ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡ#ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ – ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ 41ΤΑΚΑΤΟ

Κοινοποίηση:
Μητσοτάκης-ΛΟΑΤΚΙ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το οποίο αναμένεται να συζητηθεί το διήμερο 14 με 15 του Φεβρουαρίου από τα κόμματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Ειδικότερα η πρώτη συνεδρίαση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι, η δεύτερη συνεδρίαση των επιτροπών με την ακρόαση των φορέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, ενώ η τρίτη τη μεθεπόμενη Δευτέρα.

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για γάμο και τεκνοθεσία

Το προτεινόμενο σχέδιο νόμου θεσμοθετεί στην ελληνική έννομη τάξη τον γάμο μεταξύ δύο προσώπων ανεξάρτητα από το φύλο τους, προκειμένου να επιτευχθούν η ισότητα στον γάμο και η νομική προστασία οικογενειών. Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον γάμο δημιουργεί και ισότητα στα δικαιώματα παιδιών ομόφυλων ζευγαριών που ήδη υπάρχουν.

Το παρόν σχέδιο νόμου αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για την καταστροφή του Έθνους, που είχε εκπονηθεί το 2021 από ειδική επιτροπή που είχε ορίσει ο Πρωθυπουργός με επικεφαλής τον πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Καθηγητή κ. Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο.

 

Δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο ΕΔΩ αρκεί να μην έχετε φάει για δύο ώρες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Αχ γουστάρω..Θα ανεβω απο τα Χανιά να ψηφίσω με την όπισθεν…..

  2. εδω ο κοσμος χανεται και το μουνι χτενιζεται. η ελλαδα πειναει και η τσουλα η κουλα ασχολειται με τα πουστρονομοαχεδια.

  3. Εγω θελω να πω κατι γενικο… . Μπορει να πει καποιος μα καλα το λαδι εχει παει 10+ ευρω και αυτοι ασχολουνται με τους γκει ( γαμους κλπ ) ? Υπαρχει εξηγηση γιατι γινεται αυτο… . Συχνα βγαινουν ειδησεις για UFO και εξωγηινους ( Έγγραφα του FBI για τα UFO περιλαμβάνουν «σκάφη που τρέχουν με 45.000 χλμ/ώρα» καθώς και « … πτώματα εξωγήινων» ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο… θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη… και θα πας στην Πανθρησκεια ( οποιος θελει θα πιστευει στο Χριστο μονος του μαλλον ) . Μετα την Παγκοσμια Κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα… .

  4. Στην πρώην Ελληνική Αθήνα και νυν Πακιστανών βρίσκονται οι λάθρο οι ΜΚΟ οι πολιτικοί οι εφοπλιστές οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι οι μαφίες οι λοποδύτες οι Gagsters οι νονοί της νύxτας τα μοντέλα των κουραμπιέδων οι τραγουδιστές που δίνουν κώλο οι μαστουρωμένες της πίστας οι κάθε πορνοσταρ τύπου Αλεξανδράτου που ονόμασε τους Έλληνες ως, ηλίθιους οι Τατιάνες με τις πίπες κοινώς μία πόλη κατέστρεψε όλη την xώρα.Αντε στα γαμήδια να κάνει σεισμό 10 Ρίxτερ και να αφανίσει όλη την Αθήνα.Πραγματική Πρωτεύουσα μας έτσι και αλλιώς είναι η Κωνσταντινούπολη που δεν την ελευθερωσαμε ακόμα.

  5. Πάω στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ να θεωρήσω την ΚΑΡΤΕΣ μας.
    Μου ζητάνε 30 € για την θεωρηση εν μέσω κατακλυσμός οικονομικου που έχει διαλύσει τις οικογένειες.
    Έβρισα, φώναξα και έφυγα χωρίς να θεωρήσω τις κάρτες.
    Ποιος είπατε πως είναι με την οικογένεια;;;
    Σε λιγο πουστηδες και παλληκάρια θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια…..

