“ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ”. ΤΟ “ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ” ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ. Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ “ΡΟΥΚΕΤΑ” ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ. ΤΟ 1.000.000 ευρώ που παντελόνιασαν από το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, η «Θεία Αγγέλα», ο ” Μέγας πρόστυχος” και άλλα πολλά…

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser1-7

Tεύχος 1936, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

24_sport.inddΔιαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 1-7-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

alitheia-aima-banner

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

radmakelarides1-7

 


 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Στέφανε βγαλτε πρωτοσέλιδο μπας και ξυπνήσει το γίδι ο Τσίπρας, να ζητήσουν πρόταση μομφής
    Έλληνες ξυπνήστε κι εσεις, αντισταθείτε να πέσει ο πούστης ο Κούλης

  2. ξευτιλίστε τους ιερείς που τώρα γίνανε και πλασιέ εμβολίων, να τα βάλουν εκεί που ξέρουν, την πίσω πόρτα την εκπαιδεύουν χρόνια. Και να αφήσουν το ποίμνιο να αποφασίσει για τον εαυτό του. Σιχάματα!

  3. Στη δεκαετία του 90 πάντα το έλεγε ο μακαρίτης Βασίλης Ραφαηλίδης ότι οι μητροπολίτες και άλλοι πολλοί είναι μια σπείρα από απατεωνες ανώμαλους και τοκογλύφους που ελεγχει το σύστημα Είδατε οι περισσότεροι πως ομιλούν πως εκφράζονται μακριά από τέτοια καθίκια Αλλά και πολλοί παπάδες τώρα με την οικονομική δυσχέρεια εκμεταλλεύονται το κόσμο επειδή έχουν κονομα και παίρνουν πολλές γυναίκες η κάθονται στα 4

  4. Με τι εμπιστοσύνη να πας σε παπά,εάν σκεφτεί κανείς με το μέσα πως έγινε Ελλάδα,θα γίνει εξωγήινος, τι πουρδολασταν έγινε ρε,φτου σας πουστρες παπάδες,κλέφτες απατεωνες

  5. Σήμερα πολύ δυνατό εξωφυλλο!!!
    Έτσι μπράβο…
    Όχι μόνο τον Μπάμπη τον φονιά και κώλους, βυζιά και μπανάνες.
    Αν και που και που χρειάζονται κι αυτά

  6. έτσι μακελειό ξευτίλισέ τους, όλοι οι ρασοφόροι π@υστηδες κάνουνε κουμάντο!!
    μην σταματάτε, κάθε μέρα ξευτίλισμα

  7. Στην Ελλάδα του σήμερα όλα αγοράζονται και όλα πωλουνται!!!!!
    Η τιμή, τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχει!!!
    Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τίμημα!!
    Αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι οι εκπρόσωποι του πνευματικού κόσμου στη γη εξαγοράζουν τη θέση τους στην εκκλησία με υλικά κριτήρια.
    Κι ύστερα από όλα τα ανομήματα τους (είτε σαρκικά, είτε ψυχικά ελαττώματα), βγαίνουν κατόπιν εντολής του Κούλη και μας υποδεικνύουν να εμβολιαστούμε.
    Και διερωτωμαι: πόσο πιο κάτω μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος ο οποίος είναι υποτίθεται ο εκπρόσωπος του Χριστού στη γη;;;;

  8. Ο/Η Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

    Προσοχή η Ελλαδιστανική “εκκλησία” βρωμάει όχι μόνο από την κεφαλή αλλά από παντού.
    Όπως και το πωλητικό σύστημα θέλουν ΜΟΝΟ διάλυση.
    Όλα τ’ άλλα είναι ασπιρίνες.

Comments are closed.