Κατέρρευσαν τουρίστες στη Μύκονο όταν είδαν το λογαριασμό – Δείτε τι πήραν για 360 ευρώ

Κοινοποίηση:
ΜΥΚΟΝΟΣ

Δεν έχουν τέλος τα παράπονα των τουριστών που επισκέπτονται τη Μύκονο και να παθαίνουν… ίλιγγο με τις τιμές στα εστιατόρια και τα beach bar. Ακόμα μια καταγγελία γίνεται γνωστή μέσω του Reddit, όπου ένας οργισμένος τουρίστας καταγγέλλει την πρακτική των καταστημάτων εστίασης να μην δίνουν κατάλογο με τις τιμές στους πελάτες, με αποτέλεσμα εκείνοι να μην έχουν ιδέα ότι αυτά που παραγγέλνουν, θα τα πληρώσουν στο τέλος «χρυσά».

Σύμφωνα με την ανάρτηση της τουρίστριας, η οποία προειδοποιεί όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο νησί των ανέμων για διακοπές, ο ίδιος πλήρωσε 360 ευρώ για μια χωριάτικη, μια μπύρα, ένα μοχίτο, δύο μιλκσέικ, ένα ψωμί και ένα καλαμάρι.

«Αυτή η ανάρτηση γίνεται για να βοηθήσουμε άλλους και να μην εξαπατηθούν όπως εμείς. Περπατούσαμε στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο για να βρούμε ένα σημείο μπροστά στην παραλία να κάτσουμε. Καθώς περπατούσαμε, ο σερβιτόρος ενός ξενοδοχείου στην περιοχή μας είπε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ξαπλώστρες τους με την προϋπόθεση ότι θα αγοράσουμε 2 ποτά. Σκεφτήκαμε ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή μας, αλλά δεχτήκαμε. Καθώς τακτοποιηθήκαμε, συνέχισε να μας ενοχλεί για να παραγγείλουμε. Η γυναίκα μου πήρε ένα μοχίτο ενώ εγώ μια μπύρα. Συνέχισα να ρωτάω για την τιμή τους και ο σερβιτόρος απέφευγε έξυπνα την ερώτηση λέγοντας ότι πρέπει να δει πρώτα τον κατάλογο ποτών, αλλά μας καθησύχασε ότι είναι φθηνά, οπότε μας παρακάλεσε να παραγγείλουμε. Στην πορεία μάλιστα μας εξανάγκασε να παραγγείλουμε μιλκσέικ και για τα παιδιά μας» αναφέρει και προσθέτει:

«Καθώς καθόμασταν εκεί για περίπου μία ώρα, θελήσαμε να παραγγείλουμε και κάποιο φαγητό. Ο σερβιτόρος μας συνέστησε καλαμάρι και στο μενού έγραφε πως κοστίζει 19€. Είπε ότι συνοδεύεται από σαλάτα και ψωμί, το οποίο ψωμί ρώτησα επανειλημμένως εάν χρεώνεται έξτρα και ο σερβιτόρος μου απάντησε πως όχι. Όταν ζητήσαμε τον λογαριασμό, ο σερβιτόρος μου έδωσε ένα χειρόγραφο χαρτί με τις παραγγελίες μας. Ήμουν ήδη σοκαρισμένος που είδα 75€ για το καλαμάρι και 78€ για τα ποτά και του ζήτησα την κανονική απόδειξη» αναφέρει και στην πορεία όπως λέει ζήτησε τον λογαριασμό, ο οποίος την… τρόμαξε:

«Όταν έφερε τον λογαριασμό, τρόμαξα καθώς το καλαμάρι έγραφε πως κόστιζε 148€, τα μιλκσέικ που ποτέ δεν θέλαμε αλλά μας ανάγκασαν να παραγγείλουμε για τα παιδιά μας κόστιζαν 38€ το καθένα (!) και η σαλάτα και το ψωμί που μας είπαν ότι ήταν δωρεάν κόστιζαν 28€ και 14,50€ αντίστοιχα. Αναστατώθηκα και είπα στον σερβιτόρο και τον ταμία ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο λάθος. Εκείνοι μάλιστα αντέδρασαν οργισμένοι. Ο ταμίας πήρε την απόδειξη και έκοψε το επάνω μέρος που είχε το όνομα, τη διεύθυνση και τα στοιχεία της ημερομηνίας συναλλαγής. Τελικά, με ανάγκασαν να πληρώσω με την κάρτα μου το υπέρογκο ποσό των 360,80€» σημειώνει και προσθέτει ότι αισθάνθηκε εξαπατημένη; «Ένιωσα τόσο εξαπατημένη και δεν θα ήθελα ποτέ να νιώσει κανείς έτσι. Όλα τα άλλα εστιατόρια και καταστήματα στη Μύκονο ήταν πολύ ωραία, αλλά το συγκεκριμένο είναι ένα μέρος όπου σαφώς σας προτείνω να αποφύγετε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. … αφού ο σερβιτόρος του έσκισε την απόδειξη που έγραφε τα στοιχεία της επιχείρησης γιατί τα πλήρωσε και δεν κάλεσε την Αστυνομία;

  2. Πως ελεγε η αλλη η πουστάρα ο γαλάτης (καλημερα απρονήσι) δλδ πουστρονήσι ηθελε να πει αλλα τον εκοψε η λογοκρισία

  3. Eνα κ@λ@χανειο αρπάχτηκε ήταν και είναι η Μύκονος

    Όταν θα καταντήσει σαν την Κέρκυρα θα καταλαβει

  4. Ζητάμε ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ πάντα.
    Αν μας αρέσει, καθόμαστε
    Αν δεν μας αρέσει φεύγουμε.

  5. Μύκονος λατρεμένη και ξακουσμενη. Ένα πανέμορφο νησί. Μπορείς να πας να δεις την ομορφιά της να απολαύσεις την θάλασσα της. Άμα θέλεις πολυτέλεια θα την πληρώσεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να κάνεις μεγάλη ζωή. Γνώμη μου.

  6. Χααχχαχχα μήπως τους ανάγκασαν να πάνε διακοπές στην Μύκονο; Ας πρόσεχαν οι νεόπλουτοι.

  7. Μην πάτε στο πουστρονήσι,είναι κλέφτες και απατεώνες,φωτιά να τους κάψει

  8. Ο’τι κάνει η κυβέρνηση στους πολίτες κάνουν στους τουρίστες οι νατιβιστές

  9. Τέτοια απόδειξη σε στυλ μπακαλοτεφτερου δεν έχω ξαναδεί!!!😂😂😂

    1. ειναι σκισμενη απο πανω για να μη φανει το μαγαζι

  10. Δε γινεται να σου φερνουν τετοιο λογαριασμο και να βαζεις το χερι στην τσεπη και να τον πληρωνεις.
    Παντως η διαταξη του ΠΚ περι αισχροκερδιας εχει καταργηθει απο τον ‘φιλολαικο’ ΤΣΙΠΡΑ. Οποτε χρεωνει ο καθενας οτι θελει. Οπως και τα σουπερ μαρκετ, βενζινη,ΔΕΗ αγορα γενικοτερα.
    Φυσικα, η ΝΔ δεν επανεφερε τη διαταξη.

  11. Πάρε την απόδειξη και πήγαινε στην εφορία.Δεν είναι από νόμιμη φορολ.ταμ.μηχανη.

  12. αντε να τελειωνουμε με τον τουρισμό… παραγωγή πλέον

  13. Στη Μύκονο συν τοις άλλοις, γίνεται τεράστιο ξέπλυμα χρημάτων από αλβαναράδες χασισεμπορους, που φτιάχνουν μαγαζιά και ξενοδοχεία…

  14. Η χειροτερη φαρα του πλανητη καταντησε ο ελληνας, γιατι παιρνει μαθηματα απο τους κλεφτες που χρονια μας εχουν κατσει στον σβερκο.Καθηγητες στο κλεψιμο.Αντε να θελουμε τουρισμο με αυτα που κανουν.Ντροπη τους !!!

  15. Όποιος πάει σε αυτό το νησί ξέρει εξ αρχής, τα των ΟΛΩΝ θεμάτων του. Άρα δεν πρέπει να παραπονιέται μετά για ΟΤΙ πάθει, ούτε και με νοιάζει τι έπαθε.

  16. Πήγες μωρή libtard με τα παιδιά σου στη Μύκονο γνωρίζοντας την ανωμαλία που επικρατεί εκεί, για να τα μάθεις από μικρά στην ανωμαλία?
    Καλά να πάθεις, να τα ξαναπάς, παρέα κ με τον Μίχο…

  17. Να δείτε η πίτσα πόσο κοστίζει στη Μέκονοοοοοοοο

  18. καλα να παθουν σερβιριστα σε ξαπλωστρες διπλα στιν παραλια στον Πλατυ Γυαλο ποσο περημαιναν??? και λιγα τους πηραν για Μυκονο μιλαμε που ξερουν ολοι πλεον τη γινεται εκει…Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑΚΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΑ ΜΠΑΤΗΡΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΜΠΟΥΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ

  19. οσο πατε τον γ@μ@τε τον τουρισμο…. θα συνεχιζετε να τον γ@μ@τε μεχρι να μεινετε χωρις τουριστες…λαμογια

    1. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΑΝΑΨΗ ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΖΙΜΗΝΙΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΗΡΟΤΟΥΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΙΡΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ…………

  20. σταρχιδια μας …καλα να παθουν τα ψωνια

  21. …το έχω πει και θα το ξαναπώ…η Μύκονος δεν έχει καμμία σχέση με την Ελλάδα…μόνο στο όνομα θυμίζει Ελληνικό νησί…ένας παγκόσμιος απόπατος κάθε λογής διαφθοράς….το ωραιότερον δε είναι ότι τάχα μου έχουν κατέβει κάτι “κλιμάκια” λέει και κατεδαφίζουν και καλά κάτι αυθαιρετούλια…ας το καλό!!!! σε λίγο θα μας πουν ότι έχει και πολλούς π@στηδες εκεί…α πα παααα…..

  22. Με την Μύκονο ρε παιδιά ασχολείστε ακόμη; Εμένα κάποιος μου είπε ότι σε αυτό το νησί πάνε μόνο οι που……ς , οι Που….δες, οι παραλήδες και όσοι θέλουν να βγάλουν τα……μάτια τους. Φυσιολογικός άνθρωπος δεν πάει ποτέ σε τέτοια νησιά. Εκτός και μου τα είπε λάθος ο άνθρωπος.

  23. “””…. καλαμάρι και στο μενού έγραφε πως κοστίζει 19€. “”” 19€ / gr ……..καλα χαϊβανια και οι τουριστες….. 1. για να πανε στην μυκονο και 2. για. να παραμεινουν στο μαγαζι αυτο αφου δεν επερναν απαντησεις…..

Comments are closed.