Ναύπακτος: Του πέταξαν μολότοφ επειδή κατήγγειλε την κακοποίηση ζώων – Τι ισχυρίζεται 53χρονος

Κοινοποίηση:
molotov

Θύμα εκφοβισμού καταγγέλλει ότι έχει πέσει τα τελευταία 6 χρόνια ένας 53χρονος και η οικογένειά του στη Ναύπακτο.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο άνδρας είδε νεαρούς να κλωτσούν μια γάτα μπροστά από το σπίτι του, καταγγέλλοντας το περιστατικό στην αστυνομία. Όπως ανέφερε στο Mega, το περιστατικό επαναλήφθηκε.

«Θεώρησα πως ήταν μία απερισκεψία της στιγμής. Δυστυχώς, μετά από δύο μήνες το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε μπροστά στο σπίτι μου, με μία κλωτσιά σε άλλη γάτα της ίδιας περιοχής», ανέφερε ο 53χρονος στη Ναύπακτο, σημειώνοντας ότι πρόκειται για συμμορία γνωστή στις Αρχές.

Οι απειλές ξεκίνησαν όταν το δικαστήριο καταδίκασε τον πατέρα των ανήλικων για παραμέληση εποπτείας.  «Το βράδυ περνάει ο ίδιος και ο αδερφός του. Με βρίζουν και με απειλούν» συμπλήρωσε ο 53χρονος στη Ναύπακτο, ενώ σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνονται δύο άτομα έξω από το σπίτι του θύματος και να πετούν μολότοφ.

«2 Μαΐου του 2022, ξημερώματα, εκτόξευσαν αυτός μαζί με έναν φίλο του κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υπνοδωμάτιο της μητέρας μου, όπου διαλύθηκε το τζάμι, προκλήθηκαν εκδορές στον τοίχο, ράγισαν τα πλακάκια ενώ η έκρηξη ακούστηκε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όταν τους κάλεσα», είπε επίσης ο 53χρονος.

«Με ασφάλεια και ελευθερία δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στην πόλη μου. Φοβάμαι μην μου συμβεί το οτιδήποτε», ανέφερε επίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δυστυχώς όποιος δεν είναι σε θέση να αντεκδικηθεί αθέμιτα και παράτυπα για να σοφρωνήσει και να τιμωρήσει τον όποιο παραβάτη, καλύτερα να παραμένει άπραγος. Είναι εξοργιστική αυτή η νοοτροπία, υποδουλωτική και εναντιώνεται στην έννοια της ελευθερίας και της δημοκρατίας αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

    Υ.Γ. : Όσοι με βρίσετε, δίκιο θα έχετε αλλά…

  2. Βγες με shotgun παρτους τα κεφαλια. Βιντεοσκοπεις, καταγγελεις, η αστυνομια δε κανει τιποτα. Τι περιμενεις, να σε καψουν ζωντανο;

  3. ΤΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΖΩΑ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΣ…

Leave a Response