ΡΟΜΠΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ! “ΣΚΟΤΩΜΟΣ” ΣΤΟΝ ¨ΑΕΡΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΚΑΝΕΛΛΗ: “ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ”

    Κοινοποίηση:
    1

    Δεν προτίθεται να δώσει μέρος του μισθού της στο ταμείο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

    Την ώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για τη στήριξη του ταμείου του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε μια δική της διάσταση στο θέμα.

    Υποστήριξε ότι «πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας. «Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα».

    Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα σχόλια δικά σας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    82 Σχόλια

    1. “Γιατί να βάλω πλάτη σ’ αυτόν που είναι απέναντί μου;” είπε !
      Το κατάλαβε κανείς;
      Με 2 λόγια δηλ. “Αφού δε με βγάλατε για να γίνω υπουργίνα και να παίρνω 5.500 χιλ το μήνα σας έχω χεσμένους και τι λαός και μλκς μου λέτε”

    2. Ο Λιάκουρας δε δίνει Φράγκο απ’ το μισθό του, τα φάγε στις π@υτανες και είναι ταπί.

    3. Πάντα οι “Αριστεροί” έκαναν μνημόσυνα ΜΌΝΟ με ξένα κόλλυβα !!!!!

    4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΛΕΣΒΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΟΥ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΝΕΛΛΩ !!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΑ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΕΙ !!!!

    5. Όσο ασχολούνται μαζί της τόσο νομίζει ότι είναι και κάτι…για αυτό βγήκε και είπε αυτό…η κυρία καννελη για να την θυμηθούμε..

    6. Νέα ήταν δεξιά όταν μεγάλωσε έγινε αριστερή…..της Εκάλης.
      Ανέτρεψε τη ρήση του Τσώρτσιλ…για το νέο που αρέσκεται στα παραμύθια περί δικαίου,ισοτητος και π@@@@@@ς μπλέ.
      Μισάνθρωποι δικτάτορες.
      Βλέπε χοτζα,Τσαουσέσκου,κιμ,Στάλιν,ΜΑΟ και μέτρα απάνθρωπα βασανιστήρια στους αντιφρονούντες.Βλεπε το πείραμα της αϋπνίας στη σοβιετική ένωση.

    7. Ξεβρακωνεστε ρε κωλοκουμούνιααα!!!
      Ισότητα θέλετε και όχι διακρίσεις, ε λοιπόν να δούμε τώρα που σας βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό προσκυνημένα πόσο ανθρωπιστές και άνετοι θα το παίζετε ακόμα Αίσχος της ανθρωπότητας και ντροπή της κοινωνίας!
      “Δεν δίνω τον μισθό μου” λένε όλα τους χαχαχα!!!
      Γιατί ρε υποκείμενα , ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ ?? 😉 Όταν μας ρουφάγανε εμάς τον δικό μας και των πατεράδων μας και των ηλικιωμένων εδώ και δεκαετίες ήταν καλά…? 😉
      Τώρα.. Εκεί μουνόπανα!! Όλα θα σας τα πάρουμε και θα τα δώσουνε στους λαθρομετανάστες τα παιδιά σας, Εκεί !! Να ακούσουν όλοι πόσο φιλάνθρωποι αριστεροί είστε που μόνο από μακρυά τα λέτε ωραία όταν όμως η ρόδα γυρίσει και πάει να σας λιώσει τότε κλαίτε μουνάκια.
      Ου να χαθείτε να χαθείτε ΚΟΥΝΟΥΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΕΣ

    8. Δεν είναι δήθεν κομμουνίστρια ούτε έχει δεξιές τσέπες. Κομμουνίστρια είναι και έτσι είναι όλοι οι κομμουνιστές. Που ακριβώς και πότε είδατε κομμουνιστικό καθεστώς να ευνοεί το λαό; Σκεφτείτε πόσο αμάσητα έχετε καταπιεί την προπαγάνδα.
      Όταν λέτε οτι έχει δεξιές τσέπες είναι σαν να δέχεστε οτι οι κομμουνιστές είναι φιλολαικοί.

    9. 4000 \μηνα για ολους ΜΕΧΡΙ να βγουμε απο την κριση. ΓΙΑ να καταλαβουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ο νομος πρεπει να ειναι ΙΔΙΟΣ για ολους.ΚΑΙ αν θελουν 1000/μηνα ΚΑΙ να πληρωνουν ΕΦΚΑ τους για να ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ των 800 ευρω οπως εμεις οι αλλοι.

    10. Ετσι ειναι ολοι τους, ψευτοαριστεροι με δεξιες τσεπες, που το μονο για το οποιο δεν ενδιαφερονται, ειναι το δικιο του εργατη!!!!!!! Αυτα τα λενε για κατι βοδια που τους ψηφιζουν και οι ιδιοι, παρα πολλοι απο αυτους, δεν ξερουν τι εχουν, οπως π. χ. ο Παπαδημουλης της Τσιπροπαρεας, που τον στειλανε στην Ευρωβουλη να παιρνει τα 25ρια και να σφυριζει …πετεινους!!!!!! Και αλλοι πολλοι βεβαια που το παιζουν αριστεροι και η αριστεροσυνη τους περιοριζεται μονο στη αγραβατοσια, στο σακιδιο και στην αρλουμπολογια!!!!!!!!

    11. Ημε δεξιές τσέπες από τα Βόρεια προάστια ,καθόλου περίεργο εάν αναλογιστούμε ότι πατέρας του Καρλ Μαρξ είχε 4 εργοστάσια , τα δικά μας χρήματα τα τσεπώνει ως κομματική χρηματοδότηση , εκεί όλα καλά και άγια .

    12. οι αριστερουλληδες των βοιων προαστιων ειναι καπιταλιστες.ΔΕΝ μπορουν να ζησουν με λιγα. ΚΑΙ ειχαν απο ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ τους ψηφοφορους. ΠΩΣ τωρα προτεινετε στην κυρια ΚΟΥΚΟΥΑΔΑ να γινει ΑΥΤΗ χορηγος των ΗΛΙθΙΩΝ φηφοφορων.???

    13. ανεξαρτητου ποιοτητας της Κανελλη που το παιζει κουμουνιστρια στα γεραματα ο δημοσιογραφος που ρωταει το εχει γυρισει και γλυφει την ΝΔ..ακομα κσι στην ιστοσελιδα του πεφτει πολυ γλυψιμο
      Βασικα αρχισε ολη η ιστορια επειδη ο Κουλης προτεινε να δωσουν οι βουλευτες τον μισο μισθο τους για τους επομενους 2 μηνες…αυτο οταν παιρνουν ηλεκτρικα αυτοκινητα στην βουλη που κανουν πανω απο 50000 ευρω και οταν δινουν 11000000 στα καναλια και 30000000 στα ιδιωτικα θεραπευτηρια οπως γραφει το Μακελειο.
      Στο μεταξυ δεν εχουμε καμια μειωση φορων, ενφια, τελη, δεη, ευδαπ
      Η ιστοσελιδα του συγκεκριμενου δημοσιογραφου διαφημιζει οτι ο Γεωργιαδης (Mr Novartis) θα δωσει 50% του μισθου του…προκειτε για γλυφτη “δημοσιογραφο”
      Ειναι Λαικισμος του Κουλη
      Το μακελειο που δεν γλυφει φαινεται η ουδετεροτητα του στην αντικειμενικη ενημερωση..ολοι οι φιλοι μου διαβαζουν το site..εγω αρχισα να αγοραζω και την εφημεριδα
      Το γλυψιμο το Παπαγιαννη για την ΝΔ φαινεται απο αυτα που γραφει στο site του
      Η Κανελλη που δεν θα την πεις και εξυπνη επεσε στην παγιδα

    14. Oταν λες οτι η εκκλησια ταιζει πολυ κοσμο τι εννοεις? Με τα λεφτα τα δικα της η του κοσμου???? Τα σισιτια που δινει πως τα δινει???? Πανε οι ιεραρχες και οι παπαδες και αγοραζουν με χρηματα απο το μισθο τους τροφιμα και μαγειρευουν για τους απορους ???? Πλακα κανεις !!!! Τα παντα τα δινουν ιδιωτες και τα διαχειριζονται οι παπαδες με ολους τους παρατρεχαμενους εθελοντες εθελοντριες σε καθε εκκλησια . Μηπως δεν τα λεω καλα ?????

