ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Τρομοκρατία και από τον Πέτσα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Κοινοποίηση:
πετσας

Θα γίνει συζήτηση για το αν θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο για τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους σε κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, είπε ο αναπληρωτής υπουργός.
Πρόσθεσε ότι αυτό προϋποθέτει να υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για όλους τους πολίτες. «Η συζήτηση για διευκολύνσεις και κίνητρα σε όσους εμβολιάζονται γίνεται για την επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμών μια που έχουμε και απόθεμα εμβολίων. Αν κάποιος εργάζεται σε χώρο που έρχεται σε επαφή θα μπορεί να απομακρυνθεί σε άλλο χώρο» δήλωσε.

Υπάρχει χρόνος για να αποφύγουμε το 4ο κύμα
Ο σχεδιασμός μέχρι στιγμής περιλαμβάνει πολύ μεγαλύτερη απελευθέρωση δραστηριοτήτων από 1ης Ιουλίου για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα ανέφερε ακόμα ο Στέλιος Πέτσας.

Αφήνουμε σιγά σιγά τους περιορισμούς, θα αποσαφηνιστεί στο μεσοδιάστημα τι θα ισχύσει από 1ης Ιουλίου αποσαφήνισε.
Θέλουμε έως το τέλος Ιουνίου να έχουν εμβολιαστεί καθολικά οι νησιώτες σημείωσε ο υπουργός.

Δεν καταργείται το 8ωρο ούτε η πληρωμή των υπερωριών ξεκαθάρισε ακόμα ο υπουργός με αφορμή τις αντιδράσεις για τον νέο εργασιακό νόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτή η φάτσα μπούφου συν την βατραχόφατσα του Κούλη θα μας πεί τι θα κάνουμε στο σώμα μας. Χαχαχαχα!!!! Ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα δεν σε στέλνω σαπρόφυτο που θα σου εμπιστευτώ την ίδια μου την ζωή.

  2. Αυτοί θέλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους. Ούτε ένας δεν θέλουν να τους ξεφύγει. Απλά το πάνε σταδιακά για να περιορίσουν τις αντιδράσεις.

  3. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!! Ο ΕΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ!!!

  4. Αυτό το χοντρόπετσο θέλει πολύ ξύλο

  5. Μετά από τό 1ο κύμα έρχεται τό 2ο.Μετά τό 3ο.Μετά τό 4ο.Μετά τό 5ο,τό 6ο,τό 7ο καί πάει λέγοντας.
    Οί τρομοκράτες τού γουρλομάτη δέν έχουν όρια.Ρέ πάρτε το χαμπάρι.Δέν περνάει ή μπογιά σας.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.