Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ξεκινά η πληρωμή – Πότε θα δουν οι δικαιούχοι τα χρήματα

Κοινοποίηση:
4337045

Μέχρι αύριο θα μπορούν να δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης τη δόση του Αυγούστου.

Ξεκινάει σήμερα η καταβολή της δόσης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) του Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), η καταβολή θα ξεκινήσει από τις απογευματινές ώρες και θα ολοκληρωθεί αύριο 28/8/2019 το πρωί.

Τα ποσά θα είναι διαθέσιμα σταδιακά στους δικαιούχους το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί, με βάση τις διαδικασίες του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ.

Ο ΟΠΕΚΑ, στην ανακοίνωσή του, ζητάει την κατανόηση των δικαιούχων του ΚΕΑ για την καθυστέρηση πληρωμής της δόσης του Αυγούστου κατά μία ημέρα, η οποία, όπως αναφέρει, οφείλεται σε τεχνική αστοχία μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών και του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ.

Όπως αναφέρει ακόμη, «τα χρήματα ήταν από τον ΟΠΕΚΑ στη διάθεση του Διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ από τις 23/8/2019».

«Ο ΟΠΕΚΑ τις τελευταίες 4 ημέρες διενήργησε μεγάλο όγκο πληρωμών 8 διαφορετικών παροχών και επιδομάτων σε περισσότερους από 750.000 δικαιούχους και συνολικής δαπάνης μεγαλύτερης των 170 εκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζεται πως μέσα σε δύσκολες συνθήκες και ελλείψεις προσωπικού έχει επιτευχθεί η τακτική μηνιαία πληρωμή επιδομάτων, παροχών και συντάξεων που καταβάλει ο Οργανισμός», επισημαίνει επίσης ο ΟΠΕΚΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπα, ΔΙΑΣ λέγεται το τραπεζικον συστημα πληρωμών? Δεν το ξερα..
    Δηλαδη, οταν παταω τον κωδικο μου στο μηχανημα.. Στον Δια γράφω…(!) – δεν γραφω σε ενα άψυχο μηχάνημα;
    Τον ΔΙΑ Τον ρωτησατε αν συμφωνει? Ε, ρε π@στηδες και να τα παρη στο κρανιο τι θα γινει!!! Θα ψάχνετε την Γη στο Μικροσκόπιο!!!
    Δεν δείχνετε πως είστε.. ειδωλολάτρες με αυτό(?) Γιατί δεν δίνατε θρησκευτικό ονοματάκι; ας το λέγατε τραπεζικον συστημα Πέτρο ή Μάρκο! Δεν σας.. άρεσε..;
    Δεν το ξερετε πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ να χρησιμοποιειται ονοματα ΘΕΩΝ των Αρχαιων ΕΛΛΗΝΩΝ σε ανθρώπους, ζόα και πράγματα? Εμεις το μαθαμε αυτό απο την Τρίτη Δημοτικου! Μόνο ως προσδιορισμό επιτρέπεται να Τα χρησιμοποιεις.
    Γιατι δεν δινατε τα δικα σας; Αφου εμεις οι Έλληνες είμαστε χαζοι, τεμπεληδες και δεν ξερουμε απολυτως τίποτα! Ολα εσεις οι εβροπεοι ηρθατε και μας τα μαθατε πριν 44 χρονια(!)
    .
    Θα τα βαλετε και τα 200€ που παιρνω επίδομα (το απογευμαν, διοτι το πρωι που μπαιναν συνήθως, είχατε πολύ δουλια) ή θα κρατησετε τιποτα για να.. φάτε..(;)
    Εμαθα πως οι αλλοδαποι παίρνουν 500€!! Τι μ@λακας ημουν που στην αίτηση αντι για Ελλην πολίτης δεν εγραψα γυφτος ή λαθρομετανάστης!
    .
    .
    ΕΛΑ ΔΙΑ!!!

    και……@

  2. Σημειωστε οτι η κράτηση αλληλεγγυης βγήκε αντισυνταγματικη απο το Συμβουλιο Επικρατειας . Στα τέτοια τους . Εξακολουθουν και το κρατάνε καί αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις. Το επιδομα Αλληλεγγυης ωνομαζετο ΛΑΦΚΑ από τον εφευρέτη του Κωνσταντίνο Μητσοτακη το 1991. Ο Κώστας Καραμανλής ειμαι ο μόνος που σεβαστηκε την αποφαση του ΣτΕ και το επέστρεψε αναδρομικά το 2004 σε όλους ανεξαιρέτως.Το ΠΑΣΟΚ το βάπτισε Κράτηση Αλληλεγγυης και το παρακρατούν γιά μοίρασμα ανερυθριαστα απο το 2010.

  3. Ακου να μάς κόβουν τίς συντάξεις γιά νά μοιράζουν επιδόματα αλληλεγγύης ακόμη καί σε άτομα που δηλώνουν αποροι χωρίς να είναι. Μην μου πείτε ότι το Κράτος ελέγχει εξονυχιστικά τους παραλήπτες του επιδόματος ! Επι πλεον γιατί να την πληρώνουν οι συνταξιούχοι και να μην προβλέπεται στον Κρατικό Προυπολιγισμο σχετικό Κονδυλι ;

  4. Να το γραψετε στα ξένα για να ενημερωθούν οι αλλοδαποί

    1. Μην ανησυχείς, τους ενημερώνουν οι ΜΚΟ. Εξ αλλου ποιοι νομιζεις πως παιρνουν τα επιδόματα;;; Οι Ελληνες ειναι λιγοι. Περισσοτεροι ειναι οι αλλοδαποί και οι Ρομα.

  5. Άχρηστα λαμόγια που γάμησαν τον τόπο μας κυβερνούν και βγάζουν κιόλας γλώσσα για την προηγούμενη Κυβέρνηση!
    Νύχτα θα φύγουν!

Comments are closed.