ΚΙ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ! ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΚΗΣ – Αυτός που με την τζίφρα του έβαλε ταφόπλακα στην Μακεδονία

Κοινοποίηση:
πακισ

«Θα ήταν μέγιστο λάθος να παρασυρθούμε από μιαν αντίληψη ανώδυνου εφησυχασμού πως, δήθεν, ο κίνδυνος των νοσταλγών του ναζισμού ανήκει στο παρελθόν» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

 

Κι όμως αυτός που έβαλε την τζίφρα του και έβαλε ταφόπλακα στην Μακεδονία, αυτός που υποτίθεται ότι αρνιόταν να υπογράψει τη Συμφωνία αφού δεν την υπέγραφε ο Σκοπιανός ομόλογος του, αυτός που στα μουλωχτά πήρε το στυλό και αποτελείωσε τον Ελληνισμό, μιλάει για ναζισμό.

Οι μέρες του στην πολιτική είναι μετρημένες όπως και αυτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το ξέρει και η παρακαταθήκη του στον ιστορικό του μέλλοντος θα είναι ότι ήταν μέλος αυτής της αναρχοφασιστικής συμμορίας που ξεπούλησε την πατρίδα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτά βγήκε και τα είπε ο πρησμένος από τα μπουκέτα στην κυψέλη Πάκης,διότι έπρεπε να καταδικάσει τα γεγονότα στο ΑΠΘ Στέφανε.Υστερα από υπόδειξη της πρεσβείας,έπρεπε να δείξει πόσο καλό και υπάκουο της χανουκα παιδί είναι.Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

  2. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΠΑΚΗ;

  3. Το ΓΕΡΜΑΝΟΦΥΛΟ γερασμενο σκουπηδι με την φραντζα μιλαει για ναζιστες…..οταν τα παντα τα χουν καταπατηση για να ικανοποιησουν τους Γερμανοεβραιους αφεντες τους μιλανε για ναζιστες οι αρχιναζιστες οι μεγαλητεροι μισελληνες που περασανε στιν ιστορια της Ελλαδος οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ με τις ποδιτσες και τον αναλογο βαθμο στις κατα τοπους Στοες……ακομα τιποτε δεν εχεται δει ΠΑΡΤΑΛΙΑ

  4. Πάκη άει τράβα να κάνεις αλκοοτέστ! Οι Σταλινοφασίστες του Τσίριζα είναι «δημοκρατικό τόξο»;
    Θα σε κάνει ωραία ΝΥΦΟΥΛΑ ο λαός, μην ανησυχείς…. Μισθωμένε μανδαρίνε αριστερής μπόχας! Μη φτύνεται, χαλάτε το σάλιο σας και μπορεί να πλημμυρίσουμε! Αδικημένη απ’ τη φύση μετριότητα ΠΡΟΘΥΜΗ για εμπορευματοποίηση της SOROκονόμας εν ονόματι της αριστερίλας εν μέσω σταλινικής «δημοκρατίας» της πάρτης υλοποιούμενης από Ρατσιστές Ελληνοφοβικούς δεξιάς τσέπης. ΚΟΥΛΗ για πες μας, θα τον ξαναψηφίσης;;;;;;;;;;;

Comments are closed.