ΣΑΛΩΜΗ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ. «ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ». Ο «ψυχοπαθής και κοκαϊνομανής», Δημητριάδης, εν γνώσει του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, πήρε εντολή από τον «αρχηγό της Ελληνικής Καμόρα», να ΣΚΟΤΩΣΕΙ τον εφοπλιστή Μαρινάκη και τον εκδότη Κουρτάκη. Θέλουν να φάνε και τον Κούγια. Άκρως επικίνδυνες αλλά σοκαριστικές και ωμές αποκαλύψεις που βγαίνουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, αφού μόνον εμείς ΠΑΛΙ ΤΟΛΜΑΜΕ να μπούμε στα αχαρτογράφητα νερά της Μαφίας . Ο Χρυσοχοΐδης, ξέρει τα πάντα και τα κρύβει. ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ;

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_10-01-2024

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της TΕΤΑΡΤΗΣ 10-1-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ.

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

 alitheia-aima-banner
—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free-journalist

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Η Σαλώμη είναι ο ανιψιός; Χαχαχα!!! Πολύ πετυχημένο! Σίγουρα ταιριάζει για επιθωρησιακό νούμερο.

  2. Στέφανε βάλε στο πατριωτικό Μακελειό το βίντεο που κυκλοφορεί από την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαιδη το 2012 που ο Μαρινάκης λέει τον Κούγια σκουπίδι! Και ο Κούγιας του απαντάει για την εγκληματική οργάνωση! Και σήμερα ο Κούγιας πήγε Αντιπρόεδρος σε αυτούς που έλεγε το 2012 εγκληματική οργάνωση και παινεύει τον Μαρινάκη που τον έλεγε σκουπίδι! Βάλτο Στεφανάρα, εσύ που δεν μασάς και γιαυτό σε αγαπάμε.

  3. Μόνο στον Κούλη δε μοιάζω
    Αυτός θα ήθελε να μου μοιάσει στην ευθύτητα λόγου και σκέψης
    Αλλά αν έλεγε την αλήθεια κατάμουτρα όπως εγώ δε θα ήταν ούτε μια μέρα πρωθυπουργός.
    Είμαι πολύ διαφορετική από αυτό που πιστεύετε και πολυ πιο νέα και όμορφη.
    Ποτέ δε θα το πιστεψετε γιατί ποτέ δε θα με δείτε live
    Στο φακό του κινητου πάντα χαλιά φαίνομαι.
    Δεν έχει σημασία όμως μπορείτε να με φαντάζεστε όπως σας εξυπηρετεί .
    No problem

  4. Κωστής Χατζηδάκης, θηλυπρεπής φαλακρή μορφή εκ Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, τρίτος στη σειρά Κρητικός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ μετά τους Μεϊμαράκη, & Βουλγαράκη, διορισμένοι από τον Δρακουμέλ.
    Ο χωριάτης μας το παίζει Κολωνιακιώτης.
    Ποτέ δεν εργάσθηκε παραγωγικά. Διορίσθηκε ευρωβουλευτής.
    Από το 2007 διορίστηκε εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Μεταφορών, από τον Μπουχέσα για να κλείσει την Ολυμπιακή και να δημιουργήσει την Aegean του Βασιλάκη με τα δεκάδες εκατομμύρια κρατικές επιδοτήσεις.

  5. Δε χρειάζεται κανένας Δημητριάδης.
    Τον Μαρινακη θα τον καταστρέψει ο Κούγιας.

  6. Η Μαφία τσακώνεται για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος Μαφιόζος και για την διεκδίκηση της μεγαλύτερης πίτας της καταχρεωμενης Ελλάδας και φτωχοποιημενων Ελλήνων αλλά και πλούσιων πολιτικών δεν μας λέτε ρε παιδιά που τα βρήκατε όλοι εσείς τοσα πολλά λεφτά και κινητά και ακίνητα ;; σκάψατε πουθενά κ βρήκατε χρυσο;;
    η σκάψατε τον λάκκο των Ελλήνων;;

  7. Μητσοτάκη, μια καλή αρχή είναι να ΚΟΨΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στα μέσα των Μαρινάκη και του πισινού του, Κουρτάκη

  8. Γιατί ενδιαφέρεσαι να διασκεδάζεις με κάποιους τέτοιους;;λοιπόν;;

  9. Αρα εγω λανθασμένα ψάχνω εδώ κάτι που η μοιρα(το ίδιο είναι )δε με αξίωσε να έχω ποτέ.

  10. Θα απορριφθειτε.
    Άνθρωποι σα κι εσάς χωρίς πνεύμα θα μηδενιστούν..

  11. Στέφανε αν δεις μεγκα και σάιτ του Μαρινάκη, μια χαρά στηρίζει τον Μητσοτάκη.

  12. Ξέρω τι λένε από το υπουργείο οικονομικών για την πισίνα με το χρήστη να διαδώσει το υπουργείο υγείας του ΕΟΠΥΥ έρχονται και φεύγουν οι νέοι να μην είμαι καλός λόγος και κίνηση θα πρέπει επίσης σήμερα γιορτάζει η Παναγία. Χρόνια πολλά Παναγία

  13. Και αφού έχουμε λύσει οοοοολα τα προβλήματα του τόπου μας ασχολούμαστε με τους γάμους των ομοφυλοφίλων ζευγαριών και την τεκνοθεσια. Άι στο καλό μας δηλαδή.

  14. Αστους να βγαλουνε τα μάτια τους τα παλιορεταλα. Σε μια σάπια κοινωνία το τέλος θα είναι η σφουγγαρίστρα για τα αίματα.

  15. Ωραια η συμβουλή αλλά εγώ εδώ έδωσα αγάπη και πήρα μίσος.
    Γιατί;;
    Το να κρίνεις κάποιον για τις επιλογές του δε σημαίνει ότι δε τον αγαπάς!!
    Υπάρχουν άνθρωποι όπως εσείς που την αγάπη την κρινουν ως ψυχοπαθεια και αδυναμία
    Κατάλαβα ότι δείχνοντας τους μίσος σε υπολογίζουν περισσότερο.
    Δεν είναι του γούστου μου όμως το μίσος γιατί ζω σε ένα περιβάλλον που καμιά σχέση δεν έχει με το δικό σας.
    Για αυτό αποχωρώ απλά ήθελα να γράψω λιγες κακίες ανάλογες με τις δικιές σας .
    Προσωπικά μου είναι αδιάφορες πλέον οποιες κι αν είναι οι επιλογές σας άλλωστε οι συνέπειες μόνο εσάς επηρεάζουν .
    Εγώ σας εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και καλές πωλήσεις. Τα περιθώρια ελευθερίας μας μειώνονται.
    Έρχεται ο προσωπικός αριθμός
    Δε το αναφέρατε καν προφανώς θα το κάνετε αργότερα.
    Ίσως αυτό που όλοι μπορούν εύκολα να γράφουν για σας μπορεί να είναι δύσκολο .
    Πάντως προσπαθείτε όσο μπορείτε να τα λέτε με τον πιο ανώδυνο για σας τρόπο.
    Όποιος λέει πολύ τη γνώμη του η οποία έρχεται σε αντίθεση με πολλούς του συστήματος δημόσια κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που ακόμα κι αυτοί που μιλάνε σπάνια έχουν περισσότερη ελευθερία από αυτόν να την πουν.

  16. Εκπληκτικό εξώφυλλο.
    Μπράβο μακελειό.
    Μόνο εσείς μπορούσατε να βγάλατε μια τέτοια αποκάλυψη.

  17. Να εμπλουτίσετε τα στικάκια σας .
    39 καλό νούμερο
    Αντίποινα «ολοκληρωτικού χτυπήματος» από τον Μητσοτάκη στον Μαρινάκη! Πογκρόμ συλλήψεων σε στελέχη του ολυμπιακού και των οργανωμένων φιλάθλων της «θύρας 7» τις επόμενες μέρες ετοιμάζει η κυβέρνηση. Η εντολή στον Χρυσοχοΐδη για «τσουβαλιάσματα» άνευ ορίων και το «ολοκαύτωμα» που ετοιμάζει ο μεγαλοεφοπλιστής στο Μαξίμου μέχρι τις ευρωεκλογές.
    Γι’αυτό δεν άκουσα να λέτε κάτι;;;
    Γιατί;;
    Ο θάνατος του αστυνομικού δε σας αφορά πια ;;

  18. Να δεις που αυτοί στη έχουν στημένη …μην ανοίγεται πολυ με τον Κούγια ..

Comments are closed.