Καθηγητής Γενετικής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης: “Χρειαζόμαστε χάπια ιωδίου στα φαρμακεία”

Κοινοποίηση:
vlcsnap-2022-05-18-17h39m39s909

Η Κυβέρνηση πρέπει να προμηθεύει τα φαρμακεία με χάπια ιωδίου, καθώς είναι απαραίτητα για τον πληθυσμό, αν υπάρξει πυρηνικό χτύπημα στην Ουκρανία, είπε ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Ο ίδιος εξήγησε ότι σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης στην Ουκρανία, αναλόγως των καιρικών συνθηκών η ραδιενέργεια μπορεί να φτάσει και στη χώρα μας και οι επιπτώσεις να μην αφορούν αποκλειστικά την Ουκρανία. Τέλος, ο καθηγητής τόνισε ότι σημαντικό δεν είναι μόνο που θα σκάσει η πυρηνική βόμβα, αλλά τι είδους θα είναι η πυρηνική κεφαλή και μέχρι που οι καιρικές συνθήκες μπορούν να μεταφέρουν τη ραδιενέργεια.

Vergina TV

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η Σουηδία και Νορβηγία οι μοχλοί του ΝΑΤΟ για επέκταση του πολέμου λέει:

    Αν ξεκινήσουν τα πυρηνικά δεν θα επιβιώσουμε γιατι θα έχουμε χάπια ιωδίου. Θα πεθάνουμε από τον πυρηνικό χειμώνα όλοι μας τα χάπια δεν μας σώζουν. Αυτά που λένε για χάπια απλώς τρομοκρατούν τον κόσμο. Το ζήτημα είναι να μην επεκταθεί ο πόλεμος σε Νορβηγία και Σουηδία.

  2. Δε μας χεζουν οι μουρλοειδικοι.
    Τώρα βγαίνει κι ενέσιμο τσιπ με μορφή εμβολιου λίγο πριν ο πισωκουνης Τεντρος αναλάβει την ηγεσία της υφηλίου και τυπικά μέσω νόμου.
    Καλά κρασιά.

  3. Δε χρειάζονται χάπια ιωδίου.
    Μια απλή επάλειψη με βάμμα ιωδίου αρκεί.
    Είναι και περισσότερο αποτελεσματική γιατί απορροφάται κατευθείαν από το δέρμα και μπαίνει στη κυκλοφορία του αίματος.

  4. ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΙΟΔΙΟ

  5. Το Πρόγραμμα Ευθανασίας T-4 (Aktion T-4) πήρε το όνομά του από την οδό Tiergartenstraße (Tiergartenstrasse) αριθ. 4. του Βερολίνου, όπου βρισκόταν η έδρα της αρχιγραμματείας του προγράμματος. Ήταν το επίσημο όνομα του προγράμματος ευγονικής της Ναζιστικής Γερμανίας, το οποίο προχώρησε σε μαζικές εκτελέσεις, υπό το πρόσχημα της ευθανασίας, σε “ανεπιθύμητα” στοιχεία του πληθυσμού στη Γερμανία και στις κατεχόμενες από τους Ναζιστές περιοχές. Υπολογίζεται, ως αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος, συνολικά θανατώθηκαν 200.000 άνθρωποι. Μεταξύ άλλων ξεκίνησαν το 1939 πειραματικά εμβόλια οστρακιάς και φυματίωσης σε παιδιά με αποτέλεσμα δεκάδες να χάσουν την ζωή τους. Τα πειράματα ούτε άρχισαν αλλά ούτε και ξεκίνησαν εκεί.

Comments are closed.