ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ: “ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΚΑΙ 15 ΓΟΡΙΛΕΣ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΠΤΣΟ; ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!”

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΓΙΑΣ1

Στη συνέντευξη Τύπου για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στις υπόγειες κινήσεις του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, ο Γρηγόρης Δημητριάδης έχει μπει στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων», καθώς είναι το πρόσωπο που προσπάθησε να «φρενάρει» την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης να διαλύσει το βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά είπε:

«Ένα κεντρικό πρόσωπο στο ζήτημα του ποδοσφαίρου και στα όσα έχουν συμβεί ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Και θα το εξηγήσω για να το καταλάβουν όλοι, γιατί διαρκώς αναφέρεται αυτό το πρόσωπο.

Όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση η Νεα Δημοκρατία, η εξυγίανση του ποδοσφαίρου ήταν στη βασική της ατζέντα. Το ζήτημα είχε φτάσει μέσα στο Μαξίμου και την σχέση με τους κυριους Μελισσανίδη και Σαββίδη είχε αναλάβει ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Δεν έμεινε όμως σε μια απλή σχέση ειδικά με το Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε το ένα και το αυτό και υπηρέτης των συμφερόντων του (ΕΠΟ, γήπεδο, παντού!). Από εκεινη τη στιγμή όχι μόνο υπονόμευσε τις κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης για εξυγίανση στο ποδοσφαιρο αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση υπέθαλψε τα συγκεκριμένα συμφέροντα.

Θα θυμάστε όλοι ότι η πρώτη επιλογή της κυβέρνησης ήταν να γίνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης Πρόεδρος της ΕΠΟ που θυμίζω ήταν Ευρωβουλευτής της Νεάς Δημοκρατίας τότε. Όταν ο Ζαγοράκης έγινε διακοσμητικός απο την συμμορία της ΕΠΟ, στράφηκε στον Δημητριάδη, στο Μαξίμου, ζητώντας βοήθεια και ουσιαστικά ο Δημητριάδης του είπε «σήκω φύγε». Η παρουσία βλέπετε του Ζαγοράκη ανθρώπου του ποδοσφαιρου δεν εξυπηρετούσε τα σχέδια του Μελισσανίδη να έχει τον πλήρη έλεγχο βάζοντας μια μαριονέτα όπως ο Μπαλτάκος.

Ταυτόχρονα κάθε αλλαγή που ήθελε να επιβάλλει το Υπουργείο Αθλητισμού έβρισκε αντίσταση πάνω στον Δημητριάδη που σταμάτησε κάθε πρωτοβουλία εξυγίανσης, ακόμα και την Ολιστική Μελέτη που ήταν πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού!

Και τώρα αυτός ο άνθρωπος, το παίζει Ολυμπιακάρας και πηγαίνει στα παιχνίδια του μπάσκετ, απορώ πως τον ανέχονται, με μια κουστωδία φουσκωτών. Αλήθεια αφού στα εξώδικα του σε όλο τον κόσμο υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά ιδιότητα κυβερνητική πλέον γιατί έχει μαζί του 15 γορίλες ; Φαντάζομαι δεν είναι αστυνομικοί! Γιατι αν είναι τότε είναι οι αστυνομικοί που λείπουν από τις γειτονιές όπως είχε πει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

 Ας μας πει για τη σχέση του με τον Ρούπτσο, τον άνθρωπο που έφερε και διαχειρίζεται το VAR στην Ελλάδα, που ξαφνικά μετά, μαζί με το Λαβράνο και το Δημητριάδη βρίσκεται σχεδόν παντού σε δουλειές εκατοντάδων εκατομμυρίων στα ψηφιακά.

Θέλω να ενημερώσω τον κύριο Δημητριάδη ότι με τη δική του υπόθεση και με τα εξώδικα που μου στέλνει θα ασχοληθώ ιδιαιτέρως και αναμένω να τον συναντήσω στα δικαστήρια για να τον ρωτήσω και κάποια πράγματα.
Να τον ρωτήσω για το μεγαλύτερο σκάνδαλο με τις υποκλοπές και το predator που η ΕΥΠ υπό την ευθύνη του άκουγε όχι μόνο επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και αντιπάλους του αλλά και καμμιά δεκαριά υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και τον αρχηγό του στρατού!

Να τον ρωτήσω με ποιούς ποινικούς μιλούσε στα τηλέφωνα και έκανε ραντεβού και για ποιό λόγο. Καταλαβαίνετε ότι λόγω της φύσης του επαγγέλματος μου είναι εύκολο να έχω όλες τις πληροφορίες και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω αν και έχουν δημοσιοποιηθεί!

 Τι δουλειά έχει το Μαξίμου με τους ποινικούς και τι σχέση έχουν σε αυτά τα ραντεβου οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες που έχουν άμεση σχέση με αυτό τον κόσμο; 

—-Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ακόμα και καταγγελία Δημοσιογράφου για τη φυσική του εξόντωση απο αυτό τον άνθρωπο!

«Εάν συμβεί…»
Τέλος, ο νομικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας- μακελειο- που εμφανίζεται ο Δημητριάδης να ζητάει το κεφάλι του ίδιου, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

«Εάν συμβεί το οτιδήποτε σε μένα και την οικογένειά μου, θα είναι απόλυτα υπεύθυνοι αυτοί που περιέγραψα» κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας, συμπληρώνοντας: «Εγώ δεν είμαι ούτε Λίβας, ούτε Ζωγράφος, ούτε Τσαχειλίδης», ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

ΣΑΛΩΜΗ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ. «ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ». Ο «ψυχοπαθής και κοκαϊνομανής», Δημητριάδης, εν γνώσει του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, πήρε εντολή από τον «αρχηγό της Ελληνικής Καμόρα», να ΣΚΟΤΩΣΕΙ τον εφοπλιστή Μαρινάκη και τον εκδότη Κουρτάκη. Θέλουν να φάνε και τον Κούγια. Άκρως επικίνδυνες αλλά σοκαριστικές και ωμές αποκαλύψεις που βγαίνουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, αφού μόνον εμείς ΠΑΛΙ ΤΟΛΜΑΜΕ να μπούμε στα αχαρτογράφητα νερά της Μαφίας . Ο Χρυσοχοΐδης, ξέρει τα πάντα και τα κρύβει. ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Οποιος πολιτικος τα βαζει με τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του,καταληγει στα αζητητα οσα καλαθια και pass και να δωσει!
    Καταλαβες Κουλη???

  2. Αρκετά με τον επαγγελματικό αθλητισμό ελεγχόμενο από εγκληματικά στοιχεία, που όλως τυχαίως διαθέτουν και ΜΜΕ.
    Φυσικά δεν είναι ελληνικές ομάδες αλλά μεικτές Αράβων και νέγρων.

  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 15 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ENA ΜΙΞ ΑΠΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ!!!!!

    1. Αυτό στην πραγματικότητα,αναρωτιουνται ΌΛΟΙ !!!!

  4. Οταν ξαναδειτε τον ψευτογαυρο Δημητριαδη στο ΣΕΦ,ξερετε τι πρεπει να κανετε……

  5. Μας δουλεύουν ολοι , οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ μιλανε μεταξύ τους ,πλακάκια τα έχουν κάνει και θέλουν να βάζουν τον κόσμο να σκοτώνετε μεταξύ του. Περναει η εντύπωση προς τα έξω ότι ο Μαρινακης τα εχει βαλει με τον Κουλη , πλακάκια με τον Κουλη και την Ντόρα ο χοντρός,Πλακακια και ο Αλαφούζος, Πλακακια και ο Μελισσανιδης.

  6. Πες τα επιτελους Αλεξη με τ ονομα τους και οχι οπως παλια οπως φυσαγε ο ανεμος!

  7. Ο Κούγιας πριν μερικά χρόνια μιλούσε για εγκληματική οργάνωση του μαρινακη στο ποδόσφαιρο… Υπάρχουν βίντεο στο γνωστό site…

  8. KOULA 5 EKATOMYRIA KOSMO EXEI O OLYMPIAKOS MONO STIN ELLADA. KANONISE ME TON ANIPSIO SOU KAI THN EGGLIMATIKI ORGANOSI……

  9. DIAXRONIKA PANTOS OPOIOS TA EVALE ME TON OLYMPIAKO GAMITHIKE . MITSOTAKI KRATA TO STO MYALO SOU…….

  10. Αν υπάρξει συμβόλαιο μεταξύ εφοπλιστών θα φαγωθεί ο Μελισσανιδης γνωρίζει περισσότερα από Μαρινσκη και δεύτερον είναι ποιο νέος μέσα στην πιάτσα βλέπεις για να ανέβει ιεραρχικά ήθελε και την βίλα Γουλανδρή γιατί φιαφενετε να τα έχει βαλει αρχικά με Μελισσανοδη ο Αλαφούζος εδώ και καιρό ,,όπως καιννα γίνει θα ξεκαθαρίσουν πολλά στο μνημόσυνο βασιλιά Λονδίνο ανάμεσα ποιοι Έλληνες εφοπλιστές θα παρευρισκοντε θα έχουν να συζητήσουν πολλά μόνοι τους

  11. Τους 15 γορίλες έτσι τους έχουν αυτοί όλοι, παλαιά έφεραν Μούτσος τους έλεγαν από Σέρρες τώρα ίσως Αλβανοί αν είναι Αλβανοί είναι χαζοί τότε έχει μαθευτεί πιάτσα ότι η Αλβανοί περνούν 2 Χιλ το 8 ώρα προστασία κλπ μαλακιες φεύγετε από όλα αυτά στα 2 Χιλ τρώνε πολλοί δημοσίου δεν τα περνει μόνος του

  12. Σχόλιο sdna ..

    Και εμφυλιος πλεον μεταξυ ε.ο. ποδοσφαιρου πειραια και ε.ο. μπασκετ πειραια.

    22
    0
    Απάντηση

    Κοινοποίηση ›

    Εικόνα προφίλ
    Muse1908 Giorgos
    8 ώρες πριν
    Να ξερεις παντως, οτι υπαρχει κοντρα μεταξυ Αγγελοπουλων και Μιλτιαδη (γιου του Βαγγελα)…

    ΧΙΟ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΙΛΤΙΆΔΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ
    ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΩΤΑΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ Εισιτήρια ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΝΑΣΤΙΚΑ γιατί δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι 15 γορίλες του Δημητριάδη και αν είναι ποινικοί

    1. …. Κου κλο θέ α τρο… Τρα λα λα λα… λα λα….

  13. Όλοι μαζί ένας θίασος. Είπες ρε Αλέξη ότι σέβεσαι τον πρωθυπουργό. Ποιον κοροϊδεύεις ; Ποιον σέβεσαι αυτόν που δίνει τις εντολές στο Δημητριάδη; Αυτόν που ήταν προϊστάμενος της ΕΥΠ; Αυτό. Που πουλάει το Αιγαίο και την Θράκη; Αυτόν που φέρνει νομοσχέδιο και καταργεί τα δύο φύλλα άνδρας γυναίκα; Ποιους καταγγείλατε ακριβώς κύριοι; Καταγγείλατε όλους αυτούς που έβαλαν φυλακή τους Έλληνες εθνικιστές γιατί έκοβαν ψήφους γιατί τώρα ήρθαν ενάντια στον Βαγγέλη. Τώρα είναι αργά για όλους σας,μιας και θρεψατε το τέρας της πολιτικής ανωμαλίας.Μονο αηδία προκαλείτε για τους ελάχιστους Έλληνες που μείναμε σε αυτόν τον χώρο. Λευτεριά στον μόνο γνήσιο και αρσενικό και πολιτικό κρατούμενο Γιάννη Λαγό. Λαγός ουίσκι και Heavy metal δίσκοι για μας που ζήσαμε την παλιά και γνήσια θύρα 7.

  14. ΤΟ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ Ο ΜΟΥΛΟΣ;

Comments are closed.