Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Κοινοποίηση:
Βαγγέλης Μαρινάκης

Σε μπελάδες μπαίνει η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ερευνάται για πιθανές παραβάσεις του financial fair play.

Ο ιστορικός σύλλογος έκανε 42 μεταγραφές από την στιγμή που ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια και σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic», κινδυνεύει να κριθεί πως δεν ανταποκρίνεται στις επιταγές της αγγλικής λίγκας που θέτει αυστηρούς κανόνες για τα έσοδα και την αυτάρκεια των κλαμπ της κατηγορίας.

Πάντως, από τα ΜΜΕ στο Νησί επισημαίνεται, ότι οι άνθρωποι της Νότιγχαμ παρουσιάζονται καθησυχαστικοί πως τα στοιχεία που έχουν παρουσιάσει είναι επαρκή για να μην υπάρξει τιμωρία και είναι έτοιμοι να αντικρούσουν οποιαδήποτε ποινή.

Όλες οι ομάδες της Premier League κατέθεσαν τους φακέλους τους ως τις 31 Δεκεμβρίου για τη χρήση της σεζόν 2022/23 και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου η επιτροπή που τους ελέγχει θα έχει αποφανθεί αν έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες του FFP ή όχι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χοντρέ δεν σου πάει το προεδριλίκι, γίνε υπαλληλάκος και πολύ σου είναι, τα λεφτά του μπαμπά τα έφαγες ή περίσσεψε κάτι για τα γεράματα;

  2. Τελειωνουνε και τα φραγκα απο τα….ξεπλυματα φαινεται! Ο Θεος να ευλογαει το Θρυλο και τους γαυρους!

Comments are closed.