      1. Όχι οι ιδιώτες, οι πιστοί, ή αλλιώς αυτοί που ανήκουν στο δυναμικό της και με την προτροπή ή παραίνεση τη δική της προσφέρουν είτε για τους φτωχούς, είτε για τα έργα της ή για οτιδήποτε άλλο. Αυτοί όλοι είναι μια μεγάλη δύναμη που την τρέμει η πολιτεία. Οπότε μη μιλάς πρόχειρα και χωρίς σύνεση…

    15. ΗΤΑΝ… ΕΙΝΑΙ…. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗ…. ΚΑΙ ΑΥΤΗ….ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ….!!!!!

      1. Ναι, εντάξει, αλλά κάποιοι την ψηφίζουν. Οι ψήφοι αυτοί, είναι μια σοβαρή περίπτωση προς διερεύνηση. Παρά τις στερεότυπες αρλούμπες που επί χρόνια εκστομίζει και πρεσβεύει η κυρία αυτή, υπάρχουν – επιμένω – κάποιοι & κάπιοιες που ΤΗΝ ΨΗφίζουν …… και αυτό είναι που ΔΕΝ μπορώ να αντιληφθώ. Πως γίνεται δηλαδή, τα κεντρικά να έχουν κλείσει (κομμουνιστικό κόμμα Ρωσσίας) και τα υποκαταστήματα (κ.κ.ε.) να λειτουργούν ;;;;;

    16. Αυτά τα δικαιολογημενα που γράφουν οι αναγνώστες του μακελειό, είναι πλυθηντικος και ευχολόγια μπροστά σε αυτά που ακούει αυτό το μ@υνοπανο των ποντεμος ο Ιγκλέσιας στην Ισπανία. Το πούτα μαδρε συνοδεύει όλα τα σχόλια. Γ@μω την αριστερά σε όλη την Ευρώπη, αυτά τα κ@λαρχιδα έδωσαν το δικαίωμα στους Γερμανούς να κάνουν ότι θέλουν, αυτά τα @@ φταίνε. Θα γίνει της π@υτανας στην Ισπανία, καθηστε να δείτε.

    17. ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ? ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ? ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    18. Αυτή η κλαρινοπουλου που πρότεινε τη δημιουργία του ταμείου να βάλουν στο ταμείο τα λεφτά που θα πάρουν τα αποκομματα τα 13.5 εκατ.και να αφήσουν τις μαλακίες

    19. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΟΜΟΡΦΟ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΡΟ. ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΛΙΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΙΞΕΣ…

    20. Αγραμματων κουμουνιστων οι βουλευτες τους χτιζουν παλατια! Α ρε βουρλα δουλεμα που τρωτε! Υποκριτες ανθελληνες!

    21. Αμα χρειαστει θα δωσει σε αλλοδαπους στην Λεσβο ……………..

      1. Αυτός είναι ο Κομμουνισμός!!! Καμαρωστε μαλακές!!!
        Χασου μωρη εμετική

    22. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΗ ΚΚΕ Α ΡΕ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΚΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ

      1. Τι κασσιδης τι λεσβία ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΣΙ Η ΦΙΦΙ

    23. Αυτούς νομιμοποίησε η ν.δ με την μεταπολίτευση , ενώ στα ευρωπαϊκά κράτη που εφαρμόστηκαν οι ιδέες τους, πλέον υπάρχει απαγόρευση για καθετί που θυμίζει κομμουνισμό. Εδώ όμως όχι μόνο ανεχόμαστε αυτούς που διέπραξαν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού από τουρκοκρατίας δηλαδή το παιδομάζωμα, αλλά τους επιχορηγουμε με εκατομμύρια ευρώ για να μας θυμίζουν πόσο άχρηστοι και επιβλαβείς υπήρξαν για το ελληνικό Έθνος.

