Θυμάστε τις ξανθιές με γαλάζια μάτια Βορειοευρωπαίες; – Ξεχάστε τις! – Αυτά είναι τα νέα πρότυπα ομορφιάς στον ευρωπαϊκό βορρά

Κοινοποίηση:
ΓΗΚΓΗΚ

Αλλάζει το ύφος των διαγωνισμών ομορφιάς και τα μοντέλα τα οποία πρωταγωνιστούν στις σημερινές πασαρέλες δεν θυμίζουν σε τίποτα τις εντυπωσιακές Βορειοευρωπαίες με τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια.

Πιο συγκεκριμένα οι έγχρωμες γυναίκες φέρεται πως αποτελούν τα νέα πρότυπα ομορφιάς στον ευρωπαϊκό βορρά.

Αυτή εκλέχθηκε ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» – Αλλά δεν είναι Γερμανίδα – Ούτε όμορφη!

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός ομορφιάς που διεξάχθηκε και στη Γερμανία  δεν είχε καμία σχέση με την εντυπωσιακές εκδηλώσεις του παρελθόντος

Η 39χρονη Apameh Schönauer  είχε εκλεχθεί ως «η πιο όμορφη Γερμανίδα» έναντι οκτώ άλλων γυναικών στο Rust ωστόσο, δεν ήταν ούτε Γερμανίδα, αλλά ούτε και όμορφη!

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από την παρουσιάστρια Neda Peemüller, τον ψυχαγωγό Nicolas Puschmann, τον influencer Twenty4Tim, τη συγγραφέα Vivien Wulf, την ηθοποιό Sharon Battiste και την επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του στούντιο «Miss Germany», Jil Andert, επέλεξαν τη νικήτρια στο Europa-Park μετά από αρκετούς γύρους συνεντεύξεων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η νικήτρια έλαβε το βραβείο «Female Leader Award». Το βραβείο αυτό συνοδεύεται από έπαθλο 25.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αυτές είναι, σύμφωνα με αυτούς που ψηφίζουν και αυτοί δεν είναι οι λαοί. Όταν όμως λέμε όλοι Σουηδέζα ξέρουμε τι εννοούμε τα ίδια και όταν λέμε Αγγλίδα, Νορβηγίδα κ.λ.π. και δυστυχώς για όσους βιάζονται, αυτά ισχύουν ακόμα. Και εδώ να περιμένετε να βγάλουν μαύρη κάποια στιγμή αν και μέχρι τώρα είχαν αρκεστεί στις Αλβανίδες και κάπως έτσι εξυπηρετούνταν η woke αντζέντα. Όπως όμως στείλανε τη Σουδανή στη Eurovision έτσι θα στείλουν και καμιά Αφγανή στα καλλιστεία

  2. Παναγιά μου!!! Τί ‘ν’ τούτο; Δεν έμπαινα με την καμμία..

  3. Τουρκάλα είναι!
    Θέλουν να εξαφανίσουν την άσπρη ράτσα!
    Καί σέ λίγα χρόνια θα το καταφέρουν!
    Ο Αφρικανός ποτέ δεν το δέχεται όταν ο άσπρος που γεννήθηκε στην Αφρική λέει ότι είναι και εκείνος Αφρικανός!
    Η Ευρώπη πρέπει να τους δεχθεί ως Ευρωπαίους όλους αυτούς τους ένχρωμους;;
    Δείτε τη έγινε στην Μεγάλη Βρετανία και Γαλλία. Αλιώνουν το γενετικό!

  4. Στην περιοχή μου λαμβάνουμε πολλά τουρκικά κανάλια και από περιέργεια παρακολούθησα τις διαφημήσεις που προβάλλονται σ’ αυτά και παρατήρησα εκτός των άλλων ότι δεν υπάρχουν διαφημήσεις με μαύρους, κίτρινους κλπ είναι όλοι ή τούρκοι ή μοιάζουν με τούρκους και είναι όλες ντόπιες παραγωγές. Λυπάμαι που οι εχθροί μας έχουν ποιό ανεπτυγμένη την φιλοπατρία τους και αντιστέκονται στις ξενόφερτες μπούρδες της woke ατζέντας.

  5. Αυτά είναι τα πρότυπα που προωθεί η woke ατζέντα. Χωρίς καμμία ρατσιστική διάθεση και μόνο από άποψη αισθητικής, θεωρώ ότι οι αφρικανοί είναι από τους ασχημότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι ασύμβατοι φυλετικά με οποιαδήποτε άλλη φυλή. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από ποια άποψη οι παραπάνω γυναίκες θεωρούνται όμορφες σύμφωνα με τα ευρωπαικά κριτήρια ομορφιάς. Με την ευκαιρία, διαπιστώνω ότι οι Ελληνίδες την τελευταία δεκαετία έχουν ομορφύνει πολύ.

  6. Ακούρευτη προβατίνα με κρεατοελιά…Ελεος…

  7. ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ……

  8. Αφου δεν βγαλαν καμμια τραβέστω παλι καλα.
    Αυτη η σαβουρα για καθαριστρια μθα χαρα θαταν παντως

  9. Από δεκαετίες καλλιεργείται το σενάριο ότι ο πρώτος άνθρωπος ξεκίνησε από την Αφρική και κυρίευσε την Ευρώπη, ότι οι πρώτοι άνθρωποι ήταν μαύροι, η 13 φυλή των Εβραίων είναι μαύρη. Όλα αυτά αποτέλεσμα της ΝΤΠ που θέλουν την εξαφάνιση της λευκής φυλής και την κυριαρχία της μαύρης φυλής που θεωρειται περισσότερο ελεγχόμενη και χειραγωγημη.

  10. Πακιστανός τουρίστας…. ή επενδυτής;;;; ή …δήμαρχος;;; ήήήή πορδηπουργός;
    Τρέμε Μιζοτάκη.

Comments are closed.