«Καταλάγιασμα», «συγκάλυψη», «συγκυβέρνηση»! Η Εθνική Απάντηση στο σαπισμένο σύστημα!

Κοινοποίηση:
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Εάν υπάρχουν τρεις λέξεις, που αποδίδουν το γενικό πλαίσιο στο οποίο κινούνται το σαπισμένο σύστημα και τα κόμματα που το υποστηρίζουν, αυτές είναι οι εξής: «Καταλάγιασμα», «συγκάλυψη», «συγκυβέρνηση». Αυτές οι τρεις λέξεις – έννοιες είναι που ορίζουν τις άμεσες επιδιώξεις, τόσο του συστήματος, όσο και των πολιτικών κομμάτων του.

Άμεσα, σαν να έχουν κλείσει το μάτι ο ένας στον άλλον, έπεσαν οι τόνοι και όλοι μαζί υπόσχονται ότι αυτή την φορά «όλα θα έρθουν στο φως», ότι το «μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο» και άλλα παρόμοια και τετριμμένα, παραπέμποντας όλη την υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών στις ράγες της Βουλής, των επιτροπών, της «δικαιοσύνης». Πρώτο μέλημα είναι να καμφθεί η οργή και η αντισυστημική διάθεση των Ελλήνων που πλήττει όλα τα συστημικά κόμματα, να μην πάρει ορμητικό χαρακτήρα. Το λαϊκό ποτάμι οργής και απέχθειας προς το σαπισμένο πολιτικό σύστημα πρέπει, με κάθε τρόπο, να καταλαγιάσει. Διότι άλλο είναι ο συνηθισμένος ψηφοφόρος (που άγεται και φέρεται εύκολα) και άλλο ο οργισμένος πολίτης που ζητά δικαιοσύνη και ευθύνη, που αρνείται τον δολοφονικό χαρακτήρα της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας, την συστηματική καταπάτηση του Συντάγματος, το ξεπούλημα της Πατρίδας και την ευρύτερη σαπίλα.

Όλα, με μαγικό τρόπο, παραπέμπονται στις εκλογές, και όλοι μετράνε ψήφους, και ας παριστάνουν ότι «θλίβονται για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν» και ότι έχουμε ακόμα «πένθος». Σε καθημερινή βάση, βλέπουν και αναλύουν τις κυλιόμενες μετρήσεις, με τους δημοσκόπους να αναφέρουν στους επικεφαλής των μεγάλων κομμάτων ότι ολοένα και περισσότεροι αρνούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και τους διαολοστέλνουν. Από την δική τους πλευρά, τα επιτελεία των κομμάτων αυτών παράγγειλαν ειδική επιχειρηματολογία για την αντισυστημική ψήφο, ανησυχώντας για το ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτής της ψήφου πηγαίνει στην μόνη πραγματική Εθνική κατεύθυνση, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Γι’ αυτό και όλα τα γνωστά παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης τιτιβίζουν το τραγουδάκι τους ενάντια στον αντισυστημισμό.

Παράλληλα, μια μεγάλη επιχείρηση συγκάλυψης είναι σε εξέλιξη. Συγκάλυψης όλων των υπευθύνων για το διαρκές έγκλημα σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού, και για τα τραγικά αποτελέσματά του για πάνω από 13 χρόνια. Τώρα ξαφνικά, ανακαλύπτουν τις διαχρονικές παθογένειες και τον «κακό εαυτό του αναχρονισμού», των «συντεχνιών» που ταλανίζουν την Χώρα. Στην πραγματικότητα, προωθούν την συγκάλυψη όλων όσοι εφάρμοσαν τις μνημονιακές εγκληματικές πολιτικές, αυτών που δημιούργησαν το εγχώριο μπάχαλο, που διέλυσαν και ιδιωτικοποίησαν τα πάντα, που υποθήκευσαν την Ελλάδα και την περιουσία της, που αχρήστευσαν υποδομές και υπηρεσίες, σαν να ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Τώρα τσακώνονται για το πόσο έφταιξε ο καθένας, για το μερίδιο ευθύνης που φέρει, όχι για το έγκλημα της διάλυσης της Χώρας, αλλά για το αν και πόσο καλά εφάρμοσε αυτές τις πολιτικές που την κάνουν σμπαράλια. Οι υψηλά ιστάμενοι κρύβονται – καλύπτονται πίσω από το «ακαταδίωκτο», υπουργοί και βουλευτές από την «ασυλία» (το έγκλημα στο Μάτι κατέληξε να είναι πλημμέλημα, τα funds δρουν τελείως νόμιμα, και φυσικά κανένας υπουργός, υφυπουργός, γραμματέας υπουργείου, κανένας από την ιταλική επιχείρηση ή την διοίκηση του ΟΣΕ κ.λπ. δεν βρίσκεται κατηγορούμενος…). Για το υπαρξιακό πρόβλημα της Χώρας, όντως υπάρχουν ένοχοι. Είναι αυτοί που κινούν τα νήματα της αποπροσανατολιστικής επιχείρησης «να έρθουν όλα στο φως». Δεν θα δείτε κανέναν τους να είναι κατηγορούμενος, για καμία από τις εγκληματικές πράξεις σε βάρος της Χώρας.

Κυβερνήσεις συνεργασίας στον ορίζοντα, όποτε γίνουν εκλογές. Αυτή είναι η νέα παραγγελία των ελίτ, διεθνών και ντόπιων. Τα κόμματα εξουσίας προσαρμόζονται στην «ανάγκη» αυτή, έχουν λάβει το μήνυμα, κάνουν εσωτερικό μασάζ προετοιμασίας για συγκυβερνήσεις «εθνικής σωτηρίας» ανάμεσα σε υποτιθέμενες αντίπαλες παρατάξεις.  Και βέβαια, η εργαλειοποίηση του εγκλήματος στα Τέμπη θα σπρώξει προς την ίδια κατεύθυνση. Ένα νέο σκηνικό στήνεται, με όλους να προετοιμάζονται γι’ αυτό. Βασικός πονοκέφαλος, ετούτη την στιγμή, είναι πως θα συμπεριφερθεί ο Λαός ευρισκόμενος στις κάλπες, πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν και φυσικά πόσο μεγάλο θα είναι το εκλογικό ποσοστό του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Απέναντι σε αυτήν την επιχείρηση «καταλάγιασμα, συγκάλυψη, συγκυβέρνηση», προκειμένου να συνεχίσει το «τρένο η Ελλάς» στις ίδιες ράγες που οδηγεί στον όλεθρο, τι εναλλακτική πρόταση υπάρχει; Πέρα από την αυτονόητη επιλογή και στήριξη στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, οι συνειδησιακές μετατοπίσεις που γίνονται αυτό το διάστημα θέτουν πολύ πιο βαθιά ζητήματα, ενώ αντικειμενικά έχουν ακόμα πιο ουσιαστικές απαιτήσεις: Μια άλλη Πολιτική, μια Πολιτική προσφοράς και διεξόδου της Χώρας, με συμμέτοχο και στήριγμα τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Μια Πολιτική που θα δημιουργήσει νέες θεσμίσεις και φορείς των «θέλω» και των «πρέπει» απέναντι σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που υπηρετεί ή αναπαράγει το ειδικό καθεστώς της Χώρας. Αυτοί απλώς μετρούν τις ψήφους για τα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους. Εμείς οφείλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε ενεργητικά – ευεργετικά, για να ανοίξουμε νέους δημιουργικούς δρόμους για την Χώρα και την Κοινωνία, για την Πατρίδα και τον Λαό!

ellhnes.net

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “” Απέναντι σε αυτήν την επιχείρηση «καταλάγιασμα, συγκάλυψη, συγκυβέρνηση», προκειμένου να συνεχίσει το «τρένο η Ελλάς» στις ίδιες ράγες που οδηγεί στον όλεθρο…..”” Ε Λ Λ Α Δ Α Ρ Α η μεγαλοπρεπής. Μονο τα καλυτερα σας περιμενουν.

Comments are closed.