Κοζάνη: Πέντε χρόνια φυλάκιση στους ιδιοκτήτες του ροτβάιλερ που σκότωσε τον 5χρονο Στάθη

Κοινοποίηση:
rottweiler

Αυλαία στην Κοζάνη της δίκης για τον τραγικό θάνατο του 5χρονου ανήμερα του Πάσχα του 2016. Ο μικρός Στάθης τραυματίστηκε θανάσιμα από επίθεση ροτβάιλερ.

Πεντέμισι χρόνια αργότερα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους για τη φονική επίθεση των ροτβάιλερ, που στοίχισε τη ζωή του 5χρονου Στάθη, αναφέρει το kozanimedia.

Το δικαστήριο επέβαλε πενταετή ποινή σε κάθε έναν από τους δύο ιδιοκτήτες των σκύλων, μετατρέψιμη προς 20 ευρώ την ημέρα.

Παράλληλα, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 15η στο αστυνομικό τμήμα, καθώς και απαγόρευση απόκτησης άλλου σκύλου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα του 2016, όταν η μητέρα με το ανήλικο παιδί επισκέφθηκε το σπίτι των κατηγορουμένων.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο 5χρονος Στάθης ξέφυγε της προσοχής όλων και δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από τα ροτβάιλερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εάν σκοτώσεις σκυλί καταδικάζεται άμεσα με φυλάκιση χωρίς αναβολές και αναστολές πληρώνεις και ένα χοντρό πρόστιμο. Αν σκοτώσει το σκυλί άνθρωπο ο ιδιοκτήτης πληρώνει ένα προστιματακι μετά από χρόνια και είναι εντάξει. Αλήθεια κύριοι δικαστές,κύριοι πολιτικοί πόσο έχετε ευτελίσει την ανθρώπινη ζωή; Πόσο ήσυχοι κοιμαστε τα βράδια ;

    1. Δε φταίνε όλοι αυτοί μόνο. Φταίνε οι συριζαίες πoutavεs που με τις πιέσεις τους στους ηλίθιους και πουλημένους βολευτές, πέτυχαν τη δημιουργία των σχετικών νόμων. Δες και τις σχετικές διαφημίσεις στο χαζοκούτι.

  2. Κάτι δεν πάει καλά με τους νόμους και την δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα.

  3. Τι δεν έχετε καταλάβει ακόμα;; ;Σκοτώνεις σκυλί πας 10 χρόνια φυλακή, σκοτώνεις άνθρωπο δεν πας καθόλου φυλακή. Πρέπει να το εμπεδωσετε ότι ακόμα και τα σκυλιά έχουν μεγαλύτερη αξία από εμάς για όλους αυτούς τους ψυχανωμαλους που μας κυβερνούν κι έχουν οποιαδήποτε εξουσία. Έχουμε τελειώσει απλά. Game over

  4. Πόσο θά ήθελα να γίνω Πινοτσέτ για μία ώρα και να βουτηξω τους δικαστες βρωμοδικηγορους…και τους δικηγόρους των κατηγορουμένων! Εκεί να δείς γλέντια…

  5. 36.000 Ευρώ είσπραξη για το κράτος, ούτε μία ώρα στη φυλακή, ωραία δικαιοσύνη, να τη χαίρεστε…

  6. δεν φταίνε οι ιδιοκτήτες των σκύλων. Φταίει η νομοθεσία που επιτρέπει την κατοχή τέτοιων σκύλων. Αυτή είναι η αιτία που πέθανε με φρικτό τρόπο ένα παιδάκι. Αν εμένα το κράτος μου επιτρέπει να έχω για κατοικίδιο κροκόδειλο αντί για ιγκουάνα και πτεροδάκτυλο αντί για καρδερίνα, συγνώμη, αλλά το κράτος θα φταίει και για το κακό που θα ακολουθήσει

  7. Τι να περιμένεις απο την Ελληνική δικαιωσίνη? έπρεπε να φάει ισόβια κάθειρξη και στέριση περιουσιακών στοιχοίων και να αποζημιωθούν οι γονείς του παιδιού.

  8. 5 χρόνια μόνο, μετατρέψιμα; Πλάκα μας κάνουν; Η οικογένεια έχασε ένα 5χρονο παιδί που δεν γυρίζει πίσω. Αίσχος!

Comments are closed.