Κύπρος: Βάζουν κάμερες σε δημόσιους χώρους για να σταματήσουν τα έκτροπα στην Αγία Νάπα

Κοινοποίηση:
ayia-napa-kopela-pinakida-roz

Την απόφαση να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλους τους δημόσιους χώρους από το καλοκαίρι του 2020, αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας στη Κύπρο.

Με την κατάσταση να ξεφεύγει κάθε χρόνο και ειδικά το καλοκαίρι με τους τουρίστες, ο Δήμος θέλει να ελέγξει την κατάσταση και να επαναφέρει την ασφάλεια στους κατοίκους της πόλης. Σύμφωνα με τα Κυπριακά ΜΜΕ, ο Δήμος σε γραπτή ανακοίνωσή του, αναφέρει πως έχει εγκριθεί ήδη το κονδύλι για την εγκατάσταση των καμερών για λόγους «προστασίας της δημόσιας περιουσίας».

Η πρόταση του Δήμου όπως τονίζουν «είναι σύμφωνη με τις υποδείξεις της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς τεκμηριώθηκε πλήρως και από σχετική μελέτη της Αστυνομίας». Πολύ συχνά η πόλη έρχεται στο προσκήνιο για αρνητικό λόγο, αφού δεν είναι και λίγες οι φορές που γίνονται επεισόδια, όπως αυτό πριν ένα μήνα, σε συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Το καλοκαίρι που πέρασε, η Αγία Νάπα έγινε πρωτοσέλιδο για την καταγγελία βιασμού που έκανε μια Αγγλίδα, η οποία όμως τελικά παραδέχτηκε ότι την έκανε για λόγους εκδίκησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Eτσι εκαναν απο παλια οι ρουβικωνες αναρχικοι εκει οι χριστιανοι . Στον ναο του Πανα [Ναπα] μπουκαραν και καταστρεψαν τα παντα σκοτωνοντας και την ιερεια του ναου….ρε τους ασιατες!!!!

Comments are closed.