ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!! Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος περνάει στην υποκριτική και θα παίξει σε βρετανική ταινία δράσης

Κοινοποίηση:
ΔΩΣΩΔΔ

Ο πρώην νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος, κάνει πλέον άνοιγμα στο εξωτερικό και ταυτόχρονα καριέρα ηθοποιού, καθώς θα συμμετέχει στην ταινία “The Lost Ship” που σημαίνει “Το χαμένο καράβι” και είναι μια ταινία δράσης βρετανικής παραγωγής.

Η υπόθεση της ταινίας ξεκινά να διαδραματίζεται μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο και πιο συγκεκριμένα μετά τους θανάτους του Αδόλφου Χίτλερ και του Ινδού εθνικιστή Σούμπχας Τσάντρα Μπος και το μυστήριο κορυφώνεται το 2022 με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

Ο ρόλος που θα υποδυθεί ο Ντάνος θα είναι αυτός ενός καπετάνιου ουκρανικού πλοίου.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη και η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2023.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ετσι που τον βλέπω μού κανει λίγο Ντάνιελ Γκρεγκ. Μήπως τον προορίζουν για νέο Τζέιμς Μποντ. Θα τον βάλουν να παίξει μερικές ταινίες στην Αγγλική, να εξοικειωθεί με την προφορά και το σινεμά. Πόσο χρονών είναι; Νομίζω ο Γκρεγκ ξεκίνησε τον Μποντ στα 45 με 50. Να τον βάλουν στα σαράντα για μια δεκαετία ή δεκαπενταετία να τα κονομήσουν. Νομίζετε οτί ο Σόνερι, ο Γκρεγκ κσι οι άλλοι δεν έχουν υπάρξει ζιγκολό; Ο Μάρλον Μπράντο έπαιρνε πίπες, ο Σταλόνε τα ίδια. Αν δεν κάτσεις το μεγαλύτερο ταλέντο να είσαι καριέρα διεθνή δεν κάνεις. Εκτός αν είσαι Ντελόν και την κάνεις από την πατρίδα σου, δεν πας στο Χόλυγουντ.

  2. ΑΜΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ…

Comments are closed.