Κορωνοϊός: Το twitter… “ξεσκίζει” την ζάμπλουτη κομμουνίστρια Κανέλλη που αρνείται να δώσει τον μισθό της για την πανδημία

Κοινοποίηση:
1

«Λιανά Κανέλλη, ο Παπαδημούλης του ΚΚΕ», σχολιάζει χρήστης του Twitter, ενώ κάποιος άλλος εκφράζει με χιούμορ την ανησυχία του ότι… θα ζητήσει και επίδομα


Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η άρνηση της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη να δώσει μέρους του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου για τον κορωνοϊό, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα.

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Διαβάστε παρακάτω την χθεσινή μας δημοσίευση για το θέμα

ΡΟΜΠΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ! “ΣΚΟΤΩΜΟΣ” ΣΤΟΝ ¨ΑΕΡΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΚΑΝΕΛΛΗ: “ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ”

«Λιανά Κανέλλη, ο Παπαδημούλης του ΚΚΕ», σχολιάζει χρήστης του Twitter, ενώ κάποιος άλλος εκφράζει με χιούμορ την ανησυχία του ότι… θα ζητήσει και επίδομα.

Δείτε κάποια από τα σχόλια στο Twitter

 

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην σημερινή εφημερίδα Μακελειό

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Την εχει εκδικηθει η φυση….ετσι οπως ειναι , ουτε για φυτσιμο δεν κανει…η κομμουνιστρια του πρωκτου ! Τα Μακρονησια ειναι αδεια καρι@λα !

  2. Κασιδιάρη να σε έχει ο θεός καλά κάτι τέτοιες ώρες βλέπουμε την σφαλιάρα και αγκαλιάζει η καρδιά μας!

    1. πουνε χαμενος αυτος??????εξαφανηστηκε…………………

  3. ΤΑΝΆ ΛΕΣβΙΆ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ

  4. Πολλοι κακοι καπιταλιστες εφοπλιστες εκαναν διαφορες δωρεες σε υγειονομικο υλικο,ανπνευστηρες και καποιοι δημιουργησαν ολοκληρες ΜΕΘ.Η μεγαλη κομμουνιστρια που υπερασπιζεται τα δικαιωματα του εργατη αρνειται να προσφερει οχι μονο το ημισυ 2 μισθων αλλα ουτε το ξεραμενο σκ@το της δεν δινει.

  5. Απο ποτε οι επαγγελματίες αριστεροί ενδιαφέρονται για το γενικο συνολο, για την Πατρίδα για την πρόοδο του Εθνους. Αυτοι υπαρχουν ακριβως γιατι υποσκάπτουν ολα τα παραπάνω…

  6. Μόνο ο Κασιδιάρης την έκανε καλά…Να αγιάζει το χέρι του..του παλληκαριού….!!!

  7. Κκε. Το αρχαιοτερο οργανωμενο κομμα στην ελλαδα. Απο τη μικρασιατικη καταστροφη οι ριζες ρου

  8. Ε οχι και να γίνουν οι βο(υ)λευτες χορηγοί των ψηφοφόρων. Οι ψηφοφόροι πρεπει να ειναι χορηγοί των βο(υ)λευτων, οπως και ειναι. Ε ρε κορόιδα, ειδικα οι αριςτεροι. Μεγαααλα κορόιδα. Μεγαλύτερα των δεξιών κλπ κομμάτων.

  9. Κομμουνισμό ψήφισαν κάποια ζώα, το δίκιο του λαού φωνάζανε, πάρτε τώρα γίδια κομμούνια την χλαπάτσα στην μάπα. Δεν είναι ευτελές το μισό ποσό απο 300 κηφήνες. Πόσος κόσμος δεν δουλεύει με την καραντίνα ή αν ήταν ήδη άνεργοι τώρα η ελπίδα χάθηκε, για να τολμάνε να βγάζουν γλώσσα αυτοί που μόνο ζημία προκαλούν στην οικονομία και στην χώρα γενικότερα, χώρια τα δωρεάν προνόμια ως βουλευτές που πληρώνονται απο τα κρατικά ταμεία. Ας πούνε στην Κανέλλη και στους υπόλοιπους Κανέλλους πως τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, κάποια στιγμή θα φύγουμε απο την ζωή, λίγη συνείδηση και αξιοπρέπεια επιτέλους!

  10. Που είναι δλδ το περίεργο; Ειδικά οι ΚΚΕδες στην Ελλάδα είναι μόνο λόγια.

  11. Από φερέφωνο της χούντας των συνταγματαρχών πως έγινε φερέφωνο τον κουμουνιστων ,πρέπει να μας προβληματιζει

  12. Σε αυτό εφόσον είναι και κομμουνίστρια έπρεπε να δώσει το καλό παράδειγμα αλλά όταν πρόκειται για το μισθό μας ας δώσουν οι άλλοι.

  13. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ .7000 ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ?

  14. Απόλαυση. Να ξυπνάνε αυτοί που νομίζουν ότι οι εκπρόσωποι της αριστεράς είναι παιδιά του Λαού. Αριστερά και δεξιά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η Ελίτ πάντα τον Κ@λο της κοιτάει ζει σε γυάλα και καταχράται δημόσιο χρήμα νομοθετική εκτελεστική και δικαστική εξουσία.

Comments are closed.