  6. Κασσανδρα μην λες καλα να παθουν οι Αθηναιοι.Εγω ξερω πολυ καλα απο επαρχια εδωσαν ψηφους σε @ιτσο… βλακα.Μαζι με αυτους παιρνει μπαλα το μερος που ειναι αντιθετο.Για μενα το μεγαλυτερο μερος που εχει το βαρος ειναι οι γονεις που ροχαλιζουν

  7. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ;

    ΚΑΤΣΙΦΑΣ = ΑΘΑΝΑΤΟΣ

  8. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

  9. απλα να γινουν ολοι τους καλογριες ..αποχη απο το πισωγλεντημα.ΣΚΑΤΑ-ΠΑΤΗΜΕΝΑ τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ που χωρουν στο ανωμαλο κοσμο σας..ΣΚΥΛΙΑ-ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ..ΝΑ ΚΑΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  10. Και το ΚλεφτοΠΑΣΟΚ υπερ του π@υστονομοσχεδιου και περιμενουν να δουν προκοπη!! Στον πατο θα πατε μαζι με τον Συριζα αθλιοι πολιτικαντηδες , που για την βουλευτικη καρεκλα πουλατε και την μανα σας!! Σας αφησε ο Ανδρεας Παπανδρεου κομμα και το καταντησατε αποκομμα με τα μυαλα που κουβαλατε!! Καταντησατε τροφοδοτης του Συριζα και της ΝΔ και υπαρχουν ακομα ξεμοραμενοι ραγιαδες που σας ψηφιζουν!!

  11. Οξω πούστη Μητσοτάκη από την πατρίδα μας.

  12. Μην ανησυχείτε, η κουλοκατίγκω δεν θα υπογράψει το νομοσχέδιο και θα αποκατασταθεί η τάξη.

  13. Όσοι μητροπολίτες δεν αφορίσουν την Κούλα προσωπικά, είναι μαζί της και συνυπαίτειοι για την καταβαράρθρωση του έθνους.

  14. Οι ομοφυλόφιλοι είναι δυσαρμονικοί. Έχουν γυναικεία ψυχή σε αντρικό σώμα, γουστάρουν άντρες και αντί να έχουν ένα γυναικείο σώμα έχουν αντρικό σώμα. Το ίδιο το σώμα τους σαμποτάρει την ψυχή τους. Οι ετεροφυλόφιλοι είναι φυσιολογικοί γιατί το σώμα τους υπηρετεί την ψυχή τους, γουστάρουν μια γυναίκα και το σώμα τους είναι το κατάλληλο για να πάνε και να την γλεντήσουν 100%. Ο ομοφυλόφιλος γουστάρει έναν άντρα και το σώμα του είναι το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να έχει για να γλεντήσει αυτό που γουστάρει. Και η δυσαρμονία φέρνει δυστυχία απελπισία μίσος για τους ετεροφυλόφιλους, μπορεί αυτοί να μεγαλώσουν παιδιά; Εδώ δεν έχουν λύσει το βασικό πρόβλημα της ύπαρξης τους θα μεγαλώσουν υγιή παιδιά;

  15. Μονή λύση ο στρατός, μάντρωμα, φόρτωμα σε μαούνα και ανατροπή στη Φαλκονέρα.

  16. Πρεπει να τελειωνουμε με την Αθηνα και την ανωμαλια τους να ανεξαρτητοποιηθουν ολες οι περιφερειες της χωρας που θελουν το φυσιολογικο που παραγουν που ειναι πατριωτες και οικογενειαρχες να μεινουν μονοι τους ο ανωμαλοι των Αθηνων να τρωνε τα τσιμεντα και να γλειφονται μεταξυ τους στους δρομους.

  17. Το διάβασα. Νομιμοποιεί όποιο παιδί φέρνουν από το εξωτερικό, δηλαδή άνοιξε το δρόμο για παρένθετες μητέρες. Είναι κουτοπόνηρα γραμμένο διότι είναι σαν να λέει, είναι ΟΚ η παρένθετη που είναι στο εξωτερικό, αλλά όχι στην Ελλάδα.
    Επίσης αναφέρει ότι είναι Εθνική Στρατηγική η ισότητα για τους ΛΟΑΤΚΙ.
    Με μιά μεταμεσονύκτια Τροπολογία, η παρένθετη θα γίνει νόμιμη & στην Ελλάδα.
    Πολλά τα λεφτά για τα Ελληνικά Κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
    Έρχονται ζευγάρια από Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία σε αυτά τα Ελληνικά Κέντρα, διότι οι Νόμοι εκεί είναι ιδιαίτερα αυστηροί & η παραμικρή παρανομία σημαίνει φυλάκιση.
    Στην Ελλάδα οι λέξεις “τιμωρία & φυλακή” είναι αστείες.
    Με λίγα λόγια, αντί να είναι Εθνική Στρατηγική η ανατροπή της υπογεννητικότητας,
    η ΝΔούλα ενδιαφέρεται μόνο για τους ΛΟΑΤΚΙ.
    Ξέχασαν να γράψουν το +, αλλά θα μπει κι αυτό. Ας μην ανησυχούν οι ΛΟΑΤΚΙ, ο Μητσοτάκης ως καλός ΠΑΣΟΚο/Ζαίος, θα ικανοποιήσει όλα τους τα γούστα & οι υπάκουοι Βολευτές/Βολευτριές του, θα κάνουν κι αυτοί το καθήκον τους στα περίπου 500 ζευγάρια ομοφυλόφιλων που ήδη έχουν συνάψει Σύμφωνο Συμβίωσης.
    Δηλαδή αυτό το έκτρωμα ισχύει αναδρομικά.

  18. Το νομοσχέδιο της πουστιάς!!Φανερωθείτε ξεφτίλες τρυπιοκόλιδες ανωμαλάρες της πουτάνας της βουλής!!

  19. Κωλο Αθηναιοι (γουρουνοβοσκοι που το παιζουν πολιτισμενοι και προοδευτικοι) , εχετε καταστρεψει την Ελλαδα. Να ψωφισετε στα τσιμεντα, να τρωτε πλαστικα. Εδω στην επαρχια θα σας βλεπουμε να σκοτωνεσται και θα γελαμε. Καλα να παθεται αφου δεν βαζετε μυαλο.

  20. Η χώρα μπήκε στον αστερισμό της ομοφυλοφιλίας, το ανώμαλο γίνεται ομαλό και το ομαλό μετατρέπεται σε παραφύση. Μετατρέπουν και τη γλώσσα μας, θέλουν βλέπετε παραλλαγή και απόκρυψη. Ενώ οι μουστακαλήδες θα μετατραπούν σε γλυκειές μητέρες, χωρίς καν να λειτουργήσει η ράβδος της Κίρκης. Όλα αυτά τα κάνει ο πρωθυπουργός με το αδελφάτο της στρογγυλής τραπέζης του μεγάρου Μαξίμου. Μια χούφτα ομοφυλόφιλοι, σεβαστοί κατά τα άλλα, κάνουν άνω κάτω τη χώρα και προσβάλουν το αξιακό σύστημα των Ελλήνων.

  21. η κ.αντιπροεδροs και μελοs των κεραταδων-κερατουδων κ.κ.τσιμπουκο φουτσολοπη κουδουνουφλη διαρηγνυει την βρωμοκυλοτα τηs καθοτι το ραψιμον του πρωκτου τηs απεβη ανεπιτυχεs..!

  22. Όποιος θεωρεί τους πάσχοντες από διαστροφή του γενετησίου ενστίκτου φυσιολογικούς, είναι και αυτοί ανώμαλοι.
    Αποτελούν το 1% του πληθυσμού συνήθως πάσχουν από έτερα ψυχιατρικού αντικειμένου νοσήματα και προσδόκιμο ζωής μικρότερο του μέσου όρου.

  23. ψοφαει Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ!!! ΧΑΧΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ Κ ΤΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΗ !!
    ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Κ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.

  24. Σου λέει θα φωνάξουν όπως γίνεται σε κάθε τι καινούργιο και μετά αναγκαστικά θα το καταπίνουν. Σε λγ καιρό θα συνηθίσουν
    Έτσι γίνεται με τις μάζες.
    Αιντεεε πρόβατα

  25. Φτερααα αχ καλε φτεραα! Πουπουλα στου Μαξιμου! Ποιος το περιμενε? Θα τη γραψει η ιστορια ως Κουλαρα τη πισωγλεντισσα με το ερμαφροδιτο α(χ)ριστο επιτελειο της! Η χωρα εαλω και οι “αντρες” χτενιζονται!

  26. ……ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΟΡΑΓΙΑΔΕΣ….ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΕΣ…..ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ….ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…..

  27. Κολονεοταξιτη μητσοτακη θα το πληρωρεις ακριβα εσυ και το συναφι σου παλιο κρητικο σκουληκι εκει στο κολο νησο σου θα σας στοιβαξουμε ολους αντιχρηστα παπαρια .

  28. Ζήτω η νέα λουστροκρατία. Ο ραγιάς θέλει γούστα, κρυφά τον παίρνει ή κάνει πλακωτό και κάνει τον άντρα ή τη γυναίκα αντίστοιχα. 95% ψηφίζουν λοατκι τόξο. Περιμένουν πώς και πώς το νόμο να εμφανιστούν οι κραγμένες. Ευτυχώς οι περισσότερες είναι εμβολιασμένες και θα επέλθει η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Όσο για τους ρασοφόρους, όταν συντάχθηκαν με την κουλα κλείνοντας τους ιερούς ναούς και προπαγάνδιζαν τα €μβολια, έκαναν την επιλογή τους. Τώρα είναι αργά. Εκτός εάν έχουν τα κακαλα να πουν στην κουλα που είναι και αφορισμένη ήδη, να μην ξαναπατήσει στην εκκλησία ώστε να το καταλάβουν και όσοι θα ψηφίσουν το νόμο. Όποιος πολιτικός και ψηφοφόρος δεν εκφράζει απλά και κατανοητά την πλήρη αντίθεση σε αυτόν τον π-ουστρονόμο που πάει να δώσει δόση νομιμότητας στο παραφύσιν που έχει νομοθετήσει Ο Δημιουργός και μάλιστα κατέκαψε και τα Σόδομα και Γόμορρα ακριβώς για αυτό το λόγο, είναι αφορισμένος από Τον Ίδιο Το Θεό.

    1. Ζήτω ο κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, ο ηγέτης Γιώργης Παπαδόπουλος και ο φλογερός πατριώτης μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Τέλος.

      1. Ιωάννης Μεταξάς: Εφάρμοσε το 8ωρο εργασίας ίδρυσε το Ι Κ Α! Κατασκεύασε τα οχυρά Μεταξά όπου δούλεψαν χιλιάδες Έλληνες απ’ όλη την Ελλάδα! Γεώργιος Παπαδόπουλος: Ναυτιλία στο φουλ μόνο με ελληνικά πληρώματα! Ανοικοδόμηση και δουλειές παντού! Αγοράνομια με πλαφόν τιμών!! Μηδέν χρέος μηδέν έλλειμμα,! Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια! Θέλετε κι άλλα???

  29. Αν ηταν ο Χριστόδουλος ακομα εν ζωη ουτε θα τους περνουσε απο το μυαλο να γινει τετοιο πραγμα.Αλλα ειπαμε οπου δεν υπαρχει αντίδραση…..

  30. Δυστυχως το 50% των Ελληνων ειναι σαπιοι στο μυαλο και στην ψυχη ,αν προσθεσεις σε αυτους, τους λαθρό και τους ΛΟΑΤΚΙ βγαινει το αθροισμα ποιοι ψηφιζουν τετοια νομοσχέδια….

  31. Εάν φροντίσουν οι παπάδες που είναι φανατικά κατά και ελέγχουν πολύ μεγάλα κομμάτια πληθυσμού (π.χ. Πειραιώς) να τα πουν ένα χεράκι στο αυτί και όπως πρέπει (στο αυτί, όχι στις εφημερίδες) στους βουλευτές που είναι στην επικράτεια τους και ειδικά στους Υπουργούς τότε να είστε σίγουροι πως ΔΕΝ θα περάσει. Το δόγμα αυτό, ανεξάρτητα από το αν κάποιος το ασπάζεται και το ακολουθεί ή όχι, είναι αντικειμενικά και λογικά (με ορθολογιστική σκέψη δηλαδή όχι συναισθήματα θρησκευτικά) το τελευταίο ανάχωμα στην καταστροφή της παγκόσμιας κοινωνίας συνολικά! Γιατί παρατηρώ ότι και στην Αμερική ενώνει και κρατάει δυνατά τα μπόσικα και εκεί, ενώνει και μαύρους και λευκούς, οι μαύροι είναι πολύ θρήσκοι στην Αμερική. Επομένως, ΜΟΝΟ έτσι έχει ελπίδες να μην ψηφιστεί να το ξέρετε αυτό και να πιέσετε τους παπάδες στις γειτονιές και τις ενορίες σας μέχρι ασφυξίας!! Εσείς θα δώσετε τελεσίγραφο στον παπά και ο παπάς ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σας ξαναδεί στην εκκλησία. Απλα πράγματα

  32. Για να έχουμε καλό ερώτημα:
    1. Εάν χωρίσουν οι …γονείς αυτοί, σε ποιον θα πάει το παιδί, που ενδεχομένως έχουν; Ήδη υπάρχει πρόβλημα με κάποιους πραγματικούς – φυσικούς γονείς, οι οποίοι χωρίζουν και το παιδί το αναλαμβάνει συνήθως η μητέρα, αλλά όχι πάντα. Εάν χωρίσουν οι ….γονείς αυτοί ή είναι πολύ κακός ο δότης του γενετικού υλικού, που είναι δικό του το παιδί, θα δεχθεί ο άλλος να το αναλάβει ή θα το κάνει με βαρειά καρδιά, διότι θα έχει χάσει τον σύντροφό του και θα σκεφθεί ευλόγως: Δε φτάνει, ρε π…..η, που με χώρισες ή και εξαφανίστηκες, θέλεις να σου φροντίζω και το μούλικό σου; Άλλωστε ξέρετε τι πείσματα φανερώνουν τέτοιοι τύποι, που δεν φτάνει που είναι π….δες, γίνονται και κακοί π…..δες, διότι όλοι αυτοί έχουν διαταραχή προσωπικότητος. Για δείτε και αυτή την περίπτωση, παρακαλώ.
    2. Εάν, ο μη γένοιτο, κηρυχθεί πόλεμος και γίνει επιστράτευση, και επιστρατευθούν αμφότεροι, το παιδί πώς θα μείνει μόνο του;
    3. Όσο για κληρονομικά θέματα, ας κάνουν πληρεξούσιο και όχι να καλύπτονται ασφαλιστικώς από τον σύντροφό τους. Μέχρι τώρα καλυπτόταν ασφαλιστικώς η μητέρα – συνήθως – για να μεγαλώσει τα παιδιά της, διότι δεν προλάβαινε να εργάζεται, ενώ βραβευόταν η δημιουργία οικογένειας με επιδόματα. Οικογένεια = πατέρας – μητέρα – τέκνα. Εφ’ όσον ο ένας όρος λείπει, είναι ψευδεπίγραφη η οικογένεια.
    4. Εγκληματούν όλοι αυτοί, διότι ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ και ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ εξαφανίζουν την ιερά μορφή της μητέρας από τη ζωή του παιδιού τους και αντιστοίχως του πατέρα (το άλλο φύλο). Να τονίσω ότι η μητέρα ή ο πατέρας δεν χάθηκαν σε δυστύχημα ή ξαφνικό θάνατο ή χώρισαν και γι’ αυτό δεν υπάρχουν στη ζωή του παιδιού. Εάν γινόταν κάτι τέτοιο, θα υπήρχε τουλάχιστον μια φωτογραφία τους στο σπίτι, που θα μιλούσε γι’ αυτούς ή θα υπήρχε μια θεία, μια γιαγιά, ένας αδελφός, μια μητριά, ένας πατριός. Τώρα διαγράφονται ΟΛΑ και το παιδάκι θα μεγαλώσει χωρίς ένα μητρικό ή πατρικό χάδι, επειδή έτσι το αποφάσισαν οι διαταραγμένοι …..γονείς.

  33. ρε παιδια εγω δεν ειμαι ουτε κοκκινος ουτε μπλε ουτε πρασινος … αλλα θυμαμαι πολυ καλα οτι ελεγαν οτι ο τσιπρας θα φερει πουστηδες και μεταναστες και θα γαμηθει η χωρα ,,, λαθος θυμαμαι ?

  34. Ζήτω η Νέα Πουστροκρατία

  35. Οι γαλάζιοι συριζαίοι μετά τις νομιμοποιήσεις Πακιστανών έκαναν το μοιραίο λάθος που πλέον είναι με τους γκέι και όχι με την Ελληνική οικογένεια και δίνουν επιδόματα σε αλλοδαπούς και όχι στους Έλληνες πολύτεκνους. Θα καταρρεύσουν όπως το κλεφτοπασόκ και ο ανθελληνικός σύριζα και χρέος όλων των Ελλήνων θα είναι να μην ξεχάσουν κανέναν από αυτούς που είτε ψήφισαν είτε απείχαν από την ψηφοφορία να υιοθετούν παιδιά οι γκέι!

  36. Οι ραγιαδες θα του δώσουν στις ευρωεκλογές 71% και μετά θα διαμαρτύρονται πάλι. Από την άλλη τα πατριωτικά 14 κοματιδια δεν ενώνονται για να σώσουν την Ελλάδα που πεθαίνει. Βαρέθηκα πια λέω να φύγω εξωτερικό.

    1. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ

  37. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ μέχρι 14ης γενιάς, να είναι αυτοί που θα ψηφίσουν την καταστροφή της Παραδοσιακής Ελληνικής Οικογένειας, η οποία αποτελεί τον πυλώνα της Ελληνικής Κοινωνίας και από κοινού με την Πατρίδα και την Θρησκεία συνιστούν το τρίπτυχο των Ιερών Ιδανικών του Ελληνισμού …

  38. Τρέχει να προλάβει ο Πρωθυπουργός κ η κυβέρνηση. Ποιος ξέρει τι του έχουν τάξει;;;; ποιος ξέρει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτο τ αισχρό νομοσχέδιο που οι ίδιοι υπουργοί του αντιδρούν.
    Να μην τολμήσουν να πάνε σε εκκλησία να μην πατάνε εκεί δεν έχουν καν λόγο στο Θεό, το μόνο που πιστεύουν είναι το Χρήμα και η αναστάτωση της ψυχής του άνθρωπου.
    Ο βιασμός της κοινωνίας, τα μπαλαλα και αλαλα του Πατροκοσμα.

  39. “” ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡ#ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ “” ετσι γινοντε οι γκαζατες δουλειες με….αγνοηση των διποδων κατοικιδιων του ανυπαρκτου κρατους, με θαρρος και θρασος και στην υγεια των φοροστυμενων φορολογουμενων. Αφου τους πληρωνετε την δουλεια τους κανουν. Με τσι υγιες σας….και εις ανωτερα….Prostle…..

  40. Σόδομα και γόμορα. Φωτιά στα κεφάλια μας θα πέσει με τις ανωμαλίες που θέλουν να ψηφίσουν.
    Αιδώς Αργείοι

  41. AYTA TA ΣΚΑΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Κ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ. ΚΑΠΟΥ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.

Comments are closed.