ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ’ ΑΛΟΓΟ οι αλλοδαποί: «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δώσε μας ΛΕΦΤΑ και ΣΠΙΤΙ στην Αθήνα» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
mitsotaki

Δεκάδες αλλοδαποί διαδήλωσαν έξω από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας στον Ελαιώνα. Οι μουσουλμάνοι ζητούν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου αλλά και ΤΖΑΜΠΑ χρήματα, τα οποία υποτίθεται δίνει ο Ο.Η.Ε. στην κυβέρνηση για να τους «ταίζει».

Αλλοδαπή από την Σομαλία (θυμηθείτε ΕΔΩ τις σχέσεις της χώρας με την Τουρκία), απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Μητσοτάκη δώσε μας τα λεφτά μας. Αν θέλουν να φύγουμε από τον Ελαιώνα να μας δώσουν σπίτι στην Αθήνα».

Στο πλευρό των αλλοδαπών βρίσκονται και μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που υποστηρίζουν πως οι αιτούντες άσυλο πρέπει να παραμείνουν στον Ελαιώνα.

«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας έχει λάβει την απόφαση πως οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και πως μπορούν να μείνουν στην πόλη. Με την απαραίτητη χρηματοδότηση μπορούν να φτιαχτούν οι κατάλληλες δομές. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο ή που δουλεύουν στο κέντρο. Η απόφαση που ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη περί κλεισίματος στο τέλος του έτους δεν κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Οι μετανάστες δεν έχουν που να πάνε» υποστηρίζει ο διεθνιστής δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Πέτρος Κωνσταντίνου.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Από που σου χρωστάμε λεφτά και σπίτι μωρή μπαλότσα; Αντε γκρεμοτσακίσου πίσω στην ζούγκλα και απάλλαξέ μας από την κακάσχημη και θρασύτατη παρουσία σου…Δεν σε προσκαλέσαμε να κατσικωθείς στον σβέρκο μας και να σε ταϊζουμε…Ρε ουστ…

  2. Η λύση είναι μία. Αφού κόπτεται για τα δικαιώματά τους ο Κωνσταντίνου ας τους πάρει σπίτι του ή στο κόμμα του. Τόσες τοπικές οργανώσεις έχουν ας τους κοιμίζουν εκεί και στον Περισσό

  3. Τεχνητή κρίση και σκηνοθετημένη η καταστροφή στη χώρα μας από το 2008, και μόνο που σε μια χώρα που καλπάζει η ανεργία, η εκμετάλλευση και η ετεροαπασχόληση δίνονται επιδόματα και προγράμματα αφειδώς σε κάθε ξένο άνθρωπο (ότι και να είναι ο καθένας) αναιρεί όλο το παραμύθι για λιτότητα τόσα χρόνια. Σημειωτέον όχι για να εργασθούν παραγωγικά αλλά για να ενσωματωθούν κοινωνικά……….

  4. «Were is our money???» Τα λευτα τους θελουν οι ανθρωποι……οπως οι ελληνες συνταξιουχοι….. εχουν δικιο και ειναι πληροφοριμενοι……. ο τακουλας τα περνει απο παντου…..

  5. Ποιος ΟΗΕ εμείς τους πληρώνουμε όλα τώρα εξηγούνται, θέλουν και πρωτεύουσα…Κολωνάκι είναι καλά ή να τους πάμε παραθαλάσσια να παίρνουν και θαλασσινό αέρα

Comments are closed.