Κατερίνα Πλακίδα: «Εγώ που ήμουν στην καταγραφή γνωρίζω πόσοι είναι πρόσφυγες και πόσοι λαθροεισβολείς!…» – Η εντυπωσιακή λιμενικός που αποτάχθηκε από το Σώμα και πήγε στο «My Style Rocks» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΠΛΑΚΙΔΑ

Ύστερα από απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Λιμενικού, η Κατερίνα Πλακίδα αποτάχθηκε από το Λιμενικό Σώμα για τις ρατσιστικές – όπως κρίθηκαν- αναρτήσεις της στα social media, για θέματα όπως οι ομοφυλόφιλοι και οι πρόσφυγες.

Η ίδια, έχει προσφύγει κατά της απόφασης και αναμένει τη δικαστική εξέλιξη. Ωστόσο, όπως είπε στον ΣΚΑΪ: “Δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ. Νιώθω ότι αυτή η δουλειά με καταπίεζε…”.
Όπως σχολιάζει: “Για τις αναρτήσεις που έκανα πολιτικού περιεχομένου, που θεωρήθηκαν ρατσιστικές. Δηλαδή το να λες την άποψη σου ή να μην συμφωνείς με κάτι είναι ρατσιστικό; Ή να μην συμφωνείς με την εκάστοτε κυβέρνηση είναι ρατσιστικό; Δεν έχουμε δημοκρατία;”.
Αναφερόμενη στο ζήτημα του προσφυγικού, η Κατερίνα Πλακίδα υποστήριξε πως “εγώ που ήμουν στην καταγραφή γνωρίζω πόσοι είναι πρόσφυγες και πόσοι είναι λαθροεισβολείς. Εγώ λέω αυτό που λέω βάσει της δικιάς μου εμπειρίας”.
Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει μετανιώσει για τις αναρτήσεις της, διότι “αισθανόμουν ότι εκπροσωπούσα μεγάλο μέρος πολιτών, ενστόλων και μη” και… αποκάλυψε ότι δήλωσε συμμετοχή στο φετινό “My Style Rocks”.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ!!!!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥΣ (ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ )ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ!!!!!

  2. μπραβο σε παραδεχομαι. σε εδιωξαν και εσυ αντι να ζητησεις συγγνωμη οπως κανουν μερικοι φοβουμενοι μη χασουν το δημοσιουπαλληλικι μενεις στις αποψεις σου.ευγε

  3. Εύγε σου, κορίτσαρε, ως άλλη Αρτεμισία
    για την οποία ο Ξέρξης επί ελληνοπερσικών πολέμων είπε το αμίμητο εκείνο κατά τον Ηρόδοτο:
    ¨Αι γυναίκες γεγόνασι άνδρες και οι άνδρες γυναίκες.¨

    Χαρά στον άνδρα που σ’ έχει ή θα σε πάρει γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του. .

  4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ Τ’ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ!

  5. ΖΗΤΩ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ

  6. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΙΆ….. ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ….. ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΆΛΛΟΙ…. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΣΟΥ ΠΌΤΕ….. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΆΝΤΑ ΥΓΕΊΑ.

  7. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

  8. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  9. Σιγά μη μας πει το χρυσαύγουλο για τους πρόσφυγες

  10. θα εκπλαγεις σε λιγο ποση πολλοι ειμαστε….

  11. Χρόνια πολλά Κατερίνα.
    Ελληνίδα με 10 κιλά “ούμπαλα”, τα οποία δεν διαθέτουν οι αξιωματικοί που την απέταξαν.
    Έχει το θάρρος της γνώμης της.
    Είσαι ΘΕΑ και ελληνόψυχη.
    Να σαι γερή και δυνατή.

  12. Χρόνια πολλά και από εμένα. Με εκτίμηση Νίκος.

  13. Οι πορνες που προωθούν την μαντήλα λανσάροντας την , φορώντας την ξεδιάντροπα , να μην τολμήσουν να πιάσουν στο στόμα τους αυτήν την Υπέροχη Ελληνίδα !
    Γεια σου Ελληνίδα κουκλάρα , καμάρι , σου εύχομαι τα καλύτερα !

    1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ; ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ;ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΝΤΕ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ;ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΡΕ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ… ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΑΤΙΣΕΙ Ο ΑΞΕΛ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ Η ΜΑΡΕΒΑ Η ΦΟΡΑΔΟΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ.. ΑΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ……..

  14. Το κορίτσι έχει… «ούμπαλα» και το απέδειξε, σε αντίθεση με κάποιους «τζιτζιφιόγκους» (πολιτικούς και μη) που τζάμπα τα φοράνε τα παντελόνια…
    Χρόνια πολλά Κατερινάκι!!

  15. Στο γιουνανισταν οταν λες αληθειες και πρατεις ελληνικα αυτα παθαινεις!!

  16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ . ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.

    1. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΆ!
      ΑΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΑΥΤΌ, ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ ΤΟ ΜΊΣΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ, ΤΙΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ!
      ΒΛΈΠΕΤΕ ΜΙΑ ΆΤΥΠΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ – ΌΣΟΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ – ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ!
      Η ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΡΩΝ, ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΎ! ΑΠΌ ΤΑ ΜΜΕ, ΩΣ ΤΟΝ ΑΠΛΌ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΞΎΝΕΙ ΤΑ ΦΡΎΔΙΑ Κ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΤΟΥ!

      ΥΣ: ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ! ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ, ΌΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΡΆΨΕ “ΧΑΜΗΛΑ” ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ/ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΕΣ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ – ΣΕ ΦΘΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΆ ΣΟΥ!

  17. Ότι όποιος λέει την αλήθεια είναι ρατσιστής. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ με υγεία και μην το βάλεις ποτέ κάτω.

    1. Η “αληθεια” των ρατσιστων δεν εχει καμια αξια. Ειστε λιγοι και απομονωμένοι.

      1. Ρατσιστές είστε εσείς, ανόητοι και επικίνδυνοι. Θα σας πληρώσει η ζωή…

Comments are closed.