ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!! Εκπρόσωπος τύπου ΝΔ για το έγκλημα στα Τέμπη: «Έχουμε βαρεθεί να δίνουμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών»!

Κοινοποίηση:
romanos_nd

Πρωτοφανής δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού ο οποίος στο κανάλι ΑTTICA και στην εκπομπή «Χωρίς Μακιγιάζ» είπε ότι το κυβερνών κόμμα έχει «βαρεθεί να δίνει συλλυπητήρια»!

Πρόκειται για μία ασεβέστατη ως προς τους νεκρούς δήλωση και ακόμα περισσότερο ως προς τους συγγενείς και τους δικούς τους ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ποτέ πίσω στις ζωές τους.

Οι άνθρωποι αυτοί θα ζήσουν για πάντα χωρίς τους αγαπημένους τους και ο Νίκος Ρωμανός έχει βαρεθεί να δίνει συλλυπητήρια.

Συλλυπητήρια τα οποία δεν κοστίζουν τίποτα, είναι δωρεάν…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. AFOU EXEIS BARETHI BALE STH FILAKH TON YPOURGO , DHMEBSE TA PEROUSIAKA TOU STOIXEIA YPER TON THIMATON KAI MHN XANAPHS SYGNOMH.

  2. Σιχαμενο κομματοσκυλο θα φας και θα φάτε τέτοιο μαύρισμα που δεν θα χρειαστείτε σολαριουμ! Ουστ!

  3. ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΑ “ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ” ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΠAIΡΝΕ ΤΟΝ ΒΑΣ ΒΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ…..

  4. ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ

  5. Ρε, άντε μου στο διάολο ξεφτιλισμένο παρατράγουδο!!! Και οι ξεφτίληδες νουδούλοι συλλήβδην…

  6. Σαν δεν ντρεπεσται τομαρια δολοφονοι…………..ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ

  7. αυτα εναι τα αναισθητα .κοπροσκυλα του μητσοτακη …

  8. Βιάζονται να ξεχαστεί το θέμα και η ενοχή τους για να συνεχίσουν απτόητοι τα εκλογικά τους σχέδια ώστε να εκλεγούν ξανά και να συνεχίσουν να ρουφούν το αίμα του Ελληνικού λαού!!!!!

Comments are closed.