ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ! Θρηνεί η εκπαιδευτική κοινότητα για τον ξαφνικό θάνατο της 33χρονης Αναστασίας στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση:
ΔΩΣΩΣΔ

Η είδηση του θανάτου της 33χρονης Αναστασίας Γκουργκούνη, η οποία υπηρετούσε ως νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής στο Τμήμα Ένταξης του 2ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία της ευρυτανικής πρωτεύουσας, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στον τόπο καταγωγής της, την Αλεξανδρούπολη.

Ο πρόωρος και αιφνίδιος χαμός της νεαρής κοπέλας, η οποία φέρεται να πέθανε στον ύπνο της από «παθολογικά αίτια» (μέχρις ότου να βγει η έκθεση της νεκροτομής-νεκροψίας τουλάχιστον), άφησε άπαντες με ένα «γιατί» και ένα σφίξιμο στο στήθος.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας και ο διευθυντής της, Βασίλειος Σταυρόπουλος, εξέδωσαν συλλυπητήριο μήνυμα για το αδόκητο  χαμό της Αναστασίας:

«Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας και σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας, θρηνεί για την πρόωρη και αδόκητη απώλεια της συναδέλφου Νηπιαγωγού Ειδικής Αγωγής Γκουργκούνη Αναστασίας, που υπηρετούσε στο Τμήμα Ένταξης του 2ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και μοιραζόμαστε τη θλίψη με την οικογένεια και τους οικείους της για την απώλειά της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΚΙ ΕΝΑΣ 30ΑΡΗΣ ΓΙΟΣ ΜΙΑΣ ΜΑΓΔΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΑ

Comments are closed.