ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ… “ΦΙΛΟΙ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Τώρα οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν ελληνικά νησιά με απόβαση – Πώς θα το κάνουν

Κοινοποίηση:
deniz-kurdu

Τώρα οι Τούρκοι θέλουν να πάρουν ελληνικά νησιά με απόβαση ενώ ζητούν την αποστρατικοποίησή τους.

Σύμφωνα με το geostratigika.gr, οι Τούρκοι παράγουν τα ZAHA, ένα τουρκικό αμφίβιο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού (APC).

Τώρα ο Τούρκος απόστρατος Αντιστράτηγος Ερντογάν Καρακούς τόνισε πως η ισχυρότερη «πλευρά των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι χερσαίες δυνάμεις».

Όπως ανέφερε οι «συγκρούσεις με την Ελλάδα συνεχίζονται» ενώ ορισμένα «θέματα όπως οι σεισμοί κ.λπ. φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά».

Αλλά, συμπλήρωσε πως, η «εχθρότητα προς την Τουρκία συνεχίζεται στην Ελλάδα».

«Οι ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη αγόρασαν εκτάσεις από το αεροδρόμιο και τη γύρω περιοχή και δουλεύουν εκεί. Υπάρχει παντού η σημαία των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουμε τις αμερικανικές βάσεις στο μέλλον», τόνισε ο Τούρκος απόστρατος.

«Γι αυτό», όπως είπε «τα ZAHA είναι σημαντικά».

«Στα νησιά θα αποβιβαστούμε με τα ZAHA. Οι Αμερικανοί όταν έκαναν την Απόβαση στη Νορμανδία το έκαναν με τανκ. Αυτό το θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Τα ZAHA έχουν μεγάλη σημασία» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ελάτε και νύχτα και πρωί και με βαζελίνη και χωρίς…!!! Όπως θέλετε να έρθετε και με ζαχα και με καλσόν και με ζαρτιέρες!!!…Σας περιμένουμε σκατομογγόλοι…!!!

  2. “””ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ… “ΦΙΛΟΙ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! “” καθολου καινουργιοι φιλοι….. παλαιοι συνεταιροι και του παπου του, και της μανας του και τους εχει κληρονομησει οπως και το ελλαδισταν που ειναι περιουσια τους και κομματι της το παραχωρησαν / ανταλαξαν για πολλα argent….. και οι γερμανοι πρωτο τραπεζι πιστα. χαιρετισμους στον λυκουργο.

  3. βρε κουλα παραιτησου τι εκανες με τον αναστασιαδη δεν ντρεπεσε οι τουρκοι σε δουλευουν δεν το βλεπεις παρετησου δεν το κατεχεις το αθλημα εισαι ανικανος

  4. Και όπως θα έρχεσαι, να έρχεσαι με την όπισθεν…..

Comments are closed.