Κολωνός: 10χρονη στα πόδια του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου στο μαγαζί του! ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

Κοινοποίηση:
ΜΙΧΟΣ

Τι να πει κανείς για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο που εκτός του ότι βίαζε μαζί με τον Γιάννη Σοφιανίδη το κοριτσάκι 12 ετών, το εξέδιδε καθημερινά σε διάφορους παιδόφιλους, μέσω της εφαρμογής blindchat όπου εκεί ανώνυμα έμπαιναν οι παιδεραστές να βρουν υποψήφια θύματα παιδια΄.

Το megafono.gr έχει στην κατοχή του φωτογραφίες του παιδοβιαστή με άλλο κοριτσάκι ηλικίας 10 ετών! – Ναι, καλά διαβάσατε. To “Makeleio.gr” κρατάει σοβαρές επιφυλάξεις και δεν φέρει καμία ευθύνη. Αναδημοσιεύουμε και σας παρουσιάζουμε:

Ο Ηλίας Μίχος, έχει τοποθετήσει την ανήλικη 10χρονη στα πόδια του και χαμογελαστός-χαμογελαστός ποζάρει για την φωτογραφία.
Εννοείται πως το πρόσωπο του παιδιού είναι θολωμένο ώστε να μην στιγματιστεί, κάτι που θα πρέπει να κάνουμε όλοι στα μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζουμε πως, σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα της μητέρας της 12χρονης, ο Ηλίας Μίχος προσέλκυε τα παιδιά – υποψήφια θύματα – στο μαγαζί του δίνοντάς τους παγωτά και αναψυκτικά.

Ίσως έτσι να προσέλκυσε και το συγκεκριμένο κοριτσάκι αφού σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του καταστήματος του Ηλία Μίχου, το κοριτσάκι αυτό μπαινόβγαινε στο κατάστημα σχεδόν καθημερινά.
Επίσης το κορίτσι αυτό είναι φίλη με την 12χρονη που εξέδιδε και βίαζε ο Ηλίας Μίχος και οι πελάτες του.

Πληροφορίες για το αν βίαζε ή εξέδιδε και αυτό το κοριτσάκι δεν διαθέτουμε αλλά όταν μιλάμε για κύκλωμα μαστροπείας παιδοβιαστών, όλα είναι πιθανά…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε πίσω από τον παιδοβιαστή και τον φίλο του Γιώργο Πατούλη στην φωτογραφία στο ταμείο…

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας από τους ανθρώπους που…μπαινόβγαινε στο μαγαζί του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου αλλά όπως και ο ίδιος δήλωσε δεν είχε δει τίποτα και ούτε είχε καταλάβει κάτι…

ΠΗΓΗ:megafono.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Πράγματι ο μπακαλόγατος τους είχε κεφαλοκλειδωσει όλους.Οι βρωμιάρηδες του Χόλυγουντ θα το είχαν γυρίσει ταινία.

  2. Αυτός ο ανώμαλος που είναι για κρεμάλα μόνο με τον Πούτσο μου δεν έχει φωτογραφηθεί

  3. ΨΟΦΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ – ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!!

    Γ Α Μ Η Μ Ε Ν Ε

  4. Δειξε μου το φίλο σου……..ολοι ήξεραν και έκαναν τα στραβά μάτια η ωφειλαν να ξέρουν σαν δημόσια πρόσωπα που ζητούν την ψήφο μας!!!!!

  5. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΟΥΛΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΙ……………….

  6. ΠΑΤΟΥΛΗ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗ ΚΥΡΑ ΓΙΩΡΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΑΡΟΥΜΕ.

  7. το πραμα αυτο μιαζει με τον πατουλη εγω νομιζα αδερφια ειναι

  8. Σίγουρα ο Πατούλης είναι μπλεγμένος με το κάθαρμα. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Και η Πατούλαινα θα ξέρει αλλά έκανε το βλάκα για τη χλιδάτη ζωή.

  9. Ο τροπος που το …. τερας εχει αγκαλια το κοριτσακι το δικο μου μυαλο παει οτι θελει ψαξιμο και αυτο για το αν εχει βιαστει.Το αγκαλιασμα του αυτο δεν μου αρεσει.Το θεμα εχει μεγαλη συνεχεια με …. μπολικο …. ψωμι.

  10. Ρε το Μίχο μόνο τον πλανηταρχη δε γνώριζε ή μήπως τον γνώριζε και έχει και καμιά φωτογραφία έκπληξη για το τέλος.

    1. για τον πλανητάρχιδα είμαι σίγουρος. Με τόσους ανώμαλους που προστατεύει ο γουρλομάτης σίγουρα ήξερε και αυτόν! Είχε όμως χρόνο (όπως μας φανέρωσε ο μαρτυριάρης Πρέκας) τουλάχιστον 1 εβδομάδα να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Τελικά σ’ αυτό το κόμμα η πιο ισχυρή ομάδα είναι αυτή των μασόνων-παιδοβιαστών-αιμομικτών-ανώμαλων γενικά! Προτείνω μάλιστα να αλλάξουν και τον ύμνο σε: Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Παιδεραστία!

  11. Για εξτραδακι πηγαινε ρε παιδια εκανε το Ζικο στο μπακαλικο

  12. Εκθαμβωτικός ο Πατούλης με background τις χυλοπίτες και τα ζυμαρικά, τελικά όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν στο μπακάλικο του Μίχου

Comments are closed.