Κρήτη: «Η Μελίνα θέλει δικαίωση»! Στο εδώλιο η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης μετά από επέμβαση ρουτίνας

Κοινοποίηση:
1

Στο εδώλιο θα καθίσει η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια
Μνήμες από την τραγωδία με θύμα την τετράχρονη Μελίνα Παρασκάκη ξυπνούν την Πέμπτη, με την υπόθεση να αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive, στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσει η αναισθησιολόγος που χειρίστηκε το περιστατικό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ο χαροκαμένος πατέρας, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του παιδιού του και λίγο πριν ξεκινήσει μετά από πολλές αναβολές η δίκη, ζητά απαντήσεις αλλά και δικαίωση για την κορούλα του που αναίτια και τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Μάλιστα ο ίδιος σε μια συγκλονιστική ανάρτηση του στα social media, γράφει τα εξής: «η Μελίνα θέλει δικαίωση».

Για την αυριανή δίκη λέει πως θα είναι «ένα μνημόσυνο για τη Μελινα».

 

melina

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι, σε ηλικία 4 χρόνων εισήχθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, προκειμένου να της αφαιρεθούν τα «κρεατάκια».

Ωστόσο κατέληξε με τα γεγονότα που επακολούθησαν ως προς την αιτία θανάτου και την ύπαρξη ιατρικού σφάλματος να παίρνουν τις διαστάσεις πραγματικού θρίλερ φτάνοντας έως και τις πολιτικές προεκτάσεις.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά οι γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού ζητούν απαντήσεις. Ζητούν να μάθουν τι έφταιξε και χάθηκε τόσο άδικα και πρόωρα το αγγελούδι τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με την ευχή να καταδικαστεί αυστηρά για το έγκλημα της.

Comments are closed.