Θα τρελαθούμε! Διαμαρτυρία Πακιστανών εν μέσω καραντίνας στην πρεσβεία της Ινδίας!

Κοινοποίηση:
1111

Είναι πραγματικά να τρελαίνεται κανείς με όσα συμβαίνουν… Εν μέσω πανδημίας και ενώ έρχονται σκληρότερα μέτρα και θα μας κυνηγάνε μέχρι και με τις απόχες, Πακιστανοί αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν αύριο στις 4 το μεσημέρι, μπροστά από την πρεσβεία της Ινδίας!
Τι θα κάνουν οι Αρχές; Θα τους κόψουν πρόστιμο;
Και ρωτάμε τις Αρχές: Θα εφαρμόσουν τον Νόμο; Διότι δεν φανταζόμαστε ότι οι διαμαρτυρόμενοι Πακιστανοί -στενότατοι φίλοι και συνεργάτες της Άγκυρας- να τηρήσουν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα… Τι θα πράξουν τότε; Θα τους κόψουν πρόστιμο; Σε ποια ακριβώς διεύθυνση και με ποια στοιχεία;

Και ας έχουν κατά νου και τούτο οι Αρχές: Η Ινδία είναι φίλη χώρα της Ελλάδας… Το ίδιο δεν ισχύει για το Πακιστάν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Χρυσοχοΐδη, αν δεν εφαρμοσθεί ο νόμος κατά γράμμα, εγώ στο εξής παύω να υπακούω και σας γράφω όλους στα @ρχίδια μου..

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ , ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ( ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙ ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!

  3. Την διαμαρτυρία την οργανώνει ο Κωνσταντίνου της ΚΕΕΡΦΑ? Άραγε πως θα πράξει η ΕΛ.ΑΣ? Το συμπέρασμα είναι να καθόμαστε όλοι μέσα προκειμένου να αλωνίζουν αυτοί

  4. Είναι οι καινούργιοι υπήκοοι τους αυτοί που τους επιτρέπουν να εισβάλουν παράνομα, να ληστεύουν, να σκοτώνουν, να παίρνουν επιδόματα και λογαριασμό να μη δίνουν πουθενά. Είναι οι καλεσμένοι αυτών που έχουν σκατά στην ψυχή τους τέως και νυν.

Comments are closed.