Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας – Επιτέθηκαν σε ανήλικους για φανέλα του Άρη

Κοινοποίηση:
Συμπλοκή με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, σε Αφγανικό εστιατόριο στην οδό Αγησιλάου στην Ομόνοια, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Άλλο ένα επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας έγινε στη Θεσσαλονίκη, όταν δέκα άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα ανηλίκων, επειδή ένας εξ αυτών φορούσε φανέλα του Άρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr το εν λόγω σκηνικό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά της 11, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν δέκα άτομα επιτέθηκαν σε παρέα των ανήλικων, καθώς ένας εξ αυτών φορούσε μπλούζα του Άρη.

Οι ανήλικοι έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να γλιτώσουν, με τους δράστες ωστόσο να αρπάζουν τη ζακέτα του θύματος, με αποτέλεσμα να του τη σκίζουν. Στη συνέχεια οι ίδιοι εντόπισαν άλλο ένα νεαρό από την παρέα, τον οποίο ξυλοκόπησαν.

Το συμβάν ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, έπειτα από σχετική καταγγελία μητέρας ενός εκ των ανήλικων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. οι υπολοιποι φιλαθλοι στη βορεια ελλαδα κινδυνευουν
    οποιος θελει να δει τι γινεται ας βαλει μια φανελα του ολυμπιακου η του αρη και ας βγει μια βολτα
    10 λεπτα του δινω

  2. όταν αφήνεις τα ρούβλια ελεύθερα αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται… δεν πρόκειται να σταματήσουν οι οπαδοί του παοκ. Το μόνο που Εύχομαι να μην κλάψει και άλλη μάνα φίλαθλου του Άρη. εσείς εκεί της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης πόσα ρούβλια έχετε Επιτέλους πάρει; λευτεριά στις αδελφές μας

  3. Έχουμε γεμίσει Εγκληματικές Οργανώσεις ! Εκτός Αγώνων πρωταθληματος κτλ ο ΠΑΟΚ για 3 χρόνια . ΤΟΛΜΑΤΕ ;

Comments are closed.