Καίγεται ο τόπος και οι ανεμογεννήτριες ΈΡΧΟΝΤΑΙ! Στο τελωνείο καράβια έτοιμα να ξεφορτώσουν (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
IMG_20210816_092910

Στο τελωνείο Περάματος βρίσκονται καράβια έτοιμα να ξεφορτώσουν τις ανεμογεννήτριες που θα γεμίσουν τη χώρα προκειμένου να γεμίσει τις… τσέπες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης από το τελωνείο του Αγίου Γεωργίου, στο Πέραμα, φορτωμένο το καράβι και περιμένει…

IMG_20210816_092859 IMG_20210816_092910

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Και πολύ καλά κάνουν ψέκες!!!
    Θα βρουν δουλειά άνθρωποι, θα μειωθεί η ανάγκη για να εισάγουμε ενέργεια, θα χρησιμοποιούμε περισσότερη πράσινη ενέργεια, θα δούμε όφελος στην τσέπη μας και το περιβάλλον.
    Καταλάβατε;

    1. ΤΗ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ??????ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΩΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΑ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΦΘΟΙΝΟ ΜΕΡΩΚΑΜΑΤΟ………ΟΣΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΑΡΚΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΣΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΜΑΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ….

  2. ΚΟΝΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ Η ΛΙΜΠΕΡΑΚΗ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ… ΜΕΤΑ Η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΤΟΡΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ…. ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΜΠΟΥΛ ΤΟ ΒΛΑΜΜΑΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ… ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑΠΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ………………..

  3. Απο που πηρε την αδεια ο Κουλης
    ο λαος δεν ερωταται ,μας καιει και στηνει ανεμογενητριες
    Αν δεν θελει ο λαος να μην στηθουν ποτε
    βουλιαξτε τις ανεμογενητριες μαζι με τα πλοια στη θαλασσα
    πρωτου αγγιξουν την ξυρα

    1. κατι ξεχασες φιλε στην επταετια ειχαμε δημοκρατια και τωρα να ποιοι ειναι οι χουντικοι παρτε καταφαντασια δημοκρατια τωρα ειναι αργα το κρυσταλλο εσπασε τα δαση τα εκαψαν οι παπαριες ειναι στο περαμα τι μενει να τις φυτεψον

  4. Απο που πηρε την αδεια ο Κουλης
    ο λαος δεν ερωταται ,μας καιει και στεινει ανεμογενητριες
    Αν δεν θελειο ο λαος να μ,ην στηθουν ποτε
    βουλιαξτε τις ανεμογρνητριες μαζι με τα πλοια στη θαλασσα
    πρωτοιυ αγγιξουν την ξυρα

    1. Τώρα ξύπνησες εσύ;;;;
      Για κάνε κανένα ταξίδι προς Ρίο Αντίρριο, από Βοιωτία προς Φθιώτιδα να δεις πόσες ανεμογεννήτριες υπάρχουν. Άραγε εκεί πως λες να τοποθετήθηκαν; Τι ήταν εκεί πριν τοποθετηθούν;
      Μήπως είσαι και εσύ μακεδονομάχος;;; Άστο φίλε, βάζω στοίχημα πως ψήφισες και με τα 4 χέρια μην πω 8 τον Κούλη και τώρα κλαίγεσαι σαν την κυρά Κατίνα.

Comments are closed.