Η συγκλονιστική συγγνώμη πρώην άσου της ΑΕΚ σε Καρολάιν, Τοπαλούδη, Γιακουμάκη και Δήμητρα

Κοινοποίηση:
download (36)

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάκης Γιαννίκογλου έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με αφορμή τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγό της.


Ο Μάκης Γιαννίκογλου, που αγωνίζεται στην Σούντουβα της Λιθουανίας, επέλεξε να εκφράσει τη συγγνώμη του προς τους αδικοχαμένους, Βαγγέλη Γιακουμάκη, Έλενα Τοπαλούδη, Δήμητρα της Λέσβου και Καρολάιν με έναν συγκλονιστικό τρόπο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Νταϊνάβα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λιθουανίας, ο 28χρονος γκολκίπερ έβγαλε την φανέλα της ομάδας του και από κάτω φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε χαρακτηριστικά: «Β.Γιακουμακης, Ε.Τοπαλουδη, Δήμητρα, Καρολαϊν ,καλό ταξίδι και συγνώμη από όλους εμάς που αποτελούμε αυτή την κοινωνία!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτό στα αγγλικά το λένε virtue signaling και είναι πολύ συχνό στους νάρκισσους που θέλουν να πουλήσουν μούρη στα σόσιαλ… Γιατί ζητάς συγνώμη ρε μάστορα; Έκανες κάτι προσωπικά εσύ; Είχες έστω την ηθική αυτουργία σε όσα έπαθαν; Τι δουλειά έχεις να ζητάς εσύ συγνώμη, πέρα από το να πουλήσεις εικόνα στο ίντερνετ μπας και γίνεις λίγο περισσότερο γνωστός; Συγνώμη ζητάει αυτός που πρέπει, εσύ κοίτα να ζητήσεις συγνώμη για τις προσωπικές σου αμαρτίες, που σίγουρα όπως όλοι έχεις πολλές

Comments are closed.