    24. Η κερία, το παίζει …κομμουνάρκα, …κολεχτίβα, διότι δια το οφίκιον της μηνιαίας βουλευτικής αποζημιώσεως των επτάκις χιλιάδων όχι καπικίων, αλλά ευρωδίων, του …φαύλου καπιταλισμού, με όλας τας διευκολύνσεις, τα …μούσμουλα οι χορηγοί κατά την ιδίαν …αγρούς ηγοράζουσι εις τα …κολχόζ της ψευδολαοκρατίας, με τας οποίας ταίζουσι τον κοσμάκη με κολοκυθόσπορο και πικραγγουρίαν, ίνα ελπίζουσι, ότι θα φέξει και δι αυτούς… ότι …στης Πάργας τον ανήφορο, που λέει και το άσμα…κανέλο και γαρούφαλο…κόκκινο, ωσάν το φλάμπουρο…Εστί λίαν δύσβατος ο ανήφορος δια την κερίαν…χρήζει αμορτισέρ χειρωνακτικής εργασίας…Άμα τον ανεβεί…κακατσίδαν ας με ειπεί…

    25. Το λεσι με την δεξια τσεπη Αυτη η πατσαβουρα που νοιωθει αδυνατη φακλανα και ζωηρη επαναστατρια της εκαλης Το χυσιμο της μαπας απο καθε εργατη ειναι βαλσαμο για την υγεια της ελα ομως που δεν εχει αδυναμια στον εργατη

    26. Τα χρειάζεται ο Κανέλλος γιατί έχει βαφτίσια,θα βαφτίσει ένα σιαμαιο γατο

    27. Αν ήταν βέβαια για καμμιά τελετή βάπτισης γατιών μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα να συνεισφέρει!!

    28. 11 ΕΚΑΤ ΓΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ….5 ΕΚΑΤ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ

    29. Τους γάζωσε η Λιάνα και σκουζουν οι Ναζηδες

      1. Ορφανό του Λένιν
        εκφράζετε δήθεν τον ελληνικό λαό με 5% και πολύ είναι

    30. Ειναι γνωστο της παση ποια ειναι η Κανελλη με…τις βιλαρες, τις τζιπαρες, τ’αμερικανικα κολεγια…
      Ζαμπλουτη νεοφιλελευθερη καπιταλιστρια που το παιζει αριστερη.
      Κοροϊδα ψηφοφοροι της!
      Καλα εκανε και την εκραζε ο μακαριτης ο Πανουσης.

    31. η Λιάνα Κανέλλη δεν ειναι ΚΚΕ, ποτε δεν ηταν.
      Η ΝΔ την διορισε στο ΚΚΕ εναντι εξυπηρετησης στο κομμα της μεγαλης κεντροδεξιας παραταξης!
      Απο το ΚΚΕ η Κανέλλω,
      για την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δουλευει.

    32. Οι κομμουνιστές δε λυπούνται ούτε νοιάζονται για αυτούς που έχουν λιγότερα. Πολύ απλά ζηλεύουν και μισούσε αυτούς που έχουν περισσότερα απ’αυτούς

    33. Της πάτησε κάποιος το πόδι;
      Γιατί φωνάζει έτσι;
      Μπράβο στο δημοσιογράφο που επέμενε στην ερώτηση του να δώση χρήματα από το μισθωτής.
      Έπιασε τον κ….. με τα δυο της χέρια.
      Όλο παχιά λόγια ειναι

    34. Zητάει ελευθερία λόγου η Κανέλλη που αιματοκύλησε τον πλανήτη με 60 εκατομμύρια νεκρούς. Μιλάει για εργάτες και έχει βίλα στην Εκάλη. Μιλάει ότι δεν την αφήνει ο Παπαγιάννης να μιλήσει ( που ασχέτως ιδεολογία επειδή είναι κυρά-Κατίνα δεν θα έπρεπε να έχει μικρόφωνο) και φυσικά όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αποκαλεί τους δημοσιογράφους..φασίστες ( πάγια τακτική των συμμοριτών απο καολύσαν φασίστες τους Έλληνε πατριώτες για να τους δολοφονούν χωρίς τύψεις και να επιβάλλουν τον εγκληματικό αριστερισμό σε όλη την Ιερά Ελλάδα μας.)

    35. Άθλιο και βρωμερό υποκείμενο, όπως άλλωστε είναι και ο κομμουνισμός. Φύρα για την κοινωνία είναι όλοι τους, ο δε κομμουνισμός είναι επάγγελμα και όχι ιδεολογία.

    36. Η πιο αναποτελεσματική γεμάτη θράσος αριστεροφρενής αντίληψη… Έπρεπε να φας όχι μια δύο αλλά 100 σφαλιάρες..Μπαγλαρόσου τώρα στη βίλα σου στη Εκάλη μαζί με τη γλαγλαρόγρια μάνα σου παλιό κότα..

    37. Αυτό είναι το ΚΚΕ γιατί απορείτε ? Τα δικά τους δικά τους και τα ξένα πάλι δικά τους. Προδότες Αθεοι Ανθέλληνες ψεύτες και υποκριτές μια ζωή.

      1. Γιατί νδ κλπ. Καλύτεροι είναι είσαι Μ@ΛΑΚΑΣ; (+Παντως, παρότι ΔΕΝ ψηφηζω κκ, να θυμίσω ότι από όσα είναι στη βουλή, είναι οι μόνοι που δεν ψήφησαν μνημόνιο, ακόμα κι ο μπατριωτγςβελοπουλις με όλες του τι μπίζνες στη Γερμανία φαρδιαπλατιαανοιξε το δρόμο με υπογραφές στο 1ο, έστω κι αν του κκ, παρουσιάζονται ψευδως ως αντισυστημικοι)

    38. τους θυμαμαι ακομα τους συνδικαλιστες το ΚΚΕ σε μια απο τις πρωτες διαδηλωσεις εναντιον των μνημονιων πριν καουν οι ανθρωποι στη τραπεζα και σταματησουν ολα
      ητανε στα σκαλοπατια της βουλης και εμποδιζανε τον κοσμο να μπουκαρει μεσα
      αρπαζουν μισθους, χορηγιες για τα κομματα και δεν βγαζουν μιλια και εξω απο την βουλη φωναζουν για το δικιο του εργατη
      Ειναι το πιο γραφικο κομμα στον πλανητη…δεν υπαρχει τετοιο κομμα πουθενα αλλου
      Κανελλη την ειχε φερει πιτσιρικα ο Λαμπριας στην Νεα Υορκη πριν αμνημονευτων ετων και μετα ΕΡΤ και πολλα χρονια κονομας μεχρι και βουλευτης του ΚΚΕ εγινε

    39. Α ρε Λιάκο και λίγες της έριξες. Έπρεπε και στην άλλη την βιόλα που έτυχε η στραβή στην βάρδια της στο Μάτι.

    40. Και καλά κάνει.Και οι υπόλοιποι δεν ντρέπονται;;;;;;;;
      Λες και είμαστε γύφτουλες και μας δίνουν φιλοδώρημα να φάμε;;;;;
      Αν ήθελαν να είναι εντάξει να πάρει απόφαση η Βουλή να μην πληρώνονται για ένα δύο μήνες αφού έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν τίποτε και να πάρουν τα 800 ευρώ που παίρνουν οι υπόλοιποι Έλληνες.
      Τα πρόβατα όμως χειροκροτούν που θα δώσουν λέει το 50%.Καλά μας κάνουν τότε και θα πληρώνουμε μνημόνια μέχρι να πεθάνουμε..

    41. η κανελη και η εκκλησια αε δεν δινουν ουτε 5 σεντς

        1. εαν εχεις @@ ελα βρισε μπροστα μου χριστιανε ,,,,,αγαπατε αλληλους,,,,, δεν εχει δωσει φραγκο στα νοσοκομεια….
          και η εκκλησια σου ταιζει και ταλιμπανια χριστιανε ανθελληνα

          1. έχεις δίκιο σε αυτό οι ιεροις κι αυτοι οι πιο πολλοί τον κώλο τους κοιτάνε !!εγω χριστιανός ειμαι μα ότι βλεπω στραβό θα το πω

        2. Oταν λες οτι η εκκλησια ταιζει πολυ κοσμο τι εννοεις? Με τα λεφτα τα δικα της η του κοσμου???? Τα σισιτια που δινει πως τα δινει???? Πανε οι ιεραρχες και οι παπαδες και αγοραζουν με χρηματα απο το μισθο τους τροφιμα και μαγειρευουν για τους απορους ???? Πλακα κανεις !!!! Τα παντα τα δινουν ιδιωτες και τα διαχειριζονται οι παπαδες με ολους τους παρατρεχαμενους εθελοντες εθελοντριες σε καθε εκκλησια . Μηπως δεν τα λεω καλα ?????

