Κοιτάχτε εδώ τι λέει ο βλ…ς – Νεοφιλελές μέχρι τον πάτο! Ξεπούλησε μια και καλή την Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mitsotakis_

Καλά θα μας τρελάνεις Κυριάκο, γι αυτό καμαρώνεις κιόλας;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γελάνε και οι τυφλοί! Αυτό είναι το σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΨΑΝΕ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ……………….

  2. Σε καταλαβα πολυ πριν τις εκλογες και δεν σε ψηφισα,εχω τη συνηδειση μου καθαρη…ακομα δεν υπαρχει υγετης που να αξιζει ψηφο σ αυτη τη χωρα…

  3. ΑΙΣΧΟΣ !!!
    Αν είναι δυνατόν !!! Όταν τα πρωτοείδα στο διαδίκτυο, νόμιζα ότι κάνανε πλάκα στον Μητσοτάκη κάποιοι…
    ΡΕ ΑΘΛΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ? ΑΘΛΙΕ ΚΟΥΛΗ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ???
    ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΚΟΥΛΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΟΥΣΑΜΕ, ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ, ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΨΗΦΟ ΠΟΤΕ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΑΡΑ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΣ. ΕΣΥ ΡΕ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΑ ΔΕΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΤΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ? ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (παλιά το λέγαμε τσόντα) Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΥ ???? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ???
    ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΡΕ ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

  4. Δεν ειναι βλακας, πουλημενος προδοτης συνεχεια των προηγουμενων ειναι……..

  5. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΓΟΥΡΛ@ΜΑΤΗΣ

  6. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”. ΙΔΙΟΣ ΝΤΙΖΑΙΝΕΡ;;;;

  7. Για να μάθετε να ψηφίζετε για πρωθυπουργούς τα μπασταρδα των Αγίων οικογενειών … τι περιμένατε ρε από έναν μουλο ;;;;;

  8. ΤΟ γραμμα Μ εχει το προνομιο να βρισκεται στην αρχη πολλων λεξεων και εκφρασεων πυρηνικης ισχυος, οπως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (εδω δεν ειρωνευομαι , ειναι η μεγαλυτερη τιμη να ειμαι ΕΛΛΗΝ), αλλα και : ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ (περιπου σαν το ΜΙΝΕΙΚΟ), ΜΑΣΟΝΙΑ, ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ, ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ (ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ), ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ και πολλες αλλες -η σειρα ειναι τυχαια (?) Υ.Γ Θα μπορουσα να γραψω και ΣΙΩΝ, αλλα φαινεται σαν Μ που εγειρε λιγο ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  9. Την άνω ή την κάτω;
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΚΟΥΛΗ

Comments are closed.