Ιερέας της Κρήτης: Ψέμα, πλάνη το Άγιο Φως

Κοινοποίηση:
AGIOFWS-4e-696x464

«Η πίστη των ανθρώπων δεν πλήττεται από την αλήθεια, πλήττεται από την εκμετάλλευση και την απάτη»
Δείτε και ακούστε αυτό το διαμάντι!

Έγραψε ιστορία. (Μεγάλο Σάββατο, 15/4/2023)”

Τα παραπάνω αναφέρει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος που αποκάλυψε πριν μερικά χρόνια τον τρόπο που ανάβει το Άγιο Φως.

Ο ιερέας Χαράλαμπος Κοπανάκης σε ανάρτησή του αναφέρει:

“Τους ανθρώπους μας ενοχλεί και μας πληγώνει το ψέμα.

Ταυτόχρονα, μας φοβίζει η αλήθεια.

Ψυχολογικό είναι το φαινόμενο και υπάρχουν ερμηνείες, όμως δεν είναι της παρούσης.

Περαν αυτών, οι κοινωνικές ομάδες που έλκονται ιδιαίτερα από το ψέμα και αποστρέφονται μετά βδελυγμίας την αλήθεια, είναι οι θρησκευομενοι, νομίζω όλων των θρησκειών.

Όταν η αλήθεια εξορίζεται, ο άνθρωπος προσκαίρως ανακουφίζεται, αλλά στην πορεία ζορίζεται, προς όφελος ολίγων επιτήδειων..

Υ. Γ. Μπράβο στον άνθρωπο Δημήτρης Αλικάκος, που αντέχει το μένος των θρησκευομένων, εργαζόμενος μεθοδικά υπέρ της αληθείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Παπας ξεστομισε βλασφημια και μαλιστα την χειροτερη ολων!
    Μονο ιερεας δεν ειναι ..πρωτα απ’ολα ειναι ξυρισμενος!
    Αιρετικος και τρισαθλιος
    Θα τον κρινει ο Κυριος….

  2. Μάλλον μιλάει μόνος του. Τόσες μπούρδες …. και δεν ακούγεται τίποτα από κάτω. Πόσα χρόνια τα κρατάς μέσα σου καημένε….. και όλοι Πάσχα και Χριστούγεννα έχετε την φαγούρα….

  3. «θα ρθει καιρός που οι ιερείς θα γίνουν χειρότεροι από τους λαϊκούς». Το βιβλίο του Αλικάκου που επικαλείται ο ανωτέρω ιερέας ως τεκμήριο της αλήθειας, είναι χρήσιμο σε περίπτωση που σας τελειώσει το χαρτί υγείας, τρέξτε να προλάβετε. Το Άγιο Φως είναι αλήθεια._

  4. Ο/Η Προσκηνητης της Δελφης της μανας μου και των ορχεων του πατερα μου.... λέει:

    …..σωστοτατος ο παπας…..

  5. Καταραμένος Σατανόπαπας, σημαία των σημερινών Ιερέων, των χειρότερων ΟΛΩΝ , όπως λένε τόσες και τόσες προφητείες. Τουλάχιστον είναι αυτοξυρισμένος, δεν χρειάστηκε να του τα πάρει ο Θεός οπως στον ¨οικουμενικό”.
    Καθέδρα για να αμολάει αρλούμπες του κερατά , ασυγχώρητες στην αιωνιότητα, καθώς εξύβρισε το Α.Πνεύμα.
    Όποιος δεν πιστέυει ενέργειες του Α.Πνεύματος, σύμφωνα με την Ορθ.Ψυχοθεραπεία του Μητρ.Ιερόθεου ΝΑΥΠΆΚΤΟΥ, πέφτει στο ασυγψώρητο αυτό αμάρτημα. ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΑΕΡΟΛΟΓΟ που νομίζει για μαλ..αμέτρητα εκατ. κόσμο ανά τους αιώνες..

  6. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ

  7. Ναι μπράβο που η αλήθεια η δική σας είναι η μόνη…αλήθεια, ενώ όλων των άλλων επισκεπτών και επομένως αυτόπτων μαρτύρων ανά τους αιώνες είναι το ψέμμα και η πλάνη!!!!!! Δηλαδή τα βίντεο που δείχνουν(και αντίστοιχα αυτοί που είναι εκεί και βλέπουν) τις λάμψεις, τα κεριά που δεν καίνε, τα κεριά που ανάβουν μόνα τους, οι φωτεινές μπάλες που για λίγο γυρίζουν από τη μια άκρη στην άλλη, είναι όλα ψέμματα??!!!!!!! και πώς δηλαδή γίνονται όλα αυτά, για πείτε μας τον τρόπο, με…ειδικά εφέ, ή με την τεχνιτή νοημοσύνη??!!!!!!!!!!!

  8. Παπάς μοντέρνος σχεδόν ξυρισμένος με μοντέρνες ιδέες. ‘Αμα η ιδεολογία σου είναι κενή στρέφεσαι εναντίον των άλλων για να τροφοδοτηθείς. Τι σου έφτεξε το Άγιο Φως πάτερ; Πήγες και είδες; Εγώ έζησα τη Χάρη του Θεού δύο φορές που πήγα στους Αγίους Τόπους. Όταν πας εκεί ζεις το θαύμα, την παρουσία του Θεανθρώπου. Άμα δε πιστεύεις στο Άγιο Φως καλύτερα να παραιτηθείς από παπάς.

  9. Και όμως παπά, πάτερ δεν σε λέω γιατί ο Θεός είπε να μην ονομάζουμε κανένα πατέρα εκτός από τον ίδιο, από τον ουρανό έρχεται, αλλά δεν είναι Άγιο Φως.

Comments are closed.