    42. άρχισαν να ξεμπροστιαζονται ψοφο τους ευχομαι ολοψυχα

    43. Ολοι οι αριστεροι τα ιδια. Γεματη δεξια τσεπη ωροντοφοναζοντας το δικιο τ εργατη κ εξω απο το νατο και στο τελος ολοι νοσηλευονται τζαμπα στα στρατιωτικα νοσοκομεια. Αλιμονο ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι που σας χορηγουν με τη ψηφο τους

    44. Η μαγκιά του οιουδήποτε φαίνεται την ώρα της προσφοράς και κυρίως αν για να συνδράμουμε κάποιον θίγεται η τσέπη μας. Τα συγκεκριμένα άτομα είναι επαγγελματίες του είδους οι οποίοι πονηροί μάλλον και όχι έξυπνοι, γιατί ο έξυπνος δεν χρειάζεται τη βολή για τα προς το ζην τα βολεύει και μόνος του. Το στυλάκι όλοι ενωμένοι και τα κουραφέξαλα του στυλ νόμος είναι το δίκιο του εργάτη τους βολεύει γιατί απευθύνονται σε άλλα αγαθιάρικα κοπρόσκυλα που αποτελούν τα ψηφαλάκια τους. Έτσι και έπαιρναν εξουσία μία από τα ίδια με τσίριζα. Αλλού τις μπαρούφες σας. Δεν περνάν πλέον.

      1. Ξεστραβωθητε βόδια τώρα δείτε πόσο ανώτερος σε όλα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαρητήρια στη ΝΔ. Όλα τα άλλα απλά κουραφεξαλα κ χάσιμο σαλιου

    45. ΨΗΦΙΖΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΕΤΗ ΤΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΥΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
      ΦΑΕ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ

    46. Γιατι απορειτε?
      Αυτο ειναι κουμουνιστης.
      Μονο χρημα ειναι το ενδιαφερον τους.δεν ειναι τυχαιο οτι τον κουμουνισμο τον φτιαξανε εβραιοι.
      Αλλωστε αυτο το ξεφτιλισμενο ατομο εχει να συντηρησει την μερσεντα την τζιπαρα και το σμαρτακι αλλα και την βιλλαρα της.
      Κριμα την καημενη την αγωνιστρια των φτωχων.
      Ποσο χαζοι ειναι αυτοι οι κακομοιροι που πιστευουν στον κουμουνισμο ηθελα να ξερω?
      Δεν υπαρχει μεγαλυτερη απατη απο αυτο μετα βεβαια απο την κουμουνιστικη ΕΕ.

      1. Να και κάτι καλό που πρόσφερε ο Κασιδιάρης

    47. Στα δύσκολα οι θεωρίες πάνε περίπατο!
      Ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ οι ψευτοκολτουριαρηδες.

    48. Ήρθε γι να αρπάξει τον ιδρώτα μας με το βουλευτιλίκη όσο θα ζει με φύλακες αστυνομικούς και πολλές άλλες διευκολύνσεις .
      Κρίμα που ο Κασιδιάρης δεν την εξαφάνισε . Μπράβο του έστω και για την ελάχιστη αντίδραση στο φερέφωνο της προδοσίας του Έθνους .
      Μιλάει για εργατιά και ζει βασιλικά στην βίλα της . Που ξέρει το λαμόγιο από εργασία και εργάτες .
      Μόνο χονδρές αρπαχτές ήταν μια ζωή .

    49. Αρέ Ηλία πόσο δίκιο είχες. Να αγιάσουν τα χέρια σου!

    50. Ο Λιάκος ο λεβέντης έριξε μέσα στή Βουλή αυτής τής καρακάξας μόνο ένα χαστούκι.Επρεπε νά
      τίς ρίξει ξύλο μετά μουσικής γιά νά αγιάσουν τά χέρια του.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ. ΤΣΙΣΑ ΤΣΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    51. ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΒΙΛΑ ΤΩΝ 300 Τ.ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ! Α ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ! ΟΥΣΤ! ΚΟΛΟΓΡΙΑ!

    52. Αυτη δεν δινει ουτε το πυρετο της θα δωσει λεφτα.
      Ο κορονοιος θα κανει ενα καλο ,θα γονατισει ΧΡΗΜΑΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και τη ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ.

    53. Πιο αντιπαθητικη απο αυτη την ψευτοκο μουνα δεν υπαρχει.Υποκριτρια σε μεγιστο βαθμο.Ουστ ρε.

    54. Ζάμπλουτη δήθεν κομμουνίστρια, με βίλα στην Εκάλη, suv 3000 cc και “ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ” !! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

    Comments are closed.