Κάτοικος Ελληνικού: “Να μας δώσουν πίσω από τα κλεμμένα”

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Το ρεπορτάζ για το αεροδρόμιο του Ελληνικού και τα έργα που γίνονται εκεί, έδωσε την αφορμή σε έναν αναγνώστη μας και κάτοικο της περιοχής να μας στείλει την παρακάτω καταγγελία.

“Δεν θα πω τίποτα για το θάρρος σας να σταθειτε ορθιος – ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ – απεναντι στο μεγαλυτερο σκανδαλο που εχει συμβει στην Ελλαδα επι ΝΔ.

Με σεβασμο στη προσπαθεια που κανετε θα ηθελα να σας υπενθυμισω οτι πριν αρχισετε να ζητατε να μας δωσουν το ενα και το αλλο για τους πολιτες κλπ κλπ κλπ – ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΜΟ ΤΡΟΠΟ.

ΝΟΥΜΕΡΑ
Το αεροδρομιο εχει αξια αντικειμενικη (πραγματικη αξια αγορας διπλασια) 6000 στρεμματα – αντικειμενικη 3000 ε/ τμ = 18 δισεκατομμυρια
Δινουν σε μας το 1/3 για παρκο 18 – 6 = 12 δις ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 12 δις ΑΞΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ 1 δις

—- Με τη φτηνη δικαιολογια οτι θα κανουν 10 δις επενδυση. Η επενδυση ειναι δικη τους και τα κερδη δικα τους
—– Οι δουλειες και οι φοροι θα τα παιρναμε ουτως η αλλως εαν τα ξενοδοχεια γινονταν οπουδηποτε αλλου
—– Δεν ειναι πωληση ειναι μισθωση 99 ετων – ακομα και 20-30 ετη να ηταν αυτο θεωρειται παραχωρηση
—— Και τα λεφτα της αγορας και επενδυσης δεν ειναι καν δικα τους – τα δανειζονται απο τις τραπεζες και τους αγοραστες με ενεχυρο το ακινητο

ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΤΟΖΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΕ ΧΙΟ
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΠΑΡΚΟ

Ενας Ελληνας πολιτης – Κατοικος Ελληνικου 30 χρονια”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Σιγά μη σου επιστρέψουν τα κλεμμένα…Θα σου / μας πάρουν περισσότερα και θα μας παίρνουν συνεχώς, όσο τους δίνουμε το δικαίωμα και την δύναμη με την ψήφο μας…

  2. Το φτιάξαμε το πάρκο ΟΚ!
    Ποιος θα τι συντηρεί ρε φιλαρακο?
    Ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια σου?
    Ποιος θα πληρώνει τις σπασμένες λαμπες, ποιος θα καθαριζει τα γκράφιτι?
    Ποιος θα το διατηρεί με άλλα λόγια σε πολιτισμένη κατάσταση?
    Εσύ μήπως? Η ο Φουφουτος ο αδερφός της Ελένης?
    Άσε ρε φίλε. Είδαμε και τον Εθνικό κήπο.
    Βρωμιά και δυσωδία.
    Ιδιωτικά όλα, να πληρώνουμε αλλά να είμαστε σε πολιτισμένο και ασφαλές περιβάλλον.
    Χορτάσαμε από τα δημοτικά πάρκα ,την χαρά του κάθε βλαχοδημαρχου και του κάθε τοπικού εργολάβου.

  3. Ρε μακακα ποντιε από τα Σούρμενα που βρήκες ευκαιρία εσύ και κάποιοι σαν εσένα να εκμεταλευτουν τον κόσμο και έχεις και το θράσος να λες ότι τα παίρνεις μαύρα. Αντε να χαθείς! Φαντάζομαι αν γινόταν πόλεμος ο πρώτος δοσιλογος θα ήσουνα. Τα μπάζα τους να βρεις σου εύχομαι. Εκμεταλευτη!!!

  4. Το χειρότερο είναι πως όσοι δίνουν προκαταβολές θα πάρουν στο τέλος τα αρχίδια μου, ο Κούλης και ο βιβλιοπώλης θα γλεντάνε στη Καραιβική.

    1. ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΔΕΝ ΓΛΕΝΤΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΥΡΣΕΥΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΚΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΥ

  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΤΩΣ….. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ !!!

    1. ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΙΩΝ ΦΙΔΙΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ.

  6. Ρε μεγάλε τώρα πουλάμε κατ’ ελάχιστο 4000-5000€ το τ.μ. στο Άνω Ελληνικό (Σούρμενα) -Άνω Γλυφάδα σε οικοδομές 30ετίας. Τα ενοίκια ~1000€ μαύρα για 50τ.μ, νοικιάζω τρία διαμερίσματα και τρώω γλυκό ψωμί. Και θα κανω στους νοικάρηδες αυξήση +30% μέχρι το τέλος της χρονιάς, δεν θα χανω εγω τα χρήματα μου λογω πληθωρισμού και αβεβαιότητας. Αν δεν μπορούν να πλερωνουν ριβιέρα να πανε στα Λιόσια. Όλα αυτά τα χρωστάμε στην επένδυση και στον Άδωνη. Εσύ θέλεις να είναι παρκο να χεζοβολανε τα γατοσκυλα και να βαρανε πρέζα τα πρεζόνια και οι ‘παράτυποι’

    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΟΥ

    2. Ρε μαλακα ποντιε, το παρκο ειναι παρκο, για ολο τον κοσμο, νομιζεις πως θα μπορεις να κυκλοφορεις εσυ μεσα σε αυτο το κατασκευασμα που θα φτιαξουν ή που θα τρωνε με χρυσα κουταλια ολα τα λαμογια της πολιτικης και του επιχειρηματικου λομπι της Ελλαδας.

  7. Ο Ελληνας ειναι τόσο μλκας που τον νοιάζει μόνο η τσέπη του.Το ότι ένας ξ3φτιλας χαρίζει σε ολιγάρχες,λές και ήταν περιουσία του,το μεγαλύτερο φιλέτο στην Ευρωπη τον αφήνει αδιαφορο.Αυτά είναι αλυσίδα βλακα ελληνάκο.Δεν είναι μόνο το πορτοφόλι σου η περιουσία σου είναι και η ίδια σου η χωρα.Μετά κλάψου για την τιμή της βενζίνης…

Comments are closed.