Η τρομοκρατία από Πλεύρη και Γκάγκα καλά κρατεί: «Νέα δόση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ από φθινόπωρο – Οι ανεμβολίαστοι θα συνεχίσουν τα rapid test»

Κοινοποίηση:
plevris-gaga-3309169

«Έχουμε πει αρκετό καιρό ότι θα χρειάζεται ένα αναμνηστικό το φθινόπωρο όπως για τη γρίπη», διευκρίνισε τη χθεσινή δήλωση του Υπουργού Υγείας η Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας είπε πως, έχει γίνει εξ αρχής συμφωνία για δωρεάν εμβόλια και το 2023, τα οποία βρίσκονται υπό επεξεργασία, από τις εταιρείες, για να περιλαμβάνουν και τα νέα στελέχη.

Στο μέτωπο της κατάργησης της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, η Μίνα Γκάγκα να δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι θέμα του καθενός το αν θα φορέσει μάσκα. ΩΣΤΟΣΟ οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα κάνουν ένα τεστ την εβδομάδα.

Είμαστε σε τελείως διαφορετική κατάσταση και είμαστε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που απελευθερώνει τα μέτρα».

Όσο για το ποιος θα κάνει τη νέα αναμνηστική δόση του εμβολίου, είπε πως «η σύσταση είναι από τα 12 πρέπει να γίνει».

«Το μόνο που θα δείξει για τη μάσκα, είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τα ίδια με πέρυσι και πρόπερσι», είπε ερωτηθείσα για το αν θα επανέλθει η μάσκα.

Σχετικά με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι οποίοι παραμένουν σε αναστολή μέχρι το τέλος του 2022, είπε πως «είναι κάτι που συζητείται, αλλά μένει όπως έχει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ
    ΟΛΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…………
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ………………
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

  2. Χρυσοβαλαντη σε ποιο νουμερο εμβολιασμου εισαι?? με τις υγιες σου και στην επομενη…

  3. μέχρι τώρα σεβόμουν τον φόβο, πανικό των μπολιασμενων, όπως κ. τον εξαναγκασμό στην αρχή. αντε κ. η 2η δση στις14 μέρες.
    . Μετα για 3η …….. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ , και πιο πολύ γιατι νομίζουν ΌΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΚΡΙΒΌΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΕΚ/ΜΥΡΊΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥΣ. ΕΝΏ ΟΙ ΤΖΑΚΗΔΕΣ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΎΜΙΑ Κ. ΓΡΑΦΕΙΑΡΕΣ ΈΧΟΥΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙ ΚΌΣΜΟ Κ. ΚΟΣΜΆΚΗ.
    το θανατικο από σεπτ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΗΚΟΧΤΙΚΙΟ. ΦΟΒΟΣ ΦΟΒΟΣ ΦΟΒΟΣ……..

  4. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ. (ασχετο με το θεμα αλλα το συνθημα ειναι σαν την κοκα κολα .. παει με ολα)!

  5. Ο πιο ξευτιλας λαός στον Γαλαξία!!!!!! Αυτά δεν γίνονται πουθενά αλλού στον κόσμο. Βρήκαν Μαλακες και ανεγγεφαλους και κάνουν ότι γουστάρουν.Την Μαλακια πρωσοποποιημενη στον προσκυνημενο Μακακα ραγιά!!!! Πιο Μαλακας πεθαίνεις!!!!!! Καθίστε να σας γλενταει ο Κούλης και ο καθε Μακακας πολιτικός . Η ντροπή σε όλο της το μεγαλείο!!!!! Δυστυχώς ως έθνος είμαστε υποτελείς και παθητικοί . Τελειωμένοι σε όλα!!!!!

    1. Δυστυχώς έτσι έχει καταντήσει αυτός ο γιδολαός για αυτό και δέχεται χωρίς το παραμικρό την αντικατάσταση πληθυσμού που του επιβάλουν.,

  6. Ο/Η Aυτοί οι (πολιτικοί;) απατεώνες πρέπει να πάνε φυλακή λέει:

    Αυτή δεν πρέπει να λέγεται Γκάγκα,αλλά γκαγκά. Τη ρωτάει ο Παπαδάκης, που νόμιζε πως έδεσε το γάιδαρό του με την 4η δόση που έκανε, αν θα χρειαστεί να κάνει και 5η δόση τον Σεπτέμβιο και η Γκαγκά για να μην πει ότι ναι θα κάνεις και 5η δόση του λέει ότι αυτή θα είναι αναμνηστική!!! δόση. Ξέχασες κυρία Γκαγκά ότι και την 3η δόση αναμνηστική μας τη λέγατε; Πες ανοιχτά λοιπόν στα κορόιδα που σας πιστεύουν ακόμη, ότι ναι, θα κάνετε και 5η και 6η και 16η δόση και ότι τώρα που βρήκατε την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά δεν θα αφήσετε να σας ξεφύγει.

  7. Άραγε ξέρει ο Πλεύρης και η Λειντη Γκαγκα που θαναι σε κάνα χρόνο ?!

  8. Έρχεται ο τουριστας ανεμβολίαστος και χωρίς ράπιντ τεστ. Και θα πάει στο μπαρ να χορέψει συνωστισμένος χωρίς ράπιντ τεστ! Και αυτοί βάζουν ράπιντ τεστ στον έλληνα εργαζόμενο που πάει στο γραφείο! Ειναι πολλές οι μίζες αλλά έρχονται εκλογές υπαλληλάκια των φαρμακευτικών.

Comments are closed.