ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ! H απαράδεκτη εμφάνιση της κυρά-Κατίνας! Η Σακελλαροπούλου στην Ρόδο, με παπούτσια Hogan και ο κόσμος φυλακισμένος στα σπίτια του

Κοινοποίηση:
sakelarropoulou-rodos_1

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις Αρχές του νησιού, κατέθεσε στεφάνι στο Βωμό της πατρίδος, ενώ συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ξεναγήθηκε και σε αρχαιολογικούς χώρους.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ανήρτησε και φωτογραφίες από την επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι χρήστες των social media εστίασαν την προσοχή τους στα παπούτσια που φόρεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την επίσκεψη στη Ρόδο και πολλοί σχολίασαν ότι τα συγκεκριμένα υποδήματα είναι πολύ casual και δεν συνάδουν με τον θεσμό. Κάποιοι ανέφεραν ότι παρότι πρόκειται για παπούτσια μάρκας Hogan, η κυρία Σακελλαροπούλου θα έπρεπε να προτιμήσει ένα ζευγάρι κλασικά μοκασίνια ή γόβες, όπως φορούσε σε παλαιότερες εμφανίσεις της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

Πολλοί, ωστόσο, είχαν αντίθετη άποψη, χαρακτήρισαν άδικη την όποια κριτική, υποστήριξαν το κομψό, μοντέρνο στιλ της και ανέφεραν πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοκρατίας στη χώρα μας εισάγει στον θεσμό έναν σύγχρονο αέρα, μακριά από τυπικότητες και ξεπερασμένη εθιμοτυπία.
Οι αναρτήσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Όταν η ίδια δεν δείχνει τη δέουσα τιμή εσείς εκεί στη Ρόδο γιατί τιμάτε την παρουσία της;;;
    Το άτομο ξεφτιλίζει με την εμφάνισή της κ το γεγονός και τον θεσμό!!!
    Η Παλιολινάτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΟΥΖΑ Σ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΕΟ ΣΙΧ@Μ@ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΙ ΟΙ ΠΟΥΛΑΔΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΝΥ. Η ΚΥΡΙΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡ@Σ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΣΤΗ ΜΥΚ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ, ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  3. Που είσαι ρε ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ? Μετά από εσένα το ΧΑΟΣ.

  4. Αυτη η σαυρα καταλαβαινει οτι την βλεπει ο λαος και αλλαζει σταθμο;
    Δεν σε γουσταρει ο κοσμος κυρα μου…μπορεις να το καταλαβεις;
    Βουρλο…ε βουρλο…!

  5. Δεν πάμε καθόλου καλά … παραιτήσου κυρα μου…

  6. Έτσι όπως την βλέπω με το ριχτό της κακορίζικο παλτουδάκι και τις μπότες αναρρίχησης(!) σαν “γκαστρωμένη” Αλβανίδα μοιάζει κάπως σιτεμένη σε βόλτα της στο Ζάππειο!!!

  7. Ω ΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Η ΓΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ…ΝΤΖΑΜΠΑ ΝΟΜΗΜΟΠΟΙΟΥΣΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗς ΘΕΣΗ??ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΑΝΑΙ ΤΗΝ ΚΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ…Η ΤΑΓΑΡΟΥ

Comments are closed.