Η συγκινητική ιστορία του 21χρονου Νίκου: Στηρίξτε τον αγώνα του να επιστρέψει στη ζωή

Κοινοποίηση:
nikos1

Tιτάνια είναι η μάχη του Νίκου να επιστρέψει στη ζωή μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου όταν ο νεαρός Νίκος έπεφτε θύμα τροχαίου στην πόλη της Αταλάντης στη Φθιώτιδα.

Ο 21χρονος κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του στο δρόμο που συνδέει την Αταλάντη με τη Σκάλα, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τύπου βαν βγήκε κάθετα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο δίκυκλο του νεαρού που κινούνταν κανονικά στην πορεία του.

 Ο Νίκος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τον νεαρό να πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι και διασωληνώθηκε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έδιναν ελάχιστες ελπίδες, με την κατάσταση του παιδιού να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Νίκος όμως πάλεψε σκληρά και μετά από μερικές ημέρες ήρθαν τα πρώτα θετικά μηνύματα από τους γιατρούς. Ο 21χρονος, είχε κερδίσει τη μάχη με το θάνατο εκπλήσσοντάς θετικά τους γιατρούς και προσφέροντας χαρά και ελπίδα στην οικογένειά του.

Ο δρόμος όμως που έχει μπροστά του είναι ακόμα μακρύς…

Ο Νίκος ένα χρόνο μετά συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης, έχοντας όμως την συμπαράσταση όλης της Ελλάδας που στέκεται πλάι του.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ο ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός που έχει ανοιχθεί για τα έξοδα αποκατάστασης του Νίκου στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Που ειναι το κρατος ντροπηΓια να σκορπανε λεφτα στα καναλια και για λαμπιονια και λαθρο εχουν ΑΙΣΧΟΣ

Comments are closed.