ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ!!! Φορτηγό πλοίο επιχείρησε να αποβιβάσει αλλοδαπούς στο Φαρμακονήσι

Κοινοποίηση:
poli simantiko

Στο Αιγαίο γίνονται πολλά ,σοβαρά και μένουν απ΄ ότι φαίνεται κρυφά από τη κοινή γνώμη. Δεν είναι μόνο οι άκρως προκλητικές πτήσεις των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά, τις οποίες δεν  μαθαίνουμε πάντα.

Όπως αναφέρει το militaire.gr τα  ξημερώματα το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ανοιχτά από το Φαρμακονήσι φορτηγό πλοίο το οποίο προσπαθούσε να ρίξει στη θάλασσα βάρκα στην οποία επέβαιναν παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το  πλοίο αγνώστων λοιπών  στοιχείων εντοπίστηκε εγκαίρως και τελικά «μάζεψε» τη βάρκα με τους «δύσμοιρους πρόσφυγες» και αποχώρησε από την περιοχή.

Το προς ποια κατεύθυνση πήγε είναι εξίσου άγνωστο, όπως και αν το ΛΣ συνέχισε να το παρακολουθεί. Δεν είναι απίθανο πάντως να πάθει κάποια «βλάβη» όλως τυχαίως κάπου κοντά στην Κρήτη ή στις ακτές της Προπονήσου προκειμένου να αποβιβάσει τους αλλοδαπούς, με την πάγια δικαιολογία ότι τελικός προορισμός του ήταν η Ιταλία, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω μηχανικού προβλήματος. Ίδωμεν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ , Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ . ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΘΗΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΧΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ DRONES , ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΕΧΘΡΟ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    17/01/2022

Comments are closed.