Κατέρρευσε ο Νταλάρας στον Παπαδόπουλο! Πέταξε το μικρόφωνο και έκλαιγε με λυγμούς! «Πάγωσαν» όλοι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dalaras2710a-768x484-750x430

Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Το κλίμα ήταν εξ αρχής φορτισμένο, καθώς η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του  Μάνου Ελευθερίου, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Γιώργος Νταλάρας, μάλιστα, δεν άντεξε την ώρα που τραγουδούσε το «Του κάτω κόσμου τα πουλιά» και κατέρρευσε. Ο γνωστός τραγουδιστής χτύπησε και πέταξε κάτω το μικρόφωνο, έκανε το ίδιο με το μπαγλαμαδάκι του και έγειρε πάνω στο πιάνο και ξέσπασε σε κλάματα.

Πηγη zappit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. εκλαψε για τον ενφια κ τα 42 σπιτια του..κ η εβραια γυναικα του που ψηφηζε μνημονια….

  2. Ναι μαλακα Νταράλα ουτε στην κηδεία του πατέρα σου δεν ήσουν ουτε στην αδελφή σου δεν συμπαραστάθηκες αισθήματα 0 αληταρα κο-μουνα όσο για τον άλλον μαλακα τον Θηβαίο εχει να φάει ελιές με παξιμάδι καργα. Κωλοπαιδα δεν ξεχνάμε, εχετε τελειώσει, και εσυ Παπαδόπουλε ψωφα να ησυχάσουμε που μαζεύεις όλο αυτα τα κουμουνια με εςενα μαζι.. Αρκετα.. Οχι άλλο Νταλαρα…. Το άγιο Αιγαίο μαλακα ανοίκει στα ψάρια του;;; Για πες αλεύρι; Ο Θανάσης στην Πανορμου σε γυρεύει….

  3. Η ρινοφωνία στα καλύτερά της με Νταλάρα! Ο άνθρωπος που δόξασε την ρινοφωνία !

  4. ΦΟΒΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ…………………. Ο ΚΗΡΙΟς ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥς Ως ΠΑΣΟΚΟΥΠΟΥΡΓΟς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ………ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΦΟΒΕΡΟ…………ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩς ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΠΟΥΣΕ ΝΤΖΙΜΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ……………………………………………………………………………………..

  5. ΦΟΒΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ…………………. Ο ΚΗΡΙΟς ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΠΩς ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ…..ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩς ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ

  6. Μεγάλος τραγουδιστής,μικρός σαν άνθρωπος,άλλος ένας επαναστάτης αριστερός με δεξιές τσέπες,που άρπαξε πολλά,από το Ελληνικό κράτος….

  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

  8. Ευτυχώς που , χάρις εις τοιούτου είδους εκπομπές,αποκαλύπτονται η απύθμενη υποκρισία,η κενότητα ιδανικών και ο στείρος αλληλοθαυμασμός μεταξύ κάποιων ….προοδευτικών!

  9. Δε γα@@@@σαι ρε Νταλαρα… καραγκιοζη κρατικοδιαιτε

  10. Καραγκιόζη. Το Αιγαίο ανηκει στα ψαρια του, εεε;;;; Νομιζεις το ξεχάσαμε;;;; Τιποτα δεν ξεχνάμε. Καμια προδοςια.

  11. Κομμουνιστικό σόου εκατομμυριούχων ..

  12. Σιχαματα ξεφτιλες αριστερα καθικια! Η ντροπη της Ελλαδας!

  13. καραγκιοζιλικια για τους υπανθρωπους της Αριστερας και της προοδου

  14. Κολω ΠΑΣΟΚΕ αρχισες τα θεατρα μηπως σου δωσουν λιγο σημασια. Αντε ψοφα ραμολιμεντο ντροπη της ελλαδος.

  15. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ….Η ΕΚΛΑΨΑ Η ΕΚΛΑΣΑ…ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.!!!!

  16. πουστη εφαγες τον πανουση με τις πουτανιες σου
    τραβα ψοφα να γιορτασουν ολοι οι ελληνες οτι ψοφησε μια ιαινα

  17. ασε ρε καραγκιοζη αντρα της κλεφτοπασοκας με τα 48 ακινητα και του ΝΑΙ σε ολα τα δεινα που εχουμε υποστει σαν λαος ,,το θεατρο …δεν θα παρουμε …δεν ειχε και κοσμο κατω να σου πεταξουν τις καρεκλες που σου πρεπουν….

Comments are closed.