Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία από τον Πειραιά! – Πλέον δεν αποκλείεται το χειρότερο σενάριο! Συνεχίζεται η σιγή από τους δράστες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Απαντήσεις για τα κίνητρα των δραστών εξακολουθεί να αναζητά η αστυνομία, για την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά, τη στιγμή που η έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά τους προκαλεί τεράστια ανησυχία.

Οσο περνούν οι ημέρες χωρίς να υπάρχει επικοινωνία των δραστών με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας, τόσο κορυφώνεται η αγωνία των δικών του ανθρώπων.

Η σιγή των απαγωγέων του 51 ετών, μόνον ανησυχία προκαλεί και στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Πλέον δεν αποκλείεται το χειρότερο σενάριο, καθώς όπως εκτιμάται, αν η αρπαγή του έγινε για λύτρα, θα είχε ήδη χτυπήσει το τηλέφωνο της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί πάντως επισημαίνουν ότι έχουν ενεργοποιήσει τον μηχανισμό και τις διαδικασίες που προβλέπονται για τη διαχείριση περιστατικών απαγωγών, με πιο χαρακτηριστική και πρόσφατη αυτή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

 

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν το επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες αλλά και τις οικονομικές του συναλλαγές, αναζητώντας το κλειδί που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της κινηματογραφικής αρπαγής στην «καρδιά» του Πειραιά.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει νέο βίντεο από κάμερα ασφάλειας, στο οποίο έχει καταγραφεί το όχημα των απαγωγέων.

 

Τέλος, νέα τροπή δίνει επίσης στην υπόθεση η αποκάλυψη ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Μαυρίκος πέφτει θύμα απαγωγής. Σύμφωνα με δημοσίευμα,, ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει υπάρξει θύμα ολιγοήμερης απαγωγής πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τότε είχε αφεθεί ελεύθερος αφού καταβλήθηκε στους απαγωγείς του ποσό ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: