Γελάνε και οι τυφλοί! Αυτό είναι το σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
supermarket

Το επίσημο σήμα που θα χρησιμοποείται συλλογικά για τα μακεδονικά προϊόντα παρουσιάστηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο των εργασιών του Τhessaloniki Summit.

Στο κέντρο του σήματος δεσπόζει ένα μεγάλο «Μ», ένα γράμμα που υπάρχει σε όλες σχεδόν τις γλώσσες και η χώρα μας δεν ήθελε επουδενί να «χαρίσει» στα Σκόπια.  Στην αρχική πρόταση του ΣΕΒΕ στο κέντρο του σήματος υπήρχε το «μ», ένα ελληνικό γράμμα, το οποίο όμως είναι παγκόσμιο σύμβολο μέσω των μαθηματικών. Μόνο που το «Μ» έχει το πλεονέκτημα να είναι γενικότερο και πολύ πιο αναγνωρίσιμο σε όλα τα πεδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοιτάχτε εδώ τι λέει ο βλ…ς – Νεοφιλελές μέχρι τον πάτο! Ξεπούλησε μια και καλή την Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

mak12

 mitsotakis-parousiasi2-650x366β

Το σύνθημα του σήματος είναι «The Great Land» ενώ τα χρώματά του είναι άσπρο και μπλε.

Το σήμα, που παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, θα κατατεθεί στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Αλικάντε.

ekdilosi-makedonika-proionta-1
ekdilosi-makedonika-proionta-2__1_
ekdilosi-makedonika-proionta-3
ekdilosi-makedonika-proionta-5

Αυτή είναι η λύση απέναντι στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών; Γελάνε οι τυφλοί και οι αγέλαστοι..!

(με υλικό και από thesstoday.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Macedonia the Great!
    Και πού φαίνεται ότι είναι η Ελληνική Μακεδονία;
    Τα Σκόπια θα έχουν το Makedonia, η χώρα μας λίγες άσπρες πιτσιλιές σε φόντο μπλε, από ένα Μ που διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.
    Μπράβο! Πολύ μάγκας αυτός ο Ζάεφ. Εκτός απ’ το όνομα Μακεδονία πήρε και το Great. Θα ‘χει και τα ελληνικά προϊόντα να διαφημίζουν την χώρα του σ’ όλη την γη.
    Μπράβο σ’ αυτούς που είχαν την έμπνευση! Σπουδαία μυαλά. Άντε, σιγά σιγά να του χαρίσουν όλη την Μακεδονία και έξτρα δωράκι την Λάρισα.

  2. ΑΙΣΧΟΣ !!!
    Αν είναι δυνατόν !!! Όταν τα πρωτοείδα στο διαδίκτυο, νόμιζα ότι κάνανε πλάκα στον Μητσοτάκη κάποιοι…
    ΡΕ ΑΘΛΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ? ΑΘΛΙΕ ΚΟΥΛΗ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ???
    ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΚΟΥΛΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΟΥΣΑΜΕ, ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ, ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΨΗΦΟ ΠΟΤΕ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΑΡΑ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΣ. ΕΣΥ ΡΕ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΑ ΔΕΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΤΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ? ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (παλιά το λέγαμε τσόντα) Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΥ ???? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ???
    ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΡΕ ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

  3. Διπλα στο Μ να βαλετε και τα μουνια που σας πεταγαν προδοτες….ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!!!!

  4. Ρε παιδιά της Νέας Δημοκρατίας, το έχετε γράψει λάθος. Δεν είναι ” M MACEDONIA THE GREAT”. Eίναι “M MOUNI THE GREAT”.

  5. Γιατί η φιλοσοφία-γραμματοσειρά-σχεδιο, είναι ολόιδια με το επίσης κακάσχημο τρέχων σύμβολο της ΝΔ;;; Τόσο πολύ τους άρεσε αυτός ο μοντερνισμός έκτρωμα και τον υιοθέτησαν και στην περίπτωση αυτή;;; ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ! Και που ξεχωρίζει-πλην χρώματος-ότι αφορά σε Ελληνικά προϊόντα;;; ΔΕΝ μας φταιει κανεις, διοτι τελικα ΜΟΝΟΙ μας ΒΓΑΖΟΥΜΕ τα ΜΑΤΙΑ μας!!!

  6. Και πού είναι το “greek΄; Εγώ, από οποιοδήποτε κράτος του κόσμου, πώς θα ξέρω ότι πρόκειται για ελληνικά και όχι σκοπιανά προιόντα; ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ…

  7. GAMO TYO SOI SOU KERATA EYXOMAI NA PE8ANEIS GRHGORA ALHTH TERMA H ND GIA OLH THN OIKOGENEIA MONO ESAS PSIFHZAME STO DIAOLO NA PATE

  8. ΤΟ Μ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΜΟΥΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ & ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Comments are closed.