024x512

 

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης στη συναυλία του ΛΕΞ με χιλιάδες άτομα να δίνουν το παρών.

Δίχως υπερβολή σείστηκε η Θεσσαλονίκη όταν εμφανίστηκε ο ΛΕΞ στη σκηνή, καθώς επικράτησε πανδαιμόνιο.

Οι ήχοι της ραπ μουσικής ήχησαν δυνατά σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε μια συναυλία που όμοιά της δεν έχει ποτέ στα ελληνικά δεδομένα.

 Όπως φαίνεται και στις εικόνες του ThessToday.gr, χιλιάδες άτομα βρίσκονται στο Καυτανζόγλειο, ανάβοντας πυρσούς με τον αριθμό των θεατών να υπολογίζεται ότι είναι πάνω 25.000.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καταρχάς δεν συμφωνώ με καθε συναυλία (ειδωλολατρία) ή (προσκύνημα στον αντίχριστο) οπως επίσης και την θεοποίηση του ποδοσφαίρου απο την άλλη πάλι οι ραπερ ειναι πληγωμενες ψυχές σε ατέρμονη ψυχανάλυση χωρίς ουσιαστική θεραπεία εν ολίγοις κλέγοναι κατηγορώντας παντα τους αλλους σε υπερβάλλοντα βαθμό παρο ολα αυτά βγάζουν πολλή ειλικρίνεια επίσης δεν εχουν σημάδια σεξουαλικών ανωμαλιών ειδικά σε παιδιά. Εν συγκρίσει με το καλλιτεχνικό στερέωμα των ανωμάλων και εκβιαστών των οποίων θαυμαζετε οι περισσότεροι πχ. Μάικλ Τζάκσον κλπ. Εσωτερικά σάπιων ανθρώπων
    που κανονικά θα πρεπε να τους φτύνετε εν τούτοις ειστε ολοι συστημικοί και συνένοχοι στην κατάντια των απανθρωπων παιδοβιασμών. Και η μετανοια για σας ανυπαρκτη ως νόημα και ως λέξη ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  2. Ποιος είναι αυτός ο ΛΕΞ; Ούτε καν που τον ξέρω. Τι μουσική κατάντια είναι αυτή; Γιατί ξέπεσε τόσο πολύ η Νεολαία μας; Ακούστε το ”ANOTHER NIGHT IN” από TINDERSTICKS…Ακούστε το ”HONEY BEE” από MADRUGADA… Ακούστε το ”EL HOMBRE SOLO” ή το ”ΘΕΜΕΘΛΟ” από ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ”…Ακούστε το ”ΕΙΣΑΓΩΓΗ 300” από ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ”…Ακούστε το ”CALIFORNIA UBER ALLES” από DEAD KENNEDYS…Επίσης, το ”ΈΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ” από ΤΖΙΜΑΚΟ ΠΑΝΟΥΣΗ Κ.Λ.Π. για να βελτιωθεί η εγκεφαλική και πνευματική λειτουργία σας…

  3. Σκηνοθεσία Μπιρσίμ. 3000-4000 πρεζ@κηδες από κάτω, άκουγαν τις ηλιθιότητες ενός αποτυχημένου παρία.

  4. …….πω πω ρε π@στη μου πολυ γυφτια η ραπ ρυθμ εξ αιματος……καταντια αφγανοπακιστανοινδικητουρκμενικη καθαρα και ξαστερα. Βρωμοασια .

  5. Τι εγινε ρε παιδια κορωνοιος δεν υπαρχει πια ;
    Μαλλον εχασα επεισοδεια….

  6. ΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΡΕ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ….??? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΝΗ…???? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΚΤΕΣ…??? ΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΡΕ …????

Comments